ODBOJKA

hahaha :hahaha::rotf: svaka cast nordic_warrior.....:super:

Pa stvarno odbojkasice samo hvalis odbojku a veze nemas kad je koja utakmica i ko sa kim igra....nemam ni ja veze o tom ali mene odbojka ne zanima...:)

Korac nije normalan...

"Rodjen je na Svetog Jovana. Mada, nema on pojma ko je Sveti Jovan..."
"Odrekao bih se svoje plate, koja i onako nije velika, samo da dobijemo ovaj set".

Pravo da vam kazem i ja se cudim. Tih Amera nije bilo godinama, a onda odjednom kao da su naprasno naucili da igraju. Dobiju Brazil u sred Brazila 3:0 pa gde to ima. Ne bi me cudilo i da se dopinguju, Ameri su to. Evo ona Merion Dzons zaglavila i robiju zbog dopinga...

Ma Korac je legenda! Bas su mi bili zanimljivi njegovi komentari.Mozda je i bolje sto smo osvojili srebro.Da smo osvojili zlato vec bi bili vidjeni sa zlatom na OI.Ovako svaka medalja je uspeh.Bravo Nasi! :)

Ma Korac je legenda! Bas su mi bili zanimljivi njegovi komentari.Mozda je i bolje sto smo osvojili srebro.Da smo osvojili zlato vec bi bili vidjeni sa zlatom na OI.Ovako svaka medalja je uspeh.Bravo Nasi! :)

Taj Korać je b.dala :evil:
Setite se samo šta je na olimpijadi u Sidneju rekao nakon našeg prvog poraza u grupi...razumem da je možda navijački u duši najemotivniji od komentatora ali ti njegovi izlivi "enciklopedije gluposti" su mu već jednom došli glave (posla):"te RTS ovo,te RTS ono,mi imamo pravo za ovo i niko drugi"...mazgonja :otkacio:

Back