darkoje
Aktivan član
- Poruka
- 1.429
Муж не могу да спавам
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ninjarijeka:potvrđuju same explozije istog su izgleda isti proces se dešava unutar njih!!
Ninjarijeka:ne nego slični procesi se dešavaju unutar njih
Obersturmfuehrer:i dalje ne znas ko bi imao interes?
Obersturmfuehrer:definisi ovo.
kako, sta, kad?
tvoje price su i dalje na nivou price koje se pricaju deci:
"deda mraz ti donosi poklone"
dakle kako, sta, kad, razlog, argument?
Indigo71:Pitanje nema veze sa filmom, već sa brzim "strateškim" povlačenjima.
:-)
DruidIzRethome:uzeo si za primer
zashto bi neko postao hriscanin ako bi ga pojeli lavovi
ja te pitam
shto neko udje u sektu
ako ga posle nekog vremena nadju muerte?
a shta ce mo sa ni jednim odgovorom, al nijednim od onih zilion pitanja...
verovatno zaboraviti sve to, zar ne?
divlja:Ne znam.
divlja:Danas je pozeljan covek koji radi od jutra do mraka, da zaradi sto vise para, da bi ih posle potrosio na gomilu gluposti i svaki svoj slobodni trenutak proveo prepustajuci se lakoj zabavi (mozak na otavu). Nikom danas nije potreban covek koji razmislja, koji je kreativan, duhovan.
onisifor:Post ti je jako konfuzan kao uostalom i većina prethodnih.
Ako misliš na pitanja o Trojstvu, rekoh da sa tobom o tome neću diskutovati. Ako mi neko drugi postavi slična pitanja, rado ću mu odgovoriti.
Uostalom, šta imam da pričam sa čovekom koji iz čista mira naziva naziva nekoga ''some nepismeni''. Možda bi bilo dobro da mi se više ne obraćaš.
divlja:Ne znam. Danas je pozeljan covek koji radi od jutra do mraka, da zaradi sto vise para, da bi ih posle potrosio na gomilu gluposti i svaki svoj slobodni trenutak proveo prepustajuci se lakoj zabavi (mozak na otavu). Nikom danas nije potreban covek koji razmislja, koji je kreativan, duhovan.
Indigo71:Tu si u pravu 100%. Čovečanstvu ne treba neko ko će mu sasuti istinu u lice, već neko ko će mu šaputati slatke laži na uvce. Što slađe to bolje.
Uzmimo na primer fenomen čekanja na drugi dolazak Isusa na zemlju. Ne treba čovek da ima nikakve extra super sposobnosti da bi odigrao tu ulogu. Ono što je potrebno je da ta XY osoba proživi jedno 30-ak godina sa ljudima tj. kao integralni deo čovečanstva a onda da najiskrenije ponudi svoj život u zamenu za "oprost svih grehova" tog istog čovečanstva. Ne za bolji život svoje dece ili porodice (jer takvih ljudi ima poprilično) već za bolji život vascelog čovečanstva računajući tu apsolutno svakog živog pojedinca na ovoj planeti. Podrazumeva se da ta osoba nema neko mentalno oboljenje koje bi je navelo da razmišlja u tom pravcu.
Mislim da nekog takvog nećemo skoro dočekati i stoga je smešno kad recimo javno pozovu haške optuženike (obične ljude sa pogrešnim procenama) da se predaju zarad interesa srpskog naroda. Koga bre zabole za interese srpskog ili bilo kojeg naroda ... svakom je svoj život najveće bogatstvo ovoga sveta.
Poenta priče: I najduhovniji, najharizmatičniji, najpametniji i najkreativniji ljudi imaju svoje interese koji nisu uvek u skladu sa očekivanjima okoline, a okolina je ta koja ti lepi te naj-naj epitete i uvek će biti nekog u gomili ko će smatrati da ih nisi zaslužio.
Nisam 100% siguran šta sam hteo da kažem ... al` eto rekao sam (i ostao živ).
:wink:
Indigo71:Tu si u pravu 100%. Čovečanstvu ne treba neko ko će mu sasuti istinu u lice, već neko ko će mu šaputati slatke laži na uvce. Što slađe to bolje.
