Ocajno ljubljenje

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Moze li se neko nauciti ljubiti ?

• Da

glasova: 27 73,0%
  • Ne

glasova: 10 27,0%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Није ту реч о простом вођењу игре већ о разумевању.
Пољубац је упознавање другог и давање прилике другом да нас упозна.
Ја не раумем људе који мисле да се љуби само уснама и језиком.
Цело тело учествује у пољупцу, бар моје.
Начин на који руке додирују и клизе, рамена која се савијају да заштите жену, затворене очи јер оне у том тренутку само ометају сазнање.
Мушкарац мора да дозволи жени да му се открије, да је он препозна и да одговори на њено отварање и њено, на неки начин, тражење у оној мери у којој може.
Пољубац је, у суштини, неописив доживљај.
Постоји тај део са техникама језика и усана који је преводив у речи и тај део се учи, као што човек учи да чита и пише.
Остатак који сам горе описао је нешто што се не учи, то просто исплива из нас...

Ha..ti umes da se ljubis...:):oops:

Hajde jos malo o poljupcu ako vec nisam ili nisam dosadna..ali poljubac je Mocan u koje god svrhe da je namenjen..Zato ..Ljubite se ljudi...Ima raznoraznih poljubaca i u razne svrhe..pa tako ima:

Poljubac za dobro jutro.
Poljubac kojim biste nekom zatvorili usne, jer ne možete više da podnesete da slušate gluposti.

Poljubac kojim biste nekog zaveli.
Kojim biste nekom skinuli mrvicu sa usta.:D
Kojim biste došli do novca.
Kojim biste iskazali prezir i, napokon, mržnju.
Poljubac kojim biste nekog pozdravili.
Oprostili se.
I ponovo pozdravili.
I, na kraju, poljubac koji bi vam zapao kao domaći zadatak.., neka vrsta kazne koja vas je snašla
Umete li da se ