Od devojčurka do kučke

Ti si 'ladno uporedio automobile sa ženama, a drugi su ti sexist. :mrgreen:

Aj da to nije seksistički, iako pomalo jeste, nije ti dobra analogija jer bi to značilo da od devojke (auta) ništa ne zavisi što naravno nije slučaj. Analogija bi bila doba samo kada bi došao sa full automobilom u koja će neka devojka ući. I to je fenomen koji postoji stotinu godina unazad. Možda si čuo za izraz - SPONZORUŠE.

- - - - - - - - - -

Šta ti sad opet lupetaš? Ja sam u vezi već dosta dugo. :hahaha:

Pa sta kmecis onda?

Ovo je neka filozofija ala Konfucije, gde god se okrenes dupe ti je iza ledja. :)

Rajko,ne mozes da imas ribu koje nisi dostojan . Utuvi to sebi u tintaru.
Dobices onu koje si dostojan...a ako nisi zadovoljan zali se sebi.
Udostoj se bolje.
Tesko za razumeti?

- - - - - - - - - -

A za tebe svako ko piše nešto na kontu ove teme u negativnom kontekstu je kmekalo? Baš ćeš daleko da doguraš sa takvim idiotskim optuživanjem. :hahaha:

Kako da kazem da ne kmecis ako kmecis.

Kako se uopste usudjujete, da takvi ,nikakvi se bacate drvljem i kamenjem, na one zene kojima niste dostojni ni cipele da ocistite?

550131-16.jpg

Zini da ti kažemo.

Rajko,ne mozes da imas ribu koje nisi dostojan . Utuvi to sebi u tintaru.
Dobices onu koje si dostojan...a ako nisi zadovoljan zali se sebi.
Udostoj se bolje.
Tesko za razumeti?

Milane ili Rajko, reklo bi se da si ozbiljan forumas sa >29000 poruka dosad, samo te niko ne shvata ozbiljno. Mozda si dosao ovde da nadjes toliko ocekivanu devojku, pa pises tu neke hvalospeve o njima.. Cim ti nisi osetio vatre, nisi ti imao mnogo prakticnog iskustva

550131-16.jpg

Zini da ti kažemo.

Eto. To ste vi.
I sad se vi takvi, nesto zalite na nekoga!!!

- - - - - - - - - -

Milane ili Rajko, reklo bi se da si ozbiljan forumas sa >29000 poruka dosad, samo te niko ne shvata ozbiljno. Mozda si dosao ovde da nadjes toliko ocekivanu devojku, pa pises tu neke hvalospeve o njima.. Cim ti nisi osetio vatre, nisi ti imao mnogo prakticnog iskustva

Nista ti ne kapiras sta ti se prica.

Imas lose iskustvo , zato sto si i sam los.

Da si dobar, imao bi dobro iskustvo.

Milanka iz Gruže, lepe li su nanooo :) hhhh

Evo ga primer koji si opisao.

Mislim da nije nameštaljka u pitanju.

- - - - - - - - - -

Eto. To ste vi.
I sad se vi takvi, nesto zalite na nekoga!!!

Lepi smo i može nam se. :mrgreen:

Ovaj jadničak je prs'o skroz. :hahaha:

Realistic, ubagovao si Milana od Gruže. Sada mu nije dobro. Greota. Ponavlja stvari k'o mali albanac misleći da su istina. :lol:

Shitposting obično stavljam na ignore, pa tako će biti i u ovom slučaju.

Vidim ko se ovde smeje od muke...a kmekao bi.

- - - - - - - - - -

Nista gore nego kad mi kmekavci dodju ovde pa kmece :KMEEEEEEEE! KMEEEEEEEEEEEEEE!
ZEEEENNEEEEEEEE!
A kurce se nesto.

Poslednja izmena:
Živim u delu gde se sve zna, a slabo se i skriva. Splavovi niču ko zgrade, bar najstariji i najveći je poznat po prostituciji. Saznao sam da se devojka koja mi je bila drugarica iz klupe u osnovnoj, počela baviti time. Tu su skoro kao stalno zaposlene one koje su od malena imale potrebu da se napiju i sekasaju, kako one koje se ponašaju kao muškarci i slušaju one turbofolk o sexu, tako i one koje glume finoću i predstavljaju se kao modeli, obe koriste fejs za svoju promociju. Ali baš ova drugarica nije takva, znam je u dušu, šta jeste, šta voli, kakva su joj osećanja, želje, diplomirani je slikar od deteta je privlači umetnost. Sad skoro saznam, od najboljeg priojatelja, slično to za još jednu malo mlađu devojku, skoro pa komšinicu, znam sve o njenima ono od babe, dede, roditelja, radnici čestiti ljudi, mati prosvetni radnik. A tek ona što je dete iz mašte, govorili da je ćaknuta, zna više stranih jezika, ima hobije kao da nije odavde. Ono skoro da možeš decidno postaviti granicu kad je od takve postala kučka prema bilo kome ko joj se obrati i zna se šta i od koga hoće ona pre svega skupe provode, i ne znam kakve komplekse sad ima, rekao mi je i koji lik ju je prvi dovrebao i sve ostalo se poklapa... Ne mogu reći da me to ne pogađa, prvu sam doživljavao kao sestru zato nas je i stavila zajedno da sedimo, duga mi se uvek neako sviđala zbog posebnosti, pogađa me što ta porodica to ne vidi ili neće da vidi, što su ti likovi oni sa kojima sam imao problema kao dete,...

Kako neko ko je takav, može da postane ovakav? Jel kriva država u kojoj ne možeš ništa da postigneš, ili možeš samo ako si baš najbolji a to retko ko može? Jel mogu one da se vrate da budu ono što po prirodu jesu?

Prvo pitanje - šta je uopšte neko po prirodi?
A drugo - kako definišeš "kučka"? Pretpostavljam da je to negativan konteskst u kome se ženska osoba ne ponaša po onim kriterijumima koje si ti usvojio, kao i da ne favorizuje one vrednosti koje ti favorizuješ..

Definicija kučke :aha:

*KUČKA
Izraz za uobraženu i nepristupačnu žensku osobu između 16 i 36 godina kojoj druge devojke zavide na lepoti a muškarci na nju dr*kaju.

Ona se prema gomili udvarača ponaša odbojno, i najčešće ovaj nadimak dobije pošto pedalira dasu koji važi za osvajača ženskih srca (i ostalih ženskih organa). Da bi bila kučka, obavezno mora biti zgodna po opštevažećim standardima. U starim, romantičnijim vremenima, takva se nazivala „la femme fatale“, a u još starijim – dok još nije bilo holivudske produkcije – „Gospa od bola“. U prvom slučaju je bila zavodnica koja naivno trepće ali iza nje trava ne raste, a u drugom – ona koja uživa u nanošenju duševnog ali često i fizičkog bola.

Ovaj izraz (kučka) usvojen je posredstvom američkih tinejdž filmova, u kojima je takva (kučka) glavna čirlidersica, najbolja riba u školi i vođa (ženske) bande koja maltretira neuglednu ženskadiju. Razmažena je, odlično vlada ženskim osvajačkim tehnikama, izaziva dobrim nogama u miniću, ali kad kaže „NE“ – to nije „MOŽDA“, nego stvarno „NE“. U ophođenju je često gruba, nema dlake na jeziku, istovremeno štreberka i buntovnica.
U našem narodu se takva ženska naziva „mrak riba“, mada njeni roditelji umeju (tiho) za nju da kažu: „U gadnu babu raste“.

Bestidna zenska koja svu vrijednost polaze u izgled. Koja hoce sve dzabe, za izgled, i koja misli da vrijedi zbog odjece, sminke i eventualno novaca koji dolaze niodkud. Najslicnija je elitnoj prostitutki.

Zbog toga je vecina modernih zenskih kucke, jer zele da zive od izgleda.

Bestidna zenska koja svu vrijednost polaze u izgled. Koja hoce sve dzabe, za izgled, i koja misli da vrijedi zbog odjece, sminke i eventualno novaca koji dolaze niodkud. Najslicnija je elitnoj prostitutki.

Zbog toga je vecina modernih zenskih kucke, jer zele da zive od izgleda.
I ja bih tako. Ne znam da li smeta što sam muško? I ja bih da živim od izgleda, da mi pare dolaze niotkuda u velikim količinama, a nije problem ni da mislim kako vredim zbog odeće.
Kako ti izgledaš? Da nisi ljubomoran na one koji mogu da žive od izgleda?

Back