od danas...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
"od danas pa ubuduće više neću (oću)"...
prošla je i ta noć...ko se napio napio se, ko se nije napio nije, ko se pojebo pojebo se ko nije šta ću mu osto suva kurrca...
kako god...
s obzirom da je taj trijesprvi zgodan datum za zatvaranje jedne stranice i otvaranje druge stranice kako u kalendaru tako i u životu, zanima me da li ste imali okretanje novog lista tog 31/01...? da li ste sebi rekli "od danas okrećem novi list"...ili tako nešto slično, a što bi označavalo neku promenu, neki iskorak (možda i korak nazad) u ljubavno emotivno seksualnom planu...

hvala...

prošla je i ta noć...ko se napio napio se, ko se nije napio nije, ko se pojebo pojebo se ko nije šta ću mu osto suva kurrca...
kako god...
s obzirom da je taj trijesprvi zgodan datum za zatvaranje jedne stranice i otvaranje druge stranice kako u kalendaru tako i u životu, zanima me da li ste imali okretanje novog lista tog 31/01...? da li ste sebi rekli "od danas okrećem novi list"...ili tako nešto slično, a što bi označavalo neku promenu, neki iskorak (možda i korak nazad) u ljubavno emotivno seksualnom planu...

hvala...

e tema je super!
sto se tice ljisa iskristalisala sam neke stvari i to je to. e sad, ne smem u detalje :zstidljivko:

kako god...

hvala...

Ne

Molim

I srećna ti Nova Godina prijatelje! Sve ti raslo i sve ti cvetalo!

srećna nova godina svima, da ste zdravi pre svega, da ste nasmejani, da imate štogod za pojepsti, da imate štogod za voljet...i to je to...kad imate to, sve ostalo će dođe samo...

kako god...

hvala...

Доста пута сам рекао да ћу се мање нервирати.. И не иде.. Све сам успео осим тога.

Ne pravim promjene od nove godine do nove godine .Ti planovi su pravljeni kad sam bio klinac , a vidio sam da od tih planova
bude ***** od ovce .Za docek sam bio kod kuce .Nisam bio pijan i na FB sam mlatio u bilijaru neke Turke kao volove .
I da , javili su mi se neki prijatelji preko Skajpa i dobro smo se zajebavali .Novu godinu sam docekao u gatjama sto nije
los znak . Mozda ove godine nesto i kresnem !

Ne pravim promjene od nove godine do nove godine .Ti planovi su pravljeni kad sam bio klinac , a vidio sam da od tih planova
bude ***** od ovce .Za docek sam bio kod kuce .Nisam bio pijan i na FB sam mlatio u bilijaru neke Turke kao volove .
I da , javili su mi se neki prijatelji preko Skajpa i dobro smo se zajebavali .Novu godinu sam docekao u gatjama sto nije
:lol:
kralju...

samo skini gace :hahaha:

nista posebno. mozda da menjam auto. i malo duze letovanje. i nasla sam bolji forum.

Rekao sam sebi da ću sledeće godine u ovo doba biti milioner :zaljubljena:
Delboy1.jpg

Okrenuh novi list, i ne samo to...... postavih ceo nov lisni kalendar u wc.
Inače, wc kalendar je uvek sa šumsko-životinjskim motivima, tako da, kada piškim, u mene gleda januarska divlja svinja, februarska srna, martovski lepi zekan, i tako dalje. Ponekad mi razbiju koncentraciju, ali piškim prirodno, zato.

Okrenuh novi list, i ne samo to...... postavih ceo nov lisni kalendar u wc.
Inače, wc kalendar je uvek sa šumsko-životinjskim motivima, tako da, kada piškim, u mene gleda januarska divlja svinja, februarska srna, martovski lepi zekan, i tako dalje. Ponekad mi razbiju koncentraciju, ali piškim prirodno, zato.

meni prirodni motivi olakšavaju olakšavanje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back