DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.270
Милан Видојевић (Београд, 1950) јесте српски псеудоисторичар,[1] публициста и велики мајстор гностичкога, темпларског витешког реда „Ред Храма Светог Јована”.[2]
Sve je dalje receno.
Sve je dalje receno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene zanima sta bi se desilo da si ti pogodio svih 7 po Veljinom uputstvu? Da li bi bilo na naslovnoj strani novina, da li bi krenule inspekcije i krivicne prijave...? Da li bi javnost znala kako da odreaguje na tako nesto?Ja nemam razloga da lažem da sam svojevremeno pogodio 5 brojeva koje sam sanjao. Nemam nikakve koristi od toga da izmišljam to pred ljudima koje lično ne poznajem. Taj događaj ranije nisam ovde ni spominjao, ali me je Veljino pogađanje 5 brojeva pred kamerama navelo da pokrenem ovu temu i da uz to ispričam i sopstveno slično iskustvo.
Diskutujete o tome na internetu koji je inace poznat po tome sto funkcionise cisto materijalisticki i kablovski i pitate se da li ce ikad biti izmisljeno ista sto nadilazi ovakvu zdravorazumsku koncepciju, mozda tamo negde nakon odiseje u svemiru 2001.?Stojiš na stanovištu da apsolutno ne može biti ni jedno objašnjenje osim materijalističkog? Ni u jednom promilu?

То би било незгодно за њега, јавно мњење би се усијало и ко зна шта би још било... Овако је показао да има прекогницијске способности (или је у дослуху за државном лутријом), али ипак није узбуркана јавност што би се десило да је погодио седмицу пред камерама.Mene zanima sta bi se desilo da si ti pogodio svih 7 po Veljinom uputstvu? Da li bi bilo na naslovnoj strani novina, da li bi krenule inspekcije i krivicne prijave...? Da li bi javnost znala kako da odreaguje na tako nesto?
Kad me već prozivaš, da ti dam svoje mišljenje.@teletabis56
Zato što se i jeste desilo.Занимњив је и феномем Дежа ви, оно кад ти одједном у секунди кликне да је ти то што се управо догађа познато као да се већ десило.
Nije on prvi koji je to rekao ili napisao, tako da ne bih njega stavljao u rečenicu poput tvoje.Milan Vidojević kaže da je Isus bio oženjen i da je imao decu, te da njegovi krvni potomci postoje danas.
Ja se secam da je on u jednom broju Treceg oka tvrdio da je na Rtnju dobio sms novogodisnju cestitku Telekoma za par godina unapred.Овако је показао да има прекогницијске способности

Mislis prema teoriji ponovljenog zivota?Zato što se i jeste desilo.
Mislim na ponavljanje čitavih ciklusa.Mislis prema teoriji ponovljenog zivota?
Postavlja se pitanje, ako se buducnost vec desila na sta ukazuju tacna predvidjanja makar kratkog roka - zar to ne znaci da mi sada zivimo proslost buduce verzije nas koja je tamo negde napred... i kojoj se vec desilo to sto bi iz ove perspektive bio deza vi?Mislim na ponavljanje čitavih ciklusa.
Ако ја у овом тренутку нешто радим и само од једном ми кликне у глави да ми је та ситуација, окружење и све познато као већ виђено/доживљено (то се сваком понекад дешава); како, када и где се то већ могло десити? Неки сматрају да Дежа ви указује на постојање реинкарнације, неки на постојање паралелних димензија итд. Јасног одговора шта је Дежа ви још увек нема.Zato što se i jeste desilo.
Нисам рекао да је први написао, већ да прихвата и пропагира то. Милан Видојевић каже да су Исусови биолошки потомци били Каролинзи, наши Немањићи итд. То да је Исус наводно био ожењен и да је имао потомке је међу ширим народним масама на планети популаризовано кроз књигу Да Винчијев код од Дена Брауна, али ни он није творац те теорије.Nije on prvi koji je to rekao ili napisao, tako da ne bih njega stavljao u rečenicu poput tvoje.
