Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hanibal77:vidis ti dzentlmene draga peach!
a ja rekoh oni naivni pa ce brze bolje da postave
lorde ako hoces stavicu i ja sebe u uniformi s posla![]()

e gde nadjoste ovog uobrazenogLord of Chaos:Mhm (gutam knedlu), bolje nemoj, propasce mi radni dan...![]()
hanibal77:e gde nadjoste ovog uobrazenog![]()

hanibal77:e gde nadjoste ovog uobrazenog![]()
hanibal77:haha koje majstorsko izvlacenje
nego jebace nas milojko naopako ako nastavimo![]()

majcheki:Juče u troli ispred mene sedi dečko u odelu... Sav se skupio na ono sedište, stavio tašnu na krilo - rukavi mu kratki, nogavice kratke, kravata preduga, ramena premala za to odelo, a on možda godinu dana stariji od mene... I ja tako stojim, visim o onu šipku iznad njega - batica pogleda s vremena na vreme, pa spusti glavu... bilo mi ga žao
raindog:uuu odela su cooool josh ako neko zna da ga nosi mmmmmm 8)
pre neki dan skontah u mexxu super lezherno obuchenog tipa , odelo boje peska, bez kravate...htedoh njega da ponesem kucikaki je dobar bio
LePiaf:Verovatno cu se venchati u Las Vegasu, u shorcu i havajskoj koshulji... Ili mozda u ronilachkom odelu kraj Velikog koralnog grebena...

NatasaNatasa:He he .. što ne uteši čoveka da nije sve tako crno ....

Naravno da odelo čini čoveka. Komunistička je izmišljotina ona druga, glupa, svima poznata verzija te "poslovice".Nina2:Neverovatno kako odelo ipak cini coveka.
gigule:ma da ok kapiram... sve je to meni jasno...
ali da se ne zavaravamo.... odelo od prostaka samo na čas može da napravi finog čoveka...
mislim da zato odela i te formalnosti oko odevanja postoje...
Lord of Chaos:E, to samo ako coveka procenjujes na osnovu odela.
Nacinom na koji se oblacis, saljes drugima poruku o tome kakav odnos zelis da zasnujes sa njima. Zato se razlicito oblacimo za posao, za izlazak, itd. Medjutim, suditi o necijim karakternim osobinama na osnovu oblacenja je totalno suludo.
Pitam se, kojeg li sam od vas dvojice, pogresno procijenila...?Dont_Break_The_Oath:Genijalno! Ovo je jedini forumas sa kojim se mogu sloziti u vecini stvari.