Odelo

e nevezano toliko za odelo koliko za uniformisanost bojama meni se zaista sloshi kad izadjem napolje na neku kishurinu i odvratno vreme , a ono svuda oko mene ljudi u crnom i sivom :shock: cheoveche kao da su im oduzeli sve boje ovog sveta :(, pa kako takvo okruzhenje da te ne izdeprimira ?

boje ljudi boje, crno/sivo/teget je totalno out !

i da ne volim odela, volim siroke i udobne stvari...volim kada su mi rukavi dugacki :)...mada mi je problem da nadjem takvu garderobu, jer sam visok 1,96 :(

evo jedne opake kombinacije koja je upravo na TV-u :
teget sako na pruge (sjajno -mat), crvena kosulja, farmerke od tamnog texasa i cipele ne vidim....:)
al tip je visok i mrsav, znaci i to....

odela ne volim i da se ne upustam sad u filozofiju - prosto su mi ruzna iz razloga sto ne volim uparene stvari....ista boja i materijal i gore i dole je meni odbojno...
ko kod zena - uparivanje cipela i tasne sto je godinama bio simbol dobrog ukusa....odvratnoooo!!
ja nosim crne cizme i crvenu tasnu ili srebrne sandale i sarenu tasnu...kombinacije u istoj boji su mi grozne...
roze kosulje na muskarcu i zene sa kravatama treba zakonom zabraniti (Betty i Divlja, sorry :) )
ok, zenska odela ali ne grozomorni poslovni kostimici nego recimo belo odelo bez kosulje (sako mora da ima dubok dekolte ali da ne ispadaju sise) i siroke pantalone...to je bas sexy....

osim toga, postoji i garderoba za muskarce koja moze da bude ozbiljna i da ostavlja dobar utisak a da nije odelo....moj mentor se neverovatno obaci a nikad ga nisam videla u odelu....uglavnom je u crnom, dobre pantalone, majca, odozgo raskopcana kosulja, uvek jako dobre i skupe cipele i kais....i duga kosa u repu...a ume i da se uludi sa ljubicastim kosuljama i odvaljenim cizmama....

i najebozovnija varijanta odela koju sam videla u zivotu - belo odelo, crna kosulja, beli sesir sa crnom trakom i kubanska cigara.....:) zvuci seljacki, sto verovatno i jeste ali meni su nemoguce kombinacije mnogo privlacnije od savrseno skockanih....

raindog:
e nevezano toliko za odelo koliko za uniformisanost bojama meni se zaista sloshi kad izadjem napolje na neku kishurinu i odvratno vreme , a ono svuda oko mene ljudi u crnom i sivom :shock: cheoveche kao da su im oduzeli sve boje ovog sveta :(, pa kako takvo okruzhenje da te ne izdeprimira ?

boje ljudi boje, crno/sivo/teget je totalno out !

hehehehehhe.e da ..zato ja imam kisobran divne zlatno zute boje:D

kao malo sunce, po tim depresivnim danim..cim ga otvorim, odmah mi kisa manje smeta;-)

a odelo..bitno je da covek nosi ono sto mu stoji..sto ide uz njega..

ja se na posao oblacim bas klasicno..totalno onako kako je anakin ispljuvala da joj je odvratno:lol: :lol: :lol: :lol:

evo danas..crna uska suknja, mali crni dzemper, crne cipele..uska bez kosuljica..:wink:

i pitanje da li odelo cini coveka..naravno da ne..ali , ja se drugacije ponasam i osecam kad sam u nekoj varijanti sa potpeticama od 12cm:D , a drugacije kad sam u farmericama...i jedno i drugo sam ja...ali, dva mnogo razlicita ja:lol: :lol: :lol:

ma sindi bre...ne gledam ti ja to bas tako...gigule je rekla pametne stvari na temu.....
mozemo da raspravljamo ovde o tome sta neko voli ili ne....a bas da se ocenjujemo preko toga, tesko....to bas nikako ne volim....

a i pristrasna sam...kad mi je neko drag moze da je suva klasika sa sve kravatom, necu ni primetiti....

anakin:
ma sindi bre...ne gledam ti ja to bas tako...gigule je rekla pametne stvari na temu.....
mozemo da raspravljamo ovde o tome sta neko voli ili ne....a bas da se ocenjujemo preko toga, tesko....to bas nikako ne volim....

a i pristrasna sam...kad mi je neko drag moze da je suva klasika sa sve kravatom, necu ni primetiti....

ma znam bre..zezam se..moja najbolja drugarica se oblaci totalno drugacije od mene, i ceo zivot me zajeb.va da sam ko tetka...:wink: ali, ja furam svoj fazon..i to je to

gigule je inace pametna jedna cura..:wink:

@anakin

Mmmmmmm...lepo me podseti na belo odeloooo...sako bez kosulje i siroke lone....:-)

Ma meni je cool i upareno i neupareno, bitnija mi je celina i kako to sve izgleda.Ovo prvo jeste klasika, a ovo drugo trend koji je rusi. Mada moram da priznam da mi se svidja kad postoji nesto sto je neupareno, interesantnije je.

