Ode pritisak...

Ovako sta vam dize pritisak sta vas nervira......to moze biti bilo sta.....covek,predmet,pojava,organizacija,mitsko bice,knjiga,film.......ispricajte sta vas nervira: danas,ove nedelje,ovog meseca,ove godine ili ispricajte sta vas nervira od kad ste se rodili...

Juce me iznervirala keva kad je rekla da je nisam pitao mogu li da idem negde sa zetom i sestrom...nesto me smarala. Ali je zato danas ispala veoma dobra...:)

kad neko ujutru ostavi otvorena vrata od moje sobe, i onda moj brat majmun urla po kucji i probudi me..
ili moje drugarice kad pochnu da prichaju ''eto, ja nemam srecje u zhivotu.. meni sve ide naopako.. ja cju da se ubijem.. ja sam baxuz u svemu'' .. e tad mi dodje da ih isprangijam!

Tata i sestra a narocito tata,sta god kaze ja odgovaram ovako:roll:
Ludim od njegovih komentara i ideja.Svaka stota recenica moze da se nazove normalnom,a ovo izmedju blago receno katastrofa.Skroz smo razlicite licnosti pa uglavnom samo poslovno razgovaramo tj kad treba kes:mrgreen:

Ovako sta vam dize pritisak sta vas nervira......to moze biti bilo sta.....covek,predmet,pojava,organizacija,mitsko bice,knjiga,film.......ispricajte sta vas nervira: danas,ove nedelje,ovog meseca,ove godine ili ispricajte sta vas nervira od kad ste se rodili...

Ne mogu sad da pisem sta me inace nervira,,ali cudno,najvise gubim zivce kad mi drugarica kaze da je zovem a ona se ne javlja il nesto slicno.:worth::worth:pucam od besa,dize mi se pritisak..nije mi dobro!

Nerviraju me oni koji se prave pametni - a ne znaju u stvari, nerviraju me oni koji su puni sebe, i koji misle da sve znaju, nerviraju me lažovi, nerviraju me osobe koje stalno plaču, i to je to - manje više.

Back