OD DROGE DO BOGA

Ninjarijeka:
Ja ti sa velikom sigurnošću mogu reći šta se nalazi iza kraja našeg svemira!Ali ne mogu ti 100% reći šta je uzrok nastanka našeg svemira ,ali bi mogao postaviti 50 % preciznu teoriju o tome sa malo dužim istraživanjem ,za to mi trebaju stručnjaci za eksploziju!

sta se nalazi?

Ја сам рекао да незнам као ни било ко нормалан на овој планети и вероватно никад нећемо ни сазнати због удаљености о којој неморам ни да говорим.А шта ти узимаш кад знш све то није мој проблем.

darkoje:
Ја сам рекао да незнам као ни било ко нормалан на овој планети и вероватно никад нећемо ни сазнати због удаљености о којој неморам ни да говорим.А шта ти узимаш кад знш све то није мој проблем.

Čovijek ne mora ništa uzimati samo mora upotrijebiti zdrav razum da bi došao do istine!!

DruidIzRethome:
chime?

sasvim jednostavnim odgovorima na sasvim jednostavna pitanja?

ili da tumachimo, iz real life primera
kako se pojedine svinje pos rbiji bogate
dok neki ljudi misteriozno umiru

a chlanovi su nekih sekti?

koje od ova 2?

Ne znam zašto meni postavljaš ta pitanja, ja se slažem da se pojedine ''svinje'' iz sekti bogate, dok neki misteriozno umiru.

Šakal:
Hm, čini mi se da ti pitanje ne odgovara a sigurno si ga razumeo...missim, imaš li ti Bosanske krvi ili si čist i nepatvoreni Croat? Ajd' da ti pojednostavim... Šta se nalazi iza tog tvog yebenog 3d svemira?:razz:
pa ako čitaš post od prije saznaćeš ,jer ti si taj koji čita na preskoke i nerazumije pitanja koja i sam postavlja ("BEZ UVREDE")

Ninjarijeka:
pa ako čitaš post od prije saznaćeš ,jer ti si taj koji čita na preskoke i nerazumije pitanja koja i sam postavlja ("BEZ UVREDE")

Ma nemoj!?:lol: Još jedan pametnjaković...ccccc...:razz:
Elem, evo tvog posta gde pominješ 3d svemir...

Ninjarijeka:
još jedan svemir sličan našem i trodimenzionalan po našem shvaćanju!

A evo i tvog posta pre njega...

Ninjarijeka:
Ja ti sa velikom sigurnošću mogu reći šta se nalazi iza kraja našeg svemira!Ali ne mogu ti 100% reći šta je uzrok nastanka našeg svemira ,ali bi mogao postaviti 50 % preciznu teoriju o tome sa malo dužim istraživanjem ,za to mi trebaju stručnjaci za eksploziju!

Pa sad ti meni kaži šta ja to mogu da saznam iz njega? Hm, ybt. biće da ipak ti nemaš pojma šta pišeš ili opet po starom dobrom pravilu hvataš pedalu sa bojnog polja...:razz: Bez uvrede...naravno. Btw. Šta se nalazi iza tog 3d svemira?:razz::lol:

darkoje:
Ninjarijeka:
Bez predrasuda po teoriji Velikog praska![/Q
Само желим да ми објасниш.Ништа лоше.Ја сам рекао у шта верујем а желим да чујем и твоју теорију.

Ma odgovor je veoma jasan samo treba da u svojoj glavi svi skontate da nijedna eksplozija ne dolazi sama od sebe!Pa tako ni veliki prasak nije nastao iz samog sebe!
Kratko zamislite exploziju bilo čega u našem svemiru :supernova,bomba na zemlji,bomba u svemiru ,dakle explozija bilo koje vrste!
Sada kada ste je zamislili , zamislite šta se događa da ste vi subatomska čestica unutar explozije,i znate šta je izvan nje!!!

Back