hrnjica mujo
Zainteresovan član
- Poruka
- 151
znas Bosnjaci znaju izabrati,sto je truhlo a sto je zdravo..kod vas Vlaha je obrnuto..Zarathustra:A Meša ništa ? Kakav si ti to ''bošnja'' kad ne ceniš svog zemljaka ?!![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
znas Bosnjaci znaju izabrati,sto je truhlo a sto je zdravo..kod vas Vlaha je obrnuto..Zarathustra:A Meša ništa ? Kakav si ti to ''bošnja'' kad ne ceniš svog zemljaka ?!![]()
to znaci da Bosnjaci nisu genocidni..da im se ne sudi za genocid..dok su Srbi genocidni..da vas cijeli sviet gleda sa prezirom,da ste u svjetskim ocima varvari itd,itd..eremita:Па је л' Ти видиш да си болестан? Како можеш да се поносиш тиме што си припадник народа над којим је "извршен геноцид".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Је л' Ти имаш нешто паметније ЗБОГ ЧЕГА БИ СЕ ПОНОСИО ???
razjasni ti, sta su to srbiElvin:ti si zaposlenik bosha u fbih?
daj razjasni malo....:smile:
hrnjica mujo:to znaci da Bosnjaci nisu genocidni..da im se ne sudi za genocid..dok su Srbi genocidni..da vas cijeli sviet gleda sa prezirom,da ste u svjetskim ocima varvari itd,itd..
eto zbog toga sam ponosan..jer s ponosam kazem da sam Bosnjak i Bosanac dok ovi sto su izvrsili genocid bjeze podvijena repa kad ih pitaju ko su i sta su..
pa kako mozete lagati o tim nepostojecim zlocinimaeremita:Па добро, Твој пост је само доказ да си ГЛУП К'О И СВАКИ МУЈО...
а имаш ли се Ти чиме још поносити осим тиме што још увек МУЏАХЕДИНСКИ ЗЛОЧИНИ НИСУ ИЗАШЛИ НА ВИДЕЛО ДАНА ???
Grandfather:![]()
![]()
![]()
Jomini molim te nemoj da ga banujes,bas sam se lepo nasmejao.Neka ga da unosi malo veselih trenutaka u politiku.
mujo,aj dovedi Hasu i Fatu na forum![]()
![]()
![]()
hrnjica mujo:nikad mi nismo bili niti cemo biti braca..a po srpstvu posebno,jer da smo braca nebi se klali,odnosno nebi nas klali i nama je smrtna uvreda da nas poredite sa vama po bilo kojem pitanju..razlikujemo se kao nebo i zemlja
hrnjica mujo:nikad mi nismo bili niti cemo biti braca..a po srpstvu posebno,jer da smo braca nebi se klali,odnosno nebi nas klali i nama je smrtna uvreda da nas poredite sa vama po bilo kojem pitanju..razlikujemo se kao nebo i zemlja