Odbijanje u seksu?

Jeste li nekada odbili u seksu nesto (i sta), ili vam je voljena osoba odbila vasu novu "ideju"?

Kako reagujete kada vasu" ideju" odbije voljena osoba?
Sta mislite, zasto se neke stvari odbijanu bez probanja?
Postoji li nesto sto bi odbili sa voljenom osobom?

Podrazumeva se da nema nekog svingeraja, vec iskljucivo 1 na 1.

bilo je odbijanja sa obe strane, to je normalno. nesto je odbijeno jer trenutak nije bio odgovarajuci, ili raspolozenje, nesto jer se inace ne zeli itd.

Svingeraj i neke kombinacije sam odmah iskljucio jer cenim da vecina ljudi (ima i onih slobodnoumnih kojima to nije problem) sigurno nece pristati na grupni seks, ili na menjanje parnera ili tako nesto. Ako ima onih koji hoce i kojima nisu problem kombinacije 2 na 1 ili promena partnera, mogu i da napisu :per: .

bilo je odbijanja sa obe strane, to je normalno. nesto je odbijeno jer trenutak nije bio odgovarajuci, ili raspolozenje, nesto jer se inace ne zeli itd.
Ja sam ovo shvatio kao ne odbijanje zbog neraspolozenja za to u tom trenutku vec kao kategoricno odbijanje neceg ili nesto sto neko na jedvite jade pristane.
Ima ljudi kojima to bas smeta.

Na primer, skoro sam upoznao neku devojku koja mi je ispricala da je imala momka 2-3 godine veza koji je savrseno normalan (po njoj), ali koji uopste nije mogao da svrsi bez MAZO fora.:per:

Licno, ja to pomalo volim, ali bas ovo mi je previse.

Ja sam ovo shvatio kao ne odbijanje zbog neraspolozenja za to u tom trenutku vec kao kategoricno odbijanje neceg ili nesto sto neko na jedvite jade pristane.
Ima ljudi kojima to bas smeta.

Na primer, skoro sam upoznao neku devojku koja mi je ispricala da je imala momka 2-3 godine veza koji je savrseno normalan (po njoj), ali koji uopste nije mogao da svrsi bez MAZO fora.:per:

Licno, ja to pomalo volim, ali bas ovo mi je previse.

Ono sto bih uvek odbila je neka trojka on ja i neko zensko (fuj) i uvek bih odbila kakenja (FUJ). cak i piskenje bih mozda probala, otkud znam. one fore sa stopalima kao fetisom su mi fuj ali bih mozda dozvolila jednom fetisisti da mi dira stopala bas da vidim u cemu je fora. iako mi tu nista seksualno i eroticno nije.
sa dvojicom sam planirala neke trojke, cetvorke, statijaznam i nista nismo iskombinovali jbg:lol:
znaci, realno, kad sve saberem, samo to kakenje bih kategoricno odbila.
a da, i da ga ja nesto bicujem i ponizavam, FUJ

Ono sto bih uvek odbila je neka trojka on ja i neko zensko (fuj) i uvek bih odbila kakenja (FUJ). cak i piskenje bih mozda probala, otkud znam. one fore sa stopalima kao fetisom su mi fuj ali bih mozda dozvolila jednom fetisisti da mi dira stopala bas da vidim u cemu je fora. iako mi tu nista seksualno i eroticno nije.
sa dvojicom sam planirala neke trojke, cetvorke, statijaznam i nista nismo iskombinovali jbg:lol:
znaci, realno, kad sve saberem, samo to kakenje bih kategoricno odbila.
a da, i da ga ja nesto bicujem i ponizavam, FUJ

Cetvorke!!!!!!!! :mrgreen: Repka!!!

Back