Ode pritisak...

Kako sam se iznervirala danas u skoli pa to je neverovatno!!!:besna::besna::besna:
Javim se da odgovaram geografiju...znaci ucila sam...htela sam 4 ili 5...i zbog neke jako male sitnice koje cak nema u knjizi ona meni kaze samo idi na mesto...ja sva ono...pitam je sta sam dobila...ona kaze 3...eeeejjjj bre...koji bolesnik... ja nisam mogla da verujem...htela sam da joj j**em sve po spisku...znaci sve...apsolutno sve sam znala sem toga...kravetina matora, glupa...uhhh:besna:

PS. nisam histericna...napaljena...ne placem za ocene...u principu boli me uvo...ali za to sam se bas trudila a ona...:roll:

Kod mene je karakteristično da mi je pritisak uvijek nizak otprilikr 110/70, čak i kad se iznerviram, tijelo pravi homeostazu pa mi ne prelazi ni tad 120/80. :confused:
Nego ja o pritisku ko neka baba. :mrgreen:

Lazes! God dammit...

Ja jedva zaspim, treba mi barem sat vremena, a ako sam bas umoran onda nekih 20 min...a najvise sam spavao oko 14 sati...

Jok, to bilo posle nekog seminara na kome sam za tri dana sastavila tri sata, i kad sam došla do kreveta konačno, blackout. Zaspala u momentu.
Moji su bili otprilike "Šta oni vama tamo rade, jesi dobro, oćeš da te vodimo u bolnicu?!!" :lol:

Stvar pritiska, pitala doktora.

Jok, to bilo posle nekog seminara na kome sam za tri dana sastavila tri sata, i kad sam došla do kreveta konačno, blackout. Zaspala u momentu.
Moji su bili otprilike "Šta oni vama tamo rade, jesi dobro, oćeš da te vodimo u bolnicu?!!" :lol:

Stvar pritiska, pitala doktora.

Ma daaaj, tri dana...ti si bre duplo gora od mene, jooooj...crna ti...sta da ti kazem...bravo... :mrgreen:
Ja nakon tri dana da zaspim ne bi me mogli probuditi ni topovima...

Mozes u doggy pozi? :rumenka:

4830750_orig.jpg

Misliš ovako? :D

Back