- Poruka
- 6.079
ristob:Gde ima ljubavi, nema mržnje. Da je u tekstu iskazano više ljubavi, sigurno bi bilo i više razumevanja i manje čuđenja za drugu stranu. Ne treba ništa raditi preko volje.
Pozdrav Ristob

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ristob:Gde ima ljubavi, nema mržnje. Da je u tekstu iskazano više ljubavi, sigurno bi bilo i više razumevanja i manje čuđenja za drugu stranu. Ne treba ništa raditi preko volje.

nijeonisifor:To je mozda vise tema za "dom i porodicu" ili tako nesto.

Ko je bližnji svoj?onisifor:Ma, ko te vređa čoveče? A, već sam rekao da ne pripadam ni jednoj institucionalizovanoj crkvi, niti i jednoj sekti. Smatram sebe članom univerzalne crkve koju čine ljudi iz svih denominacija, koji žive po pravilu: ''Voli bližnjeg svog kao samoga sebe''.
onisifor:Tebi je besmisleno, meni je smisleno, ali to ne znaci da ne mozemo da diskutujemo.
Bog ti ne oduzima slobodu izbora, naprotiv, Njegov Sin je i umro na krstu da bismo mi, slobodnom voljom, odlucili na koju cemo stranu.
DJM:Istrgao si mi citat iz konteksta... rekao sam
"Meni je malo nejasno (citaj besmisleno) da neko ne veruje u Isusa i ne znam jos tamo sta je navodjeno....
To su istoriske licnosti..... nema tu sta da se veruje...." to se ZNA!
Dakle, ne vidim raspravu sa ljudima koji uopsteno... ne poznaje ni jednu religuju kako treba...
Zar po Bibliji... svi mi nismo deca Bozja?!
Kao drugo.... Biblija kao knjizevno delo je za postovanje i svakao je treba procitati..... ali na tome se ostaje....
Ipak Bibliju su pisali samo obicni gresni ljudi koji su proterani iz Raja... Right?
Vidis.... ovde se ne slazu neke kockice...... ne, ne.....
onisifor:Nismo se razumeli zato sto si u prethodnom postu napisao: "Meni je malo nejasno da neko veruje u Isusa..."
Ja se slezem da smo svi deca Bozija.
Za mene je Biblija mnogo vise od obicnog knjizevnog dela. Pisali su je ljudi, ali, bar sto se Novog Zaveta tice, to su bili ili direktni Hristovi ucenici (ocevici) ili njihovi direktni ucenici.

immph:Stvarno...
8) :-o
Šakal:Aha, pitaj popa danas...

immph:Ma znam...
@darkoje - Bio sam , ali se nisam pricestio ...slusam onog popa i pitam se dokle li ce vise da prica gluposti...prica o spasenju i ko ce da ga dobije , ja se nadjoh medju nekim bolesnicima... 8) :-o

:-|  :|  :-|
  :-|  :|  :-| 
immph:Nema meni leka...:-| :| :-|
8) :-o

@darkoje - Bio sam , ali se nisam pricestio ...slusam onog popa i pitam se dokle li ce vise da prica gluposti...prica o spasenju i ko ce da ga dobije , ja se nadjoh medju nekim bolesnicima... 8) :-o
Bravo.onisifor:"Ko se udostojio da upozna sebe, veci je od onog ko se udostojio da vidi andjele".
Opa, kakav zaključak! A šta misliš da nije možda obrnuto?onisifor:Svi smo bez Hrista duhovni bogalji i bolesnici.