Оде Мило

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.mondo.rs/s192499/ex-YU/Djukanovic_sutra_najavljuje_ostavku.html
Đukanović sutra najavljuje ostavku
Crnogorski premijer Milo Đukanović sutra će na konferenciji za novinare obavestiti javnost da će podneti ostavku na tu funkciju, javljaju crnogorski mediji pozivajući se na izvore iz vrha Demokratske partije socijalista (DPS).
v192499p0.jpg

Đukanović će, nakon konferencije za novinare u 14.00 časova, o toj odluci upoznati i članove Glavnog odbora DPS-a na sednici koja je zakazana za 17.00 časova.

Očekuje se da će Đukanovića na mestu premijera naslediti potpredsednik Vlade i ministar finansija Igor Lukšić.

Nova Vlada mogla bi da bude izabrana do kraja godine s obzirom da se ne očekuju značajne promene.

Đukanović je pet puta biran za premijera i jednom za predsednika Crne Gore.

Za predsednika Vlade prvi put je izabran 15. februara 1991. godine. Dužnost predsednika Vlade obavljao je uzastopno u tri mandata, do 1998, kada je u januaru te godine postao predsednik Republike.

Za predsednika DPS-a izabran je u oktobru 1998. godine.

Nakon pobede koalicije "Za evropsku Crnu Goru" na parlamentarnim izborima održanim 20. oktobra 2002. godine, Đukanović je za predsednika Vlade izabran 8. januara 2003. godine.

Bio je lider Bloka za nezavisnu Crnu Goru. Pod njegovim vođstvom građani Crne Gore su na referendumu održanom 21. maja 2006. godine doneli istorijsku odluku o obnovi crnogorske nezavisnosti.

Na izborima održanim 10. septembra 2006. godine Koalicija za Evropsku Crnu Goru osvojila je apsolutnu pobedu, a Đukanović početkom oktobra te godine, donosi odluku da se povuče sa najviših državnih funkcija.

Bio je poslanik u Skupštini Crne Gore od oktobra 2006. godine do 28. februara 2008. godine. Za predsednika Vlade ponovo je izabran 29. februara 2008. godine.
Оде Мило на биро за запошљавање.....
Рачуна....Боље му и тамо, док му Запад нешто не пронађе,
као побратиму Тачију....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
 
Ја.И вријеме му је.
Ваљда ће ка сваки прави монтенегрин у демокрацијски београд.
Баш би вала добродошо међу просрбе.
Место оног малог вука рецимо,а?
Nismo mi te srece , ja bi ga odmah postavio na mesto predsednika i premijera u isto vreme , a moze i mesto malog Vuka da bude 3 u 1 .
 
Poslednja izmena:

Back
Top