Сребрена
Poznat
- Poruka
- 7.880
Опет Алцхајмер код тебе? Видиш да сам Стојановића поменула у контексту читања "Србљем и Босна..."Prilično je fascinantno da si čak i o jekteniji malčice čitala, pa i svalila krivicu na Ljubu Stojanovića, kao da je ta reč uopšte nekakva misterija koju je neko prokljuvio u nekom trenutku.
Evo ti za dopunu svemu što sam napisao i rječnika srpskih starina (Đura Daničić):
Pogledajte prilog 1286195
http://digital.bms.rs/ebiblioteka/p...type=publications&id=2251&m=2#page/4/mode/2up
Мени је фасцинантно да су просветари у праву кад истражују догађај у одељењу и приупитају : Ко је први бацио грудву ? и баш тај се први јави да каже " Нисам ја!" , и највише и најдуже се правда.

И даље чекам твоје објашњење које је Твртко српске земље добио поводом крунисања?А због Алахових верника на овом форуму,који свакако не разумеју шта значи "сугубо" ,
Верујем да ћеш да наставиш и објасниш које све територије Србије је наследио Твртко , које задужбине саградио у Србији и Рашкој, и где му је била источно-северна- јужна граница Српско-босанског Краљевства, и које је српске властелине потчинио .Нема одговора.
А питање је било јасно , нисам питала шта је Твртко одузео од Алтомановића или шта је (још) успео да не препусти Балшићу, него баш јасно: "које је све територије Србије је наследио Твртко , које задужбине саградио у Србији и Рашкој, и где му је била источно-северна- јужна граница Српско-босанског Краљевства, и које је српске властелине потчинио ."
![]()