LakiJunior
Ističe se
- Poruka
- 2.321
uglavnom sam protiv
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У Пет центру, пре неког времена, видела сам пса коме је власница испробавала разне јакнице и џемперчиће. По самом понашању пса, схватила сам да је веома љут и да негодује што је власница одушевљена како му стоје џемперчићи. Пас је био средње расе и по мени, нимало му није био потребно све то. Да ли је то помодарство у питању? Да ли су псима стварно потребне те ствари, знајући да их је природа направила отпорним на временске промене, са самом длаком и подлаком? Да ли могу да настану кожна обољења и губитак имунитета ако се псу стално облачи јакница или џемпер? Јер све више виђам псе на улици који су обучени а далеко од тога да је хладно за њих.
О овоме сам доста расправљала са једном женом у ветеринарској апотеци и она и ја смо биле против тога.
Занима ме ваше мишљење.
Ja moju Milicu (naročito sada posle šišanja), moram da obučem u džemperče, jer joj je hladno čak i u njemu kada smo napolju, kada duva i pada kiša kao ovih poslednjih dana... trese se od hladnoće i kada je obučem, a kamoli kada bih je izvela bez džempera.
Ma to su gluposti...doberman nema duzu dlaku pa mu zima ne smeta. Ta danska doga da je gazda sutne na ulicu brzo bi se privikla na zimocu bez problema.
Pa da je nisi oshishala ne bi se tresla od hladnoce.
Mada na kraju moram da priznam da mi je ipak draze kada vidim obucenog psa nego zapustenog, jer je to ipak znak da vlasnik obraca bar neku paznju na svog ljubimca, pa makar nekima to bila pogresna paznja. Bolje ista nego nista.![]()
Protiv toga,da im je potrebna odeca rodili bi se sa njom...Ja mom kucovu ne oblacim nista
Protiv toga,da im je potrebna odeca rodili bi se sa njom...Ja mom kucovu ne oblacim nista
za neke je stvarno potrebno dodatno oblacenje inace nece ni da setaju jer nisu stvoreni za ulicu i za hladno
<a href="http://img258.imageshack.us/my.php?image=mazaukaputicu2vp2.jpg"[/QUOTE]
za koje to konkretno? kao onaj lab što nosi onaj maskirni prsluk da ga ptice ne uoče, pa to je još veći degenizam, ptice mogu čak da razlikuju travu i rastinje od tkanine iste boje, nema efekta, samo mu smeta kad krene na aport, budalaština
za koje to konkretno? kao onaj lab što nosi onaj maskirni prsluk da ga ptice ne uoče, pa to je još veći degenizam, ptice mogu čak da razlikuju travu i rastinje od tkanine iste boje, nema efekta, samo mu smeta kad krene na aport, budalaština
bolje stoji onoj kamili Torenteovoj ona KOKA KOLA kapa nego njima ovi prsluci