Uzmimo na primer fenomen čekanja na drugi dolazak Isusa na zemlju. Ne treba čovek da ima nikakve extra super sposobnosti da bi odigrao tu ulogu. Ono što je potrebno je da ta XY osoba proživi jedno 30-ak godina sa ljudima tj. kao integralni deo čovečanstva a onda da najiskrenije ponudi svoj život u zamenu za "oprost svih grehova" tog istog čovečanstva. Ne za bolji život svoje dece ili porodice (jer takvih ljudi ima poprilično) već za bolji život vascelog čovečanstva računajući tu apsolutno svakog živog pojedinca na ovoj planeti. Podrazumeva se da ta osoba nema neko mentalno oboljenje koje bi je navelo da razmišlja u tom pravcu.
Mislim da nekog takvog nećemo skoro dočekati i stoga je smešno kad recimo javno pozovu haške optuženike (obične ljude sa pogrešnim procenama) da se predaju zarad interesa srpskog naroda. Koga bre zabole za interese srpskog ili bilo kojeg naroda ... svakom je svoj život najveće bogatstvo ovoga sveta.
Poenta priče: I najduhovniji, najharizmatičniji, najpametniji i najkreativniji ljudi imaju svoje interese koji nisu uvek u skladu sa očekivanjima okoline, a okolina je ta koja ti lepi te naj-naj epitete i uvek će biti nekog u gomili ko će smatrati da ih nisi zaslužio.
Nisam 100% siguran šta sam hteo da kažem ... al` eto rekao sam (i ostao živ).
:wink:
Indigo71:Misliš ovo?
"al` eto rekao sam (i ostao živ)."
****** počeo sam da citiram samog sebe. Vreme je da posetim doktora.
![]()
Indigo71:Iskreno? Ne znam jer nisam prisustvovao događajima.
Istina Isus nije spasio čovečanstvo ali želim da verujem da je imao najbolje namere. Možda je problem u tome što je zagrizao prevelik zalogaj ili što je izneverio neka očekivanja. Vrag će ga znati.
Sam Hristos je dao vlast svojim uenicima a oni su osnovali crkvu.Verovatno je znao sta radi.DruidIzRethome:vidish...
problem nije o tome shto je on uglavnom govorio (ako je govorio) MIR BRATE MIR
vec shto ovako mali i prizemni gurui
veruju da je njegova zasluga u tome
da su se opet otvorila vrata raja
(da da, kako da ne)
o kako je to samozivo...
u tome je problem
to su ti oni oportunistichki hriscani
preko kojih crkve imaju tu moc koju imaju.
nije problem u tome shto je isus govorio da svi treba da podjemo od sebe i trudimo se da budemo bolji. niko ovde nije protiv toga, narochito oni koje divlja optuzuje za nemoral![]()
![]()
(uzas!)
razlika izmedju njih i ovih kvazibogougodnih je, da njima ne treba pojam pakla da bi znali sta je (i ziveli u skladu s istim) moral.
zar ne?
svaka chast onim drugachijim... ima ih par...
al i na forumu, kao i u zivotu, 90 i kusur % je ono prvo![]()
alles_gut:Crow, kad ja kazem HRIST ja kazem VISOKA SVEST.
Indigo71:Isusa mogu da pojmim prvenstveno kao ideju. Pošto je poimanje ideje intimno individualna stvar, smatram da sam kompetentan.
Isusa donekle mogu da projektujem i kao čoveka. Pošto donekle poznajem ljude smatram da sam i tu donekle kompetentan.
Isusa ne mogu da projektujem kao božanstvo jer na žalost (ili na sreću) nisam kompetentan.
Sreća je moja što zbog tog svog nedostataka, nemam želju da ućutkam sve one koji ne pate od istog. To bi bio preveliki zadatak za moja tatana pleća. :smile:
A što se rasprava tiče ... dobro je ... zajebavanje ... radi se nešto. :wink:
Nego nema mi Šimeta tj. Nindže jer još nismo raspravili da li je stvarno nindža ili je samo ....