гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
 - 28.663

Mislim da se oko godina i komplimenta "dobro izgledas za svoje godine", potresaju oni koji nisu pomireni sa cinjenicom da stare.
a zasto niko ne kaze bebi super izgledas???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da se oko godina i komplimenta "dobro izgledas za svoje godine", potresaju oni koji nisu pomireni sa cinjenicom da stare.
А што људи лажу, то је тек материјал за тему. Прелепа си итд а сви виде да је скрндељ.
Ja volim to da uradim. Ne baš prelepa si ali bacim komentar za frizuru, boju kose. Treba i njima dići samopouzdanje.
Можда га већ имају, то самопоуздање. Оно уопште не зависи од изгледа, бар не код већине.
Moja iskustva su drugačija. Ne pričamo o dobu oko 60-te, tad im je malo šta bitno osim presolola.
a zasto niko ne kaze bebi super izgledas???
Видиш какве предрасуде, ја сам матора па имам низак.
Па шта и ако пропадну, на крају крајева.

А што људи лажу, то је тек материјал за тему. Прелепа си итд а сви виде да је скрндељ.
Pa valjda na svakom ima nešto da se pohvali. Kosa, cipele, nakit...
Što se tiče propadanja, nešto mi najgora opcija kad neko propadne duhom pre nego telom.
Ne znam šta je sa ljudima pa se dave u kolotečini, emituju smor neki oko sebe. Ne vredi onda ni zategnuto lice ni guza, ni krpice ni šminka.
Ja nesto mislim jedva cekam da propadnem pa da pocnem da jedem i pijem koliko hocu i mogu da konacno imam neki izgovor za to. Kapiram jos jedno deset godina pa cu da batalim i sport i kontrolisanubishranu i da se konacno raspustim...
A jos gori od smor ljudi su oni uvek nasmejani.
Zivot im raspad sistema a oni kez i glume kako je sve savrseno, sve vole, svi su im divni... A emocije potisnute ... Samo cekam momenat kad ce sve da eksplodira... Neosnovani optimizam neko rece, jezim ga se
kad krenu na jogu i kad krenu na botox.
- - - - - - - - - -
dakle, individualno.

Znaci ove sto ne idu na jogu i botox nikad![]()
Kod nas na treninge dolazi jedna teta od 55 god. Ženi se godine samo na licu vide. Telo ima neverovatno.
Geni su čudo.