mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
znaci da mu pletem dzemperceneka ne verujem da bi mu odgovaralo,ne voli ni lanac kamoli krpe na sebi
Ne moraš da mu pleteš džemper, samo ga pripazi bar sad, dok menja zube.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci da mu pletem dzemperceneka ne verujem da bi mu odgovaralo,ne voli ni lanac kamoli krpe na sebi
Izvini molim te.
Evo jednog drugog pitanja. Gde kupiti odelce za svog psa?
I nemojte mi reci pet centar u BGu jer sam skoro bio tamo i gledao odela. Ono sto oni prodaju je ili nefunkcionalno ili sminkerski.
Mi smo odela za nase pse kupovali u Zagrebu,30E po komadu i skora su nam stigla dva odelca iz Rusije koja su tri klase bolja od svega sto sam video u okolini a za manje pare.
Da se razumemo ja pricam o postavljenom nepromocivom odelu koje pokriva citavo telo samo su sape slobodne,koje ima otvor za pisu i kolpca/lepi se na ledjima.
Gde nabavljate takva odela
Izvini molim te.
Evo jednog drugog pitanja. Gde kupiti odelce za svog psa?
I nemojte mi reci pet centar u BGu jer sam skoro bio tamo i gledao odela. Ono sto oni prodaju je ili nefunkcionalno ili sminkerski.
Mi smo odela za nase pse kupovali u Zagrebu,30E po komadu i skora su nam stigla dva odelca iz Rusije koja su tri klase bolja od svega sto sam video u okolini a za manje pare.
Da se razumemo ja pricam o postavljenom nepromocivom odelu koje pokriva citavo telo samo su sape slobodne,koje ima otvor za pisu i kolpca/lepi se na ledjima.
Gde nabavljate takva odela
nisam upseo da nadjem odelce za mog kucova sve mu malo
Protiv toga,da im je potrebna odeca rodili bi se sa njom...Ja mom kucovu ne oblacim nista