ODBOJKA

Ja sam prespavao utakmicu pa sam gledao na hrvatima snimak treceg seta; kako ti ljudi nas mrze pa to je za ne verovati...

Sutra muski od 06:30. Samo da ne bude opet 1:3...

E ljudi trebamo biti zadovoljni sa zenskom reprezentacijom. Kolko sam cula ovo je prvi put da su na OI, valjda sam dobro cula. Inace usle su u 1/4 i igraju sa Kubom u utorak.

Ne treba velika strucnost da se neko zapita zasto idu deca na OI, a nas najbolji primac koji nam je trebao vise nego ikad gleda OI na TV-u. Ta rupa na prijemu je popunjena nasom najboljom igracicom Ivanom Djerisilo koja je korektor. To je kao da stavis centarfora da igra beka.

Takodje, nisam misljenja da su ovo prve OI za njih pa da nije ni bitno sta ce da urade. Koliko jos OI moze da igra Vesna Citakovic na primer? Trebalo je ispostovati to i otici u najjacem sastavu i igrati najbolje sto se moze.

Ako niste gledali utakmicu i ovu su izgubile sa 3:0.

Ma,naši odbojkaši...;);) Sva se raznežim..:))
Šalu na stranu,jako,jako mi je žao što smo ponovo izgubli od Amera. Očekivala sam dobru igru,osvetu zbog poraza na svetskom prvenstvu,težak meč....Ali i pobedu.
***:(
However,veeeeeliki pozdrav za sve njih:))))
Miljković forever:)))

Jos jedna katastrofa nasih odbojkasica. 3:0 poraz od Holandije. Toliko su lose igrale da nisam mogao ni snimak da gledam, a da se ne iznerviram. :otkacio:

Back