Htedoh da otvorim temu, ali eto Pjaf je to već uradio... Hm...
Danas sam razgovarala sa jednom blesavom babom, i ona krenula da priča kako gleda na TV-u sve one "razgolićene ženske", pa još veli kako možemo malo da mislimo na zdravlje i da se obučemo, kako se muškarci obuku 

Kaže: "Valjda će vas voleti kakve god da ste, a imaćete već priliku i da se skinete..." :shock:
Baba seljanka, oduševila me je 

Svejedno, kad pogledam malo te ljude (a lepo je baka to primetila), koja je to razlika, on sako, kravatu, košulju (dugi rukavi), potkošulju, pantalone, cipele... Ona u majičici bez rukava, nema ni yebeni brus ispod... :shock:
Dakle, postavlja se pitanje da li je njoj hladno, ili je njemu vruće, pošto je nemoguće da se oboje osećaju prijatno, istovremeno... E, btw, obično se radi o paru voditelja na tako nekim festivalima...
Ja ipak mislim da je njemu vruće, jer im se nekako uvek usija čelo.
Pa, majku mu, da li do sada, od toliko modnih dizajnera, niko nije uspeo da osmisli nešto udobnije i lakše, a podjednako elegantno, ako ne i više?
Stvarno je tragično kako vas tu i tamo teraju da se oblačite, meni vas je žao 

Žene barem imaju 
neku slobodu u oblačenju (osim, naravno, u Crkvi :rolleyes: ), a vi ste baš zavezani za to odelo, užas...
Govorim o nekim svečanostima, matura, što da ne? i, naravno, posao na kome ćemo imati vrlo stroga pravila oblačenja, uskoro...
Kako izdržati leti?