Odbacivanje TEORIJE evolucije

a šta je za tebe konkretno, da punim glavu kojekakvim informacijama, da li je čovek nastao evolucijom majmuna ili homonida kako volite da ulepšavate naziv za južnog majmuna ili da recimo čuvam ovce.
gde bi bio korisniji i za sebe i za državu?

opet te pitam šta traćim ako gledam serije ili filmove a šta ti traćiš što čitaš sveti gugl?
jesi li poboljšao svet informacijama?

Pa nije nastao evolucijom majmuna niti homonida vec imamo zajednicke pretke...
Kada kazes mi onda sebe stavljas upravo u onu grupu ispranih mozgova koji misle da je dokoni Bog stvorio ljude, tacnije Adama pa nestalo materijala i onda Evu od rebra..
Eh da cuvas ovce al tvoja granica su kako si rekao komedije...

Mnogo toga, napisao bih ti al ako ti postavim pitanje necu dobiti odgovor od tebe....
Al da jesam, radim na tome. Ti?

pa, da, ali imas razne morale, porodicni, poslovni, ...[cini mi se da sam to ariani objasnjavao davno]
ako bogovi postoje, zasto bih se ja trpao medju njih? valjda nam treba Jedan istiniti Bog

ali za ispravnost se slazem apslutno: ja kada ne znam sta cu, samo se upitam sta je ispravno

p.s. i ja sam ucio fiziku
poz.
Imas taj stoicki duh. I ja pokusavam da zivim kao oni koliko mogu. I ako postoji neki bog, jedan je. Ako postoji...ko ga zna

Tada ne mozes da pogresis. Radio si ono sto mislis da je ispravno. Ko te moze kriviti
mozes i tada, ali si bar dao sve od sebe, a nema logike da ljudi daju svoj maksimum kada znaju da rade neispravno - razmisli o ovome.
druga stvar sto rece za pitanje krivice

ja adam, prvi covek sam kriv za sve, moze da me krivi ko god hoce, i ja i hocu da mene okrive za sve, jer mi niko ne moze ama bas nista ili zato sto i jesam kriv za sve... eto, tako stoje stvari... ceracemo se jos, znaju starui forumasi

jesam ja adam kriv za sve, ali pazite dobro da ne budete kao djavo tuzitelj na sudu, jer necete tako spasti duse svoje

Poslednja izmena:
Ne zovu ateisti to tako. Vec naucnici koji proucavaju neurologiju.

??....??

Nauci znacenje reci teorija. Ako je nesto teorija mora biti tacno i u praksi. To je znacenje reci teorija. kao sto i dadoh. Naučna teorija je objašnjenje jednog aspekta prirodnog sveta koje se može ponovljivo testirati i proveriti u skladu sa naučnom metodom, koristeći prihvaćene protokole posmatranja, merenja i procene rezultata. Tamo gde je to moguće, teorije se testiraju u kontrolisanim uslovima u eksperimentu.
Tako da nema sta da se neko nije popeo a teoretisao je. Ako je teoriju postavio. Vrlo valjano je to prvo ispitao u praksi
čuo si za nauku psihologija, kad već insistiraš na terminima (oko teorije :D)
teorija je samo teorija u protivnom bi bila činjenica. stavljen je taj termin iz razloga što teoriju možeš da menjaš ili oduzimaš ili dodaješ, a činjenicu ne možeš.
dakle činjenica je da sve što baciš gore mora da padne dole. da se penješ uzbrdo a silaziš nizbrdo.
teorija je nešto sklono izmenama, naročito kada je tehnologija naglo uznapredovala. pa tako za pedeset godina teorija će biti zastarela jer se vršio primitivni eksperiment tada (tj danas).
i zato džaba lupaš glavu s tim.

teorija je nešto sklono izmenama, naročito kada je tehnologija naglo uznapredovala. pa tako za pedeset godina teorija će biti zastarela jer se vršio primitivni eksperiment tada (tj danas).
Teorija se moze dopuniti. Ako je nesto ustanovljeno kao teorija u nauci to jeste tacno. Molim te procitaj znacenje teorije. Najbolji primer je njutnova gravitacija i ajnstajnova gravitacija. Ajnstajnova nije pokazala da je njutnova netacna(i dalje se masovno koristi) ali je dopunila i bolje objasnila odredjene delove

čuo si za nauku psihologija, kad već insistiraš na terminima (oko teorije :D)
teorija je samo teorija u protivnom bi bila činjenica. stavljen je taj termin iz razloga što teoriju možeš da menjaš ili oduzimaš ili dodaješ, a činjenicu ne možeš.
dakle činjenica je da sve što baciš gore mora da padne dole. da se penješ uzbrdo a silaziš nizbrdo.
Ovo su pretpostavke.

Pa nije nastao evolucijom majmuna niti homonida vec imamo zajednicke pretke...
Kada kazes mi onda sebe stavljas upravo u onu grupu ispranih mozgova koji misle da je dokoni Bog stvorio ljude, tacnije Adama pa nestalo materijala i onda Evu od rebra..
Eh da cuvas ovce al tvoja granica su kako si rekao komedije...

Mnogo toga, napisao bih ti al ako ti postavim pitanje necu dobiti odgovor od tebe....
Al da jesam, radim na tome. Ti?
ne ja nisam doprineo ništa bolje svetu, tebi svaka čast dobićeš nobela

aha i živeće ljudi 200 godina i biće zdravi ko dren
Nekad ce mozda i ziveti...
1622406868559.png

Back