Od koje godine žene propadaju?

Ono sto priznajem je da ja hocu al ne mogu vise da izlazim svako vece ili tri veceri vezano do kasnih vecernjih ili ranih jtarnjih sati..ne mogu ni da pijem. Ako sastavim dve veceri ne mogu da se opravim posle dva dana. Moram da se naspavam, razbolom se covece. A to je recimo pocelo prole godine..znaci u 40toj. Ostalo nisam primetila da nesto drasticno propada, menja se cinjenica ali ja i necu da izgledam ko neko od 25.

Ono sto priznajem je da ja hocu al ne mogu vise da izlazim svako vece ili tri veceri vezano do kasnih vecernjih ili ranih jtarnjih sati..ne mogu ni da pijem. Ako sastavim dve veceri ne mogu da se opravim posle dva dana. Moram da se naspavam, razbolom se covece. A to je recimo pocelo prole godine..znaci u 40toj. Ostalo nisam primetila da nesto drasticno propada, menja se cinjenica ali ja i necu da izgledam ko neko od 25.

pa ja ovo nisam mogla ni ko tinejdzer hbt pa ni sad niti cu ikad moci
a vidjala sam ljude koji mogu to i u 20-im i u 30-im....bez problema
kako i odakle im snaga ja ne znam
ja se bez sna razbolim bukvalno...pogotovo od svoje 20. pa na dalje....

i ko je digo ovu temu, tako slatko odgovara trenutnim desavanjima na pdfu :rotf:

pa ja ovo nisam mogla ni ko tinejdzer hbt pa ni sad niti cu ikad moci
a vidjala sam ljude koji mogu to i u 20-im i u 30-im....bez problema
kako i odakle im snaga ja ne znam
ja se bez sna razbolim bukvalno...pogotovo od svoje 20. pa na dalje....

i ko je digo ovu temu, tako slatko odgovara trenutnim desavanjima na pdfu :rotf:
Ja . Posto smo na mladosti vec poceli da se saranjujemo rekoh mozda ovde jos nesto pametno cujemo kad ono sve crnje od goreg.
Sa 25 si staro gvozdje.
Pazi sad demanti... Pogledajte prilog 474857
Ovde imam punih 40. I ne bih ja sebe jos u staro gvozdje.

ne valjas nista, ides u raku :lol:
;)

- - - - - - - - - -

nego kad smo kod starog gvozdja sa 25
nikad necu zaboraviti, imala sam oko 24, 25 godina, trazila posao, i izmedju ostalog naidjem na oglas, prodavacica u butiku potrebna do 22 godine
to je prvi put da sam se osetila matorom i za staro gvozdje :rotf:
znas ona fora da cesto traze do 35 godina kandidate za razna mesta, de ovaj nadje 22 gornju granicu da mi je znati, genijalno

Nikad necu zaboraviti, osnovna skola, nekih 10-12 godina, idem iz skole, sretnem mamu i usput bacimo pogled na umrlice, pise umro neki momak 25 godina.
Dolazimo kuci, mama sokirana saopstava tati a meni u glavi misao:"Boze sta sad ona toliko drami, pa imao je 25 godina, nije bas toliko mali i mlad"

Ja . Posto smo na mladosti vec poceli da se saranjujemo rekoh mozda ovde jos nesto pametno cujemo kad ono sve crnje od goreg.
Sa 25 si staro gvozdje.
Pazi sad demanti... Pogledajte prilog 474857
Ovde imam punih 40. I ne bih ja sebe jos u staro gvozdje.

strah me i da pitam,kako si uspela da se preznojis toliko po grudima?

- - - - - - - - - -

jaooo to je kupaci mokar

- - - - - - - - - -

prvo sam mislila ides sa trcanja sa sve torbicom :D

- - - - - - - - - -

bolje da se vratim u krevet

Back