NaraYan:
Nosim odelo kadgod mi se ukaze prilika i uzivam u tome.
Bez kravate, sa nekom koshuljom koja ima veliku kragnu.
Imam 5 odela ali nosim samo 3.Ova dva sam izreshetao cigaretama :lol: sreca shto je moje omiljeno zivo.
Zadnje sam kupio pre 3 godine. Moracu uskoro da se ponovim malo. :)

btw volim i ja crno ali to nije boja. :P

wow, oćeš takav kako si se opisao da nam dođeš jedared na kaficu :D
A crno - ti si od onih idealisat što misle d aje crno nedostatak boje? :lol:
Ima i druga teza - da je crno kad su sve boje pomešane.

Ovih kišnih dana ludo sklapam sebe sys odećom: narandžasti mob, isto takav kišobran, suknja takođe i gaćice :P Sve ostalo - crno (ali ludi materijal ima ludi preliv na sivkasto, mat) :lol:

e, a taget odela - pune banke takvih ljudi, jel ste primetili? :?
I na leđima su svi pogužvani :shock: Znaš ono kad im se uvrne kraj sakoa na spola- e isto to ali na celim leđima :lol:

Betty:
wow, oćeš takav kako si se opisao da nam dođeš jedared na kaficu :D
A crno - ti si od onih idealisat što misle d aje crno nedostatak boje? :lol:
Ima i druga teza - da je crno kad su sve boje pomešane.

Ovih kišnih dana ludo sklapam sebe sys odećom: narandžasti mob, isto takav kišobran, suknja takođe i gaćice :P Sve ostalo - crno (ali ludi materijal ima ludi preliv na sivkasto, mat) :lol:

e, a taget odela - pune banke takvih ljudi, jel ste primetili? :?
I na leđima su svi pogužvani :shock: Znaš ono kad im se uvrne kraj sakoa na spola- e isto to ali na celim leđima :lol:

Kazi samo gde :D i nadaj se... :P
Drugo, crno je odsustvo svih boja a sve bje se dobijaju iz tri razlichite koje nisu medjusobno komplementarne. Prisustvo svih je bela. To ti je zakon prirodnog meshanja boja.
smart.gif

Za divno chudo ja bash volim crveno-crne i narandzasto crne kombinacije. Tachnije najvishe volim.
Sinoc sam se skroz crno obukao a na dzemperu samo dve crvene trakice. :D Obozavam to.

NaraYan:
Kazi samo gde :D i nadaj se... :P
Drugo, crno je odsustvo svih boja a sve bje se dobijaju iz tri razlichite koje nisu medjusobno komplementarne. Prisustvo svih je bela. To ti je zakon prirodnog meshanja boja.
smart.gif

Za divno chudo ja bash volim crveno-crne i narandzasto crne kombinacije. Tachnije najvishe volim.
Sinoc sam se skroz crno obukao a na dzemperu samo dve crvene trakice. :D Obozavam to.

Meni zvonili na vrata neki sektasi, a ja od glave do pete u crno, kad me videli odma su zbrisali:lol::lol:

heheh...meni došao da prosi neki lik na vrata
"Mi smo gospoja iz Vaše Gradske čistoće, svaki dan vam čistimo kontejnere, vi'te kako je uvek lepo..."
"aaa...hvala, ali ne treba ništa da iznesete" (?! uh :? )
"Dajte neki dinar, evo svi su dali po dva tri dinara, cela zgrada"
Aaaa...:P
TO JE! To je bila ta bajcovanma narandžasta "kombinacija" :mrgreen:

Narayane, samo mi na vreme reci kad dolaziš da se umotam u svoj ciklama-narandžasti sari :D (ako ne bude hladno)
Btw. a kad ništa ne nacrtaš na papiru, kad ostane prazan i bez boja, on je, začudo - beo. Kako to?

