Odbacivanje TEORIJE evolucije

Mnogo toga, citam naucne knjige, casopise, slusam podcast-e, gledam dokumentarce, predavanja.. Ti?
Ja istražujem sebe.
meditira.gif

jednostavno
evolucija je samo teorija
viš da može
Je, jeste "samo" teorija. Definicija teorije glasi
Naučna teorija je objašnjenje jednog aspekta prirodnog sveta koje se može ponovljivo testirati i proveriti u skladu sa naučnom metodom, koristeći prihvaćene protokole posmatranja, merenja i procene rezultata. Tamo gde je to moguće, teorije se testiraju u kontrolisanim uslovima u eksperimentu

Mnogo toga, citam naucne knjige, casopise, slusam podcast-e, gledam dokumentarce, predavanja.. Ti?
filmove i serije uglavnom komedije
i jel se nešto promenilo u tvom životu. smanjio si zagađenost vazduha, jedeš organsku hranu... manje prdiš, jer prdež ispušta metan, pešačiš pet km u gradu punog smoga, šta kažu naučne knjige, jel ti kvalitetniji život?

Je, jeste "samo" teorija. Definicija teorije glasi
Naučna teorija je objašnjenje jednog aspekta prirodnog sveta koje se može ponovljivo testirati i proveriti u skladu sa naučnom metodom, koristeći prihvaćene protokole posmatranja, merenja i procene rezultata. Tamo gde je to moguće, teorije se testiraju u kontrolisanim uslovima u eksperimentu
da, samo, jedna od mnogih

filmove i serije uglavnom komedije
i jel se nešto promenilo u tvom životu. smanjio si zagađenost vazduha, jedeš organsku hranu... manje prdiš, jer prdež ispušta metan, pešačiš pet km u gradu punog smoga, šta kažu naučne knjige, jel ti kvalitetniji život?
Znaci mlatis praznu slamu? Mislim dokon si u zivotu, imas vremena na pretek koje umesto da radis nesto konkretno ti sedis i gledas gluposti?
Jesam, prestao sam da prdim pa smanjujem kolicinu metana, malo al znas kako Butterfly effect, organsku tesko jer nema prave organeske, da je tako Banana koju jedes bi bila sasvim drugacija, to vazi i za lubenicu i slicno, ukrstanje raznih sorti je odavno zapoceto, sumnjamd a ima neka stvar koja je pravog prirodnog organskog porekla. Pesacim, al kakve to veze ima sa istrazivanjem?Dakle sta ti radis osim sto tracis zivot?

Back