Odbacena - Uttaran

Pa onda si malo vise propustila. Sanci je bila u bar 50 epizoda. :D

Sanci i njen brat Satija su hteli da se osvete Viru i njegovoj porodici. Pa su smislili ceo plan, ubacili se u Virovu kucu i smisljali razne pakosti. Na kraju je Vir zavrsio u zatvoru zbog njih. Spasao ga je Ratore, Tapasjin muz. To je ukratko. Vise se ne pojavljuje u seriji. Sad je novi zaplet u toku. ;)
 
Zna li neko hoce li da zamene decu, da se ne nerviram. Gledam na Prvoj. Mozda se vec nesto desilo na OBN-u.

Neznam na kakvu zamenu misliš.Ja pratim al vrlo kratko traje na OBNtel,to sam već pisala,neće doći do zamene ona baba je platila sestri kada se Ića porodila da kažu da joj je dete umrlo pa će ga negde ostaviti ali će Tapasjin ujak uzeti dete i u međuvremenu nailazi Tapasja i muž joj pa uzimaju Ićino dete.Naravno usvajaju ga.I prave feštu.Hoćeš još valda me neće kritikovati nisam stavila u spojler.Pozdrav nisam dugo bila.Možda si ti to i odgledao,ja ne mogu da se setim sada u nazad šta je bilo tog datuma kada si pisao na Prvoj.

 
Eh pokušala ja da to nađem na Yutubu,al se brojevi serija nešto nepoklapaju i neuspevam,samo znam da će se svašta izdešavati.Čini mi se da će Rotor nešto kasnije posumnjati pa će razgovarati sa Virom al kad nisam imala prevod.Ako nešto pronađem javljam ti.
 
Vratio se i Sid u seriju. Ispostavilo se da je Ratoreov brat.

Koliko vidim izgleda da je Prva ponovo stigla i prestigla OBN.

Jeste prestigla,i serija traje ceo sat.A ovi na obntel.par dana prikazuju jednu te istu i traje sa reklamama pola sata.Evo Ića skapirala:super: ko joj je ukrao bebu.I šta će sada?Neće sigurno dugo saznati gde je beba.

 
Opet ja,videla sam na jednom videu da će baba dospeti u zatvor,i tako sam se obradovala,onako odahnula posle svih zloća koje je napravila.Sada je već i Ića održala slovo babi bez zastoja .Konačno malo dinamike.
 

Back
Top