- Poruka
- 89.439
Kako shvatiš da ima gore, ako si glup?A minimalno vas citam. Samo kad se osecam glupim, malo procitam pa shvatim da ima i gore

Probaj taj kompleks da polečiš na neki zdrav način. Ovako gubiš svoje
dragoceno vreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako shvatiš da ima gore, ako si glup?A minimalno vas citam. Samo kad se osecam glupim, malo procitam pa shvatim da ima i gore

Lijepo zboris, ali to isto vazi i u suprotnom pravcu...Hriscani znaju ovo sto im je Bog otkrio (Sveto Pismo) i ono sto uzicavaju (prava nauka). Ja ne znam da li je recimo Bog stvorio druge rase i svetove, tj osim onoga sto se navodi u Svetom Pismu. Ja ne bi imao problem da se deci u skoli predstave svi modeli nastanka sveta ali imam problem sto se recimo ateisticki modeli uce kao jedina istina i apsolutne cinjenice iako to oni nisu. Nema dokaza za abiogenezu ali se ateisticka verzija predstavlja kao cinjenica, sto je totalna laz. Kao sto sam vec napomenuo ateisticki modeli polaze od pretpostavke da nema Bog ili tvorca i da je sve moralo nastati slucajno i tako objasnjavaju sve sto se vidja u prirodi, tj samo predstavljaju objasnjenja koja se uklapaju u vec formulisani model.
Svaki covek treba da kriticki prouci sve modele ili worldviews i da donese svoje odluke, a ne da se odluci za nesto samo zato sto je tako ucen u skoli. Reci “ne znam” je razumno ali tvrditi da “nauka” ima odgovore za sve ali samo ne zna “kako” je za mene ludilo i totalna laz.
Aj sastavi recenicu kako treba. Pa napisiKako shvatiš da ima gore, ako si glup?
Probaj taj kompleks da polečiš na neki zdrav način. Ovako gubiš svoje
dragoceno vreme.
"Pravilno" sročeno treba da glasi: ako imaš "glupoću"?ako si glup?![]()

Evolucionista misli da je čovek nastao od majmuna.
Kreacionista misli da je čovek nastao od peska.
Sad, ne znam šta je logičnije i normalnije....
Ako ti je normalno da si postao od majmuna, nemamo nikakav problem s tim.Evolucionista misli da je čovek nastao od majmuna.
Pa Gospod je dunuo u pesak iz šake, i nastao je Adam.nije tacno, nikad ovo prije nisam cuo.
od materije, znači od nekog msterijala smo. s neba nam je samo softverEvolucionista misli da je čovek nastao od majmuna.
Znači evolucija života donekle ima smisla, osim evolucija razumnog čoveka?od materije, znači od nekog msterijala smo. s neba nam je samo softver
adaptacija u okviru vrste, sve je stvoreno po svojoj vrsti. riba će uvek biti riba, koza koza, majmun majmun, a čovek čovek. takođe postoje i deformacije od biljaka do čoveka.Znači evolucija života donekle ima smisla, osim evolucija razumnog čoveka?
Koji to mehanizam sprecava nagomilavanje mutacija koje ce promeniti vrstu ?adaptacija u okviru vrste, sve je stvoreno po svojoj vrsti. riba će uvek biti riba, koza koza, majmun majmun, a čovek čovek. takođe postoje i deformacije od biljaka do čoveka.
a kako je stvarano i ko je stariji pojma nemam nit se zamlaćujem s tuđom "pameću".
Pa genetika na koju se pozivate tako nešto sprečava. Raspravljalo se i o tome.Koji to mehanizam sprecava nagomilavanje mutacija koje ce promeniti vrstu ?
Mozda se raspravljalo o tome ali garantujem da niko nije dao mehanizam koji sprecava nagomilavanje mutacija u DNK molekulu od kojih moze od ribe da nastane covek posle par stotina miliona godina , zato sto kada bi dao oborio bi TE.Pa genetika na koju se pozivate tako nešto sprečava. Raspravljalo se i o tome.
Jedini je razlog zbog kojig ne možete da npr ribu da mutirate veštački toliko da stvorite žabu. Uvek će biti samo neka druga vrsta ribe.
Nijedan zato što takav mehanizam ne postoji kao što ne postoji ni evolucija. To je izmišljena priča.Koji to mehanizam sprecava nagomilavanje mutacija koje ce promeniti vrstu ?
Cak ni kreacionisti ne poricu da postoji adaptacija unutar vrsta , ta adaptacija dolazi zbog mutacija u DNK , da bi doslo do ogromnih promena mora samo da dodje do nagomilavanja tih mutacija , ako ne mozes da dokazes neki mehanizam koji sprecava nagomilavanje mutacija ne mozes da dokazes da su takve promene nemoguce , cak sta vise sigurne su ako tog mehanizma nema.Nijedan zato što takav mehanizam ne postoji kao što ne postoji ni evolucija. To je izmišljena priča.
Nisu svi kreacionisti isti kao što nisu ni svi naučnici isti.Cak ni kreacionisti ne poricu da postoji adaptacija unutar vrsta , ta adaptacija dolazi zbog mutacija u DNK , da bi doslo do ogromnih promena mora samo da dodje do nagomilavanja tih mutacija , ako ne mozes da dokazes neki mehanizam koji sprecava nagomilavanje mutacija ne mozes da dokazes da su takve promene nemoguce , cak sta vise sigurne su ako tog mehanizma nema.
Ok, idi po nobelovu nagradu pa da zajedno proslavimo ovde na forumu.Nisu svi kreacionisti isti kao što nisu ni svi naučnici isti.
Srušio sam vašu teoriju i neću da se ponavljam.
Kada bi to bilo tek tako lako.Ok, idi po nobelovu nagradu pa da zajedno proslavimo ovde na forumu.
Pa naravno da nije lako , lupetanje po forumu o naucnoj teoriji koju ni ne razumes ti sigurno nece doneti nobelovu nagradu , ali ako verujes da si srusio najjacu teoriju u nauci sto ti je tesko da verujes i da mozes da pokupis tu nagradu , slicno je po nivou gluposti.Kada bi to bilo tek tako lako.
Ne nego već zato što evolucionisti drže monopol i nikada mi ne dozvolili da tako nešto prezentujem.Pa naravno da nije lako , lupetanje po forumu o naucnoj teoriji koju ni ne razumes ti sigurno nece doneti nobelovu nagradu , ali ako verujes da si srusio najjacu teoriju u nauci sto ti je tesko da verujes i da mozes da pokupis tu nagradu , slicno je po nivou gluposti.
Pa to , globalna visevekovna zavera je zajebana stvar.Ne nego već zato što evolucionisti drže monopol i nikada mi ne dozvolili da tako nešto prezentujem.
I te kako.Pa to , globalna visevekovna zavera je zajebana stvar.
U jbt, koji to nivo neznanja čovek treba da ima da bi rekao tako nešto.Nisu svi kreacionisti isti kao što nisu ni svi naučnici isti.
Srušio sam vašu teoriju i neću da se ponavljam.
Kako Miroljub Petrović i desetine takvih širom sveta mogu da pričaju? Sve se može izneti, prezentovati, jedina je mana u ovome:Ne nego već zato što evolucionisti drže monopol i nikada mi ne dozvolili da tako nešto prezentujem.