Krishna
Elita
- Poruka
- 24.289
Оно што сам написао за моју мајку у уводном посту је најупрошђеније наведено, нисам хтео детаљисати. Углавном она је имала више прекогницијских снова везаних за смрт неких њој блиских и познатих особа, као што рекох неке сцене из тих њених снова су се касније буквално пресликале на јави. Она иначе није религиозна као што је била њена мајка, а поготово баба. Читав живот верује само у оно што види и поред тих трауматичних искустава са прекогницијским сновима. Она је високообразована особа која се школовала у комунистичко време, врв. зато верује само у оно што види. Али нема ништа против православља које у најмању руку сматра веома битним делом српског идентитета . Иначе је морална особа, не зна да мрзи, а у људима увек види нешто добро какви год да су. Јуче кад је видела снимак неке палестинске девојчице како лежи у неком подруму на бетону почела је плакати.Za ovog drugog je jasno kako bi objasnio.Inače, ne bih ni ja verovao u ove stvari da nemam lična iskustva, negde recimo od 18-19 godine, znači skoro dve decenije. Inače, sam za neke druge stvari sam skeptik ali jednostavno ne mogu da odbacim ono što primam - e to bi bilo iracionalno.
Imam još neka druga zanimljiva iskustva koja se ne uklapaju baš i skeptičan narativ. Jedno je vezano za Silva kontrolu uma ali to je za drugu temu.
Poslednja izmena: