Оде Мило

uzeo sta je trebao i otisao...genije

Takoreci glupak,nista on nije uzeo.
Odvajanje 2 drzave je uvek gubitak,unija je dobitak.

Kod nas na Balkanu ima neka retardirano samounistiteljska filozofija da ako se boris za potpuno pogresnu stvar i na kraju je realizujes ispada da si-covek od reci,jak,mangup i pametan sto bi kod normalnih ljudi bio sinonim za neopevanu budalu.

Drugo Crna gora je citava nacionalni park koja pola drzave moze da hrani od polupopunjenjog turizma,a takodje se bazira na svercu.

Dodajuci tome da se danas veoma debelo placa da kocis Srbiju u regionu on prakticno nista uradio nije.

Samo svirao ***** iz supljeg u prazno a narod ce njegova priznanja teroristickih drzava debelo da placa kada nestane americki uticaj u regionu.

Igor Lukšić je pravi čovjek za to.
Obrazovan, pametan, svjetski čovjek sa velikim iskustvom iz ekonomije i finansija i vrlo pošten.
ja sam siguran, da je mnogo sposobniji od Mila.
Boljega u ovom trenutku ne vidim.

OVAKOGA SIVOGA SOKOLA,
CRNA GORA JOŠ RAĐALA NIJE
OD KOSOVA A I PRIJE NJEGA.

Poslednja izmena:
dvije moje zamjerke
-trebao je ostati bar dok crna gora ne postane clanica nato-a, ako mu je dugo cekati ulazak u eu
-kad je vec napustio mjesto premijera, trebao se sasvim povuci iz politike.
no, bilo kako bilo, istorija ce zabiljeziti politiku koju je vodio milo djukanovic. naravno, kao pozitivnu, kako za crnu goru, tako i za balkan. srbiji treba jedan ovakav politicar, no kad ce ga naci...

dvije moje zamjerke
-trebao je ostati bar dok crna gora ne postane clanica nato-a, ako mu je dugo cekati ulazak u eu
no, bilo kako bilo, istorija ce zabiljeziti politiku koju je vodio milo djukanovic. naravno, kao pozitivnu, kako za crnu goru, tako i za balkan. srbiji treba jedan ovakav politicar, no kad ce ga naci...

Možda je tako.
Radi se o vrlo sposobnom političaru ali ono njegovo veliko bogatstvo će vjerovatno na kraju postati njegov najveći problem.

Ja mislim, da će Lukšić biti sposobniji od njega.
Lukšić je vrlo obrazovan i čistog obraza - bar za sada.

Nas bi Milo sjebo za par dana,samo zato sto je nesposoban ako ga mozemo nazvati drzavnik.

Takoreci glupak,nista on nije uzeo.
Odvajanje 2 drzave je uvek gubitak,unija je dobitak.

Kod nas na Balkanu ima neka retardirano samounistiteljska filozofija da ako se boris za potpuno pogresnu stvar i na kraju je realizujes ispada da si-covek od reci,jak,mangup i pametan sto bi kod normalnih ljudi bio sinonim za neopevanu budalu.

Drugo Crna gora je citava nacionalni park koja pola drzave moze da hrani od polupopunjenjog turizma,a takodje se bazira na svercu.

Dodajuci tome da se danas veoma debelo placa da kocis Srbiju u regionu on prakticno nista uradio nije.

Samo svirao ***** iz supljeg u prazno a narod ce njegova priznanja teroristickih drzava debelo da placa kada nestane americki uticaj u regionu.

Joooj napio sam se, pa mi je muka da te hebem nocas, onako kako trebuje z:)
Al evo mogu ti reci da ti tvoja mrznja ne dozvoljava da sagledas velicinu tog covjeka, prosto nisi sposoban da neutralno porazmislis o tome. Razmisljas samo iz tvoje nemocne pateticne pozicije.

Pohebacu te sjutra oko ovoga, ako se sjetim, idem sad da spavam.

Kao što sam rekao sada će biti interesantno videti nastavak dogadjaja.

Veoma mi je interesantna korelacija uklanjanja Mila Djukanovića i Hašima Tačija sa vlasti.
Obojica dele sličnost jer su samo oni moglid a kontrolišu svoje sunarodnike, Milo je jedini mogao da ujedini mafiju i državu a da se ne pobiju izmedju sebe isto kao i Hašim Tači.
Gotovo u isto vreme se uklanjaju, Milo pod nečijim pritiskom a Tači, činimi se uz prećutnu ulogu SAD u njegovom uklanjanju.
Crna Gora nakon Djukanovića neće biti ista. Iako ga ne volimo, Djukanović je u stvari jedini političar u CG- nemaju drugog. Posebno ne postoji jak političar koji bi mogao da vodi CG ka NATO ili EU i vrlo je verovatno da će CG potpasti pod direktan uticaj Russija, štaviše ,oguće je da se dogodi da se ponovo približi Srbiji a možda i nešto više.
Kosovo je propala tvorevina, i odlaskom Tačija neće iamti ko da ga kontroliše. U principu bar je moje nadanje, da će slediti sa CG i Kosovom nešto poput Hong Konga i Makaa.

dvije moje zamjerke

Milo bi u Srbiji bio dostojan napr. djubre da nosi u najboljem slucaju jer bi bio zaposlen,ovim nemam nameru da uvredim Cg niti njega jer uopste koncept Srbije i Crne Gore je nebo i zemlja.

Joooj napio sam se, pa mi je muka da te hebem nocas, onako kako trebuje z:)
Al evo mogu ti reci da ti tvoja mrznja ne dozvoljava da sagledas velicinu tog covjeka, prosto nisi sposoban da neutralno porazmislis o tome. Razmisljas samo iz tvoje nemocne pateticne pozicije.

Pohebacu te sjutra oko ovoga, ako se sjetim, idem sad da spavam.

Da ga mrzim-mrzim,ali ovo sam govorio iskljucivo hladne glave,a sto se ostaloga tice stvar je sto ti gledas na stvar iskljucivo iz svoje robovske pozicije.

Velicinu?hahaha ***** posrano taj milo,ako je za tebe on velicina to dovoljno govori o porodici iz koje dolazis;)

laku noc khurvice moja. Hebat cu te sjutra. Ljubac :)

Hebi oca svoga:mrgreen:

Pedereu:mrgreen:

Back