Betty:
Narayane, samo mi na vreme reci kad dolaziš da se umotam u svoj ciklama-narandžasti sari :D (ako ne bude hladno)
Btw. a kad ništa ne nacrtaš na papiru, kad ostane prazan i bez boja, on je, začudo - beo. Kako to?

Ne brini, bicesh obaveshtena.
34.gif

P. S.
Jebesh papir, koga briga za to.

šta fali papiru???
Nije valjda već kraj papirnate ere! :shock:

mouse2.gif

evo, isidora bjelica je napravila roman - aljinu :lol:
Izneveravaš pravila logike .lol:

LePiaf:
Menjao bih posao ;)

Yebiga, onda bih ga nosio... Al' bih se osecao shugavo.
Izvini ali žesće lupetaš...Mada trebalo mi je 2 meseca da stisnem zube i izdržim ceo dan sa zakopčanim i poslednim dugmetom na košulji,ali kad se čovek jednom navikne na odela i posle nekog vremena udje u dzins....ma sta da ti kazem osim odvratno....A što se tiče jednoličnosti,kad jednom počneš da ih kupuješ,šiješ ...šta god...shvatiš kolika je to modna industrija :)

Darkomir:
Izvini ali žesće lupetaš...Mada trebalo mi je 2 meseca da stisnem zube i izdržim ceo dan sa zakopčanim i poslednim dugmetom na košulji,ali kad se čovek jednom navikne na odela i posle nekog vremena udje u dzins....ma sta da ti kazem osim odvratno....A što se tiče jednoličnosti,kad jednom počneš da ih kupuješ,šiješ ...šta god...shvatiš kolika je to modna industrija :)
Izvini, ali shta se ti lozhish?

a što da se ne loži
verovatno ima para za Pal Zileri odelca :lol:
Znači da nam je neki od ministara u društvu :?
Jao, darkomire,čiji si ti mali? :P Oklen s' ti? :P

Htedoh da otvorim temu, ali eto Pjaf je to već uradio... Hm...
Danas sam razgovarala sa jednom blesavom babom, i ona krenula da priča kako gleda na TV-u sve one "razgolićene ženske", pa još veli kako možemo malo da mislimo na zdravlje i da se obučemo, kako se muškarci obuku :P
Kaže: "Valjda će vas voleti kakve god da ste, a imaćete već priliku i da se skinete..." :shock:
Baba seljanka, oduševila me je :D
Svejedno, kad pogledam malo te ljude (a lepo je baka to primetila), koja je to razlika, on sako, kravatu, košulju (dugi rukavi), potkošulju, pantalone, cipele... Ona u majičici bez rukava, nema ni yebeni brus ispod... :shock:
Dakle, postavlja se pitanje da li je njoj hladno, ili je njemu vruće, pošto je nemoguće da se oboje osećaju prijatno, istovremeno... E, btw, obično se radi o paru voditelja na tako nekim festivalima...
Ja ipak mislim da je njemu vruće, jer im se nekako uvek usija čelo.
Pa, majku mu, da li do sada, od toliko modnih dizajnera, niko nije uspeo da osmisli nešto udobnije i lakše, a podjednako elegantno, ako ne i više?
Stvarno je tragično kako vas tu i tamo teraju da se oblačite, meni vas je žao :P
Žene barem imaju neku slobodu u oblačenju (osim, naravno, u Crkvi :rolleyes: ), a vi ste baš zavezani za to odelo, užas...
Govorim o nekim svečanostima, matura, što da ne? i, naravno, posao na kome ćemo imati vrlo stroga pravila oblačenja, uskoro...
Kako izdržati leti? :confused:

a šta fali lanenom odelu leti npr? meni to lepo izgleda, a verujem da im nije vruće :P Odela su kul...pre svega zato što pokazuju da njihov nosilac ima živaca da izgradi ceo sistem takve nošnje a da mu ne bude dosadno, da se povinuje pravilima (!) a da pri tom ne zaboravi na sebe.
e..videh prošle nedelje negog tipa..kapiram da se fura na umetnos'...dakle, lik ej opušteno bio u kockasto žutjkasto-mrkom žaketu sa rozLe detaljima, ISTOM kao što nosi Bata Trokrilni u Štefici Cvek :mrgreen:
Bilo bi cool...da mu nije bio broj ili dva veći, i da je makar bio obrijan, ovako je izgledao vrljavo. To je baš tuga.
ebo dres kod...ja to ne bih podnela, ali se divim onima koji ga opušteno furaju :P

Back