Od koje godine žene propadaju?

nauka je dokazala od 13 . godine . To znači , bar kako nauka kaže da bi čovek živeo 300 godina da se procesi nastave tim tempom . To opet znači da pošto čovek ne živi 300 godina , da proces starenja počinje od 13.

Što se mene tiče a i teme , jednostavno stvari u životu idu jednom linijom i onda odjedamput , tras , padne nešto , bilo šta i jednostavno više ne može da se vrati . I onda opet se ide tom nižom linijom i opet odjednom , tras , padne nešto drugo ....i onda opet život ide tom jož nižom linijom .

Odeš kod doktora , on kaže sve je u redu , ali eto godine ......e moj doktore ideš ti malo u 3pmamine :hahaha:

А што људи лажу, то је тек материјал за тему. Прелепа си итд а сви виде да је скрндељ.

Pa valjda na svakom ima nešto da se pohvali. Kosa, cipele, nakit...

Što se tiče propadanja, nešto mi najgora opcija kad neko propadne duhom pre nego telom.

Ne znam šta je sa ljudima pa se dave u kolotečini, emituju smor neki oko sebe. Ne vredi onda ni zategnuto lice ni guza, ni krpice ni šminka.

Pa valjda na svakom ima nešto da se pohvali. Kosa, cipele, nakit...

Što se tiče propadanja, nešto mi najgora opcija kad neko propadne duhom pre nego telom.

Ne znam šta je sa ljudima pa se dave u kolotečini, emituju smor neki oko sebe. Ne vredi onda ni zategnuto lice ni guza, ni krpice ni šminka.

A jos gori od smor ljudi su oni uvek nasmejani.
Zivot im raspad sistema a oni kez i glume kako je sve savrseno, sve vole, svi su im divni... A emocije potisnute ... Samo cekam momenat kad ce sve da eksplodira... Neosnovani optimizam neko rece, jezim ga se

Ja nesto mislim jedva cekam da propadnem pa da pocnem da jedem i pijem koliko hocu i mogu da konacno imam neki izgovor za to. Kapiram jos jedno deset godina pa cu da batalim i sport i kontrolisanubishranu i da se konacno raspustim...

ma proci ce te zelja,ja jedno 3 god nisam jeo prasetinu i jagnjetinu i sad skoro na slavi nesto jedem ono jede mene,treba mi par dana da se vratim u normalu koliko mi nije prijalo,samo posle takve hrane mogu da legnem kontuzovan

Back