Odelo čini čoveka ili ne?

Površna si. Meni lično je ambalaža nebitna, muškarac me može ludo privući svojim ponašanjem, smislom za humor. Bitno mi je da je uredan, a šta će obući i ne previše. Sigurno mi ne bi pao u očima što je pomijenio posao, što je privremeno ili dugoročno izgubio sreću.
Uredni opanci , izglancani , usijani ,šajkača , i ništa to nije smetalo pevaču da se na njega lepe sve zvezde pregrandovskih produkcija .

Ne, nego si se ponudio za piće (ako sam dobro razumela) a ja ti kažem da neću piće, hoću da jedem 🤣
Hoćeš da jedeš, a to košta :D

1192729

Ništa tu ne mora da znači, sve je to fatamorgana i zavisi od percepcije. Neko dozvoli sebi da se peca na izgled, neko traži "dublje" kvalitete.

Odela u velikom broju slučajeva nose portiri, obezbeđenje i vozači...

Prave face ih ne nose: Mark Zuckerberg, Steve Jobs, Elon Musk, Jeff Bezos, Richard Branson, Warren Buffett...
Нису то никакве фаце, а друго Ворен Бафет носи одела редовно.

Све чини човека, не само одело.

Ауто вам је исто као одело. Сви се боре да возе што скупљи и што боље дизајниран ауто. Нико се не граби да се вози у застави. Неки чак не знају ни како изгледа, нити обраћају пажњи на људе који је возе, а губе интересовање за њих ако виде да возе стари и неугледан ауто.

Човек боље изгледа у добром оделу, које му пристоји и које је добро скројено. Привлачи пажњу људи, другачије га гледају и доживљавају. Наравно, нису сва одела за свакога, јер стил облачења мора да прати године.

Све чини човека, не само одело.

Ауто вам је исто као одело. Сви се боре да возе што скупљи и што боље дизајниран ауто. Нико се не граби да се вози у застави. Неки чак не знају ни како изгледа, нити обраћају пажњи на људе који је возе, а губе интересовање за њих ако виде да возе стари и неугледан ауто.

Човек боље изгледа у добром оделу, које му пристоји и које је добро скројено. Привлачи пажњу људи, другачије га гледају и доживљавају. Наравно, нису сва одела за свакога, јер стил облачења мора да прати године.
Ja volim "Zastavu 101", lako se vozi, ima komfor, meni je linija tog auta lepa, ne zayebavam se.
"Kec" mi je prvi auto kad sam još bila beba.
Imala sam 5 godina kad je tata prodao auto, plakala sam kao kiša, odbijala da uđem u novi auto...haos :D
Kec pa kec...i nijedan drugi.

Back