e nadam se da ce mi ovu poruku odobriti ona mi je cetvrta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U celoj toj priči je najbitnija dobrobit samog psa. To što pišeš o genetskim modifikacijama veze nema sa životom, izgleda mi da i ne znaš na šta se odnosi termin "genetske modifikacije". Jednostavno, psi su se adaptirali uslovima života uz čoveka, to je najobičnija evolucija. U redu, pozdravljam da se pas obuče zimi ako nema podlaku ili ima osetljiv sistem za varenje, ili da se psu sa osetljivom kožom obuče kišna kabanica, ali tema je otvorena zbog pomodnih krpica za kojima stvarno nema realne potrebe.
to uglavnom ljudi kupuju da bi im pas izgledao slatko kako bi se svi na ulici okretali i govorili kako je sladak, a oni bi pricali kako ih svi smaraju sa tim...
Uglavnom, odeća na psu poručuje: "Moj vlasanik je budala!", mada prihvatam da ima salonskih i osetljivih rasa pasa kod kojih to ima smisla kad je jao hladno.
Upravo zamišljam moju Donu u "žaketiću" i kidam se od smeha!
![]()
Nesto razmisljam pa bi mi koristio vas savet. Crnka je kratkodlaka ali je 4 godine zivela na ulici i prosla svakakva vremena i nevremena ali razmisljam da bi mozda ipak trebalo da joj kupim neko odelce, cisto da se ne razboli od promena toplo-hladno... Sta vi mislite? Jeste veci pas i navikao na hladnoce, ali opet...nisam pametna![]()