Inače, tačno je - Isus je bio oženjen i imao je više dece, a jedan od sinova (pretpostavljam najstariji) se zvao isto kao on: Ješua.
Postavlja se pitanje, ako se buducnost vec desila na sta ukazuju tacna predvidjanja makar kratkog roka - zar to ne znaci da mi sada zivimo proslost buduce verzije nas koja je tamo negde napred... i kojoj se vec desilo to sto bi iz ove perspektive bio deza vi?
Već vidjeno (Deža vi) je fenomen koji se javlja zbog toga - što se taj dogadjaj i jeste dogodio.Ако ја у овом тренутку нешто радим и само од једном ми кликне у глави да ми је та ситуације, окружење и све познато као већ виђено/доживљено (то се сваком понекад дешава); како, када и где се то већ могло десити? Неки сматрају да је Дежа ви указује на постојање реинкарнације, неки на постојање паралелних димензија итд. Јасног одговора шта је Дежа ви још увек нема.
Prvi su sa tom pričom (bar kada je široka javnost u pitanju) izašli pisci knjige Sveta krv, Sveti gral.Нисам рекао да је први написао, већ да прихвата и пропагира то. Милан Видојевић каже да су Исусови биолошки потомци били Каролинзи, наши Немањићи итд. То да је Исус наводно био ожењен и да је имао потомке је међу ширим народним масама на планети популаризовано кроз књигу Да Винчијев код од Дена Брауна, али ни он није творац те теорије.
Занимљива теорија.Već vidjeno (Deža vi) je fenomen koji se javlja zbog toga - što se taj dogadjaj i jeste dogodio.
Nema veze sa reinkarnacijom, već sa ponavljanjem celog ciklusa postojanja planete Zemlje i svih ljudi na njoj.
Sve se odvija u ciklusima, a svaki ciklus kreće od nastanka planete Zemlje do nestanka iste.
Pa onda ponovo opet ispočetka, po istom redosledu dogadjaja, sve kako je zapisano u scenariju, Matriksu Tvorca.
To se odnosi na najbitnije dogadjaje (nastanak Zemlje, prirodne katastrofe,... svetski ratovi, "civilizacijska" dostignuća, revolucije,...), sve se odvija po istom redosledu i na približno isti način.
E u tom, "približno istom" je kvaka.
I život svakog čoveka se ponavlja, ali u najbitnijim delovima (rodjenje, školovanje, povrede, bolesti, brak, deca, ...smrt).
Ostali dogadjaji, koji nisu bitni, nisu projektovani, zacrtani.
Oni su ono što se zove: slobodna volja.
Da li ćeš ti sada ispiti gutljaj vode ili nekog drugog pića, ustati sa stolice i uraditi nešto, popiti kafu sada ili sat kasnije,... to uopšte nije bitno za tvoj ili bilo čiji život i to nije programirano.
Zato nijedan prorok ne može predvideti tako sitne dogadjaje i zato ti možeš da uradiš drugačije od prorokovanog, kada bi neko uopšte tako nešto i prorokovao.
Nebitni dogadjaji, nebitne fluktuacije u Matriksu.
Medjutim, nekada se desi da se neki deo nekog dogadjaja odvije baš na isti način kao prošli put (u prošlom ciklusu) i to traje jako kratko (neko je rekao neku rečenicu baš kao prošli put, neko je seo baš u istom rasporedu kao prošli put,...), a nekom učesniku se javi taj osećaj "već vidjenog", jer zaista i jeste već vidjeno.
Već vidjeno je i dokaz da ovo nije prvi put kako se Matriks odvija i da mi živimo svoj drugi, treći, pedeseti,...isti život.
Kao i da informacije o odvijanju svakog (pa i najsitnijeg ) dogadjaja - ostaju negde zabeležene i to trajno.
Koliko se ja secam, kod lotoa voditeljka zna 5 sekundi pre loptice koja ce da izadje....ali samo za baju koji ima dobitni listic ........ostali samo gledaju prenos...
Не мислим само на неке глобалне догађаје, већ и на неке пуно ситније ствари.
Пре 15-ак година сањао сам неке бројеве. Кад сам устао 5 бројева ми је остало памћењу. На лотоу сам одиграо тих 5 бројева плус 2 додатна насумично изабрана. Свих 5 бројева које сам сањао су извучени, а та 2 додатна нису али један је био веома близу. Тако да сам погодио петицу, а шестица ми је за мало измакла. Која сила, енергија или шта већ је послала мени у сан бројеве који ће бити извучени на лутрији и зашто? Није искључено да сам сањао свих 7 бројева (неки снови се само делимично запамте након буђења), али 5 ми је остало у памћењу и баш тих 5 је извучено као што рекох.
Моја мајка је од младости па до средњих година имала више снова у којима је видела смрти неких особа блиских или познатих њој мало пре него што су се десиле. И не само то, него у неким од тих снова сцене су биле буквално пресликане као што ће се десити мало касније на јави. Она и данас кад прича о тим сновима буде узнемирена као да се то десило недавно, а не пре пар деценија. Каже да јој је жао што није ступила у контакт са покојним Владетом Јеротићем док је био жив, да са њим поприча о тим својим сновима у којима је сањала смрти неких људи дан или пар дана пре него што су се догодиле. Занима је шта би јој Владета рекао у вези тога, она га је изузетно ценила.
Прошле седмице Велимир Абрамовић је у једној емисији рекао који бројеви ће бити извучени на лотоу у петак 20.10.2023. Погодио је 5 од 7 бројева. Па се питам одакле му је то дошло? Сигурно их није сањао као ја пре 15-ак година. Веља је рекао да ће извучени бити бројеви 7, 12, 18, 24, 32, 37 и 38, а извучени су 7, 13, 18, 32, 37, 38 и 39 (https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1843908/Izvuceni-loto-brojevi-petak-20-oktobar-2023.html). Погодио је 5 од 7 (мало ли је!), а за шести је био веома близу - рекао је 12, а извучен је број 13.
Од 23:26 до 23:39
Случајно сам у прошлу среду налетео на емисију са видеа на YouTube. У петак сам уплатио 2 комбинације за лото који иначе нисам играо годинама, једна од те 2 комбинације су били бројеви које је навео Веља у емисији са видеа. Добио сам 9350 динара, и опем ми је за длаку измакла шестица за коју је награда била око 16.500 евра.
Pogledajte prilog 1435856
Ја не гледам. У задњих пар година кад год сам играо погледам који бројеви су извучени на нету пар сати након извлачења.
Ово није тема о лотоу. Већ сам лото навео само као примере погађања будућих догађаја, мени су бројеви својевремено дошли у сан а одакле Вељи Абрамовићу појма немам.
Znaci Loto se igrao i tada?U srednjem veku se znalo ako pogodis svih 7 brojeva iz snokazanja onda napravis neku ktitorsku gradjevinu ili manastir, ali to se ocigledno izgubilo inace bi ova tema vec odavno bila dokazana...
Ko je ucestvovao i pratio izvlacenje?Imam opet pitanje za tebe. Izvini, nadam se da ne zamjeraš.Брате, треба поп да ти очита молитву за здравље... тако се умањује енергија мистике, и почећеш реалним проблемима да се бавиш...
Можеш нпр у Цркву свете Петке једно да одеш, или у неки манастри, да те размагнетишу... И слободно питај неког мало духовнијег где треба фокус да се оштри, а где не
Ништа ти не замерам сестро, ти си ведра и проницљива душаImam opet pitanje za tebe. Izvini, nadam se da ne zamjeraš.
Zahvalna sam za tvoje prijašnje odgovore, znače mi, pa se nadam i ovom odgovoru.
Pričaš o kockanju, što je kažu najgori porok, pa me zanima za neke "blaže"...
Kako pomoći nekome ko puno pije?
Sanjas gde ces naci zlato pa bude i onda napravis ktitorski spomenikZnaci Loto se igrao i tada?Ko je ucestvovao i pratio izvlacenje?
Nije isto sanjati lokaciju gde se vec nalazi zlato i buduci dogadjaj i to tako precizno u vidu izvucenih brojeva.Sanjas gde ces naci zlato pa bude i onda napravis ktitorski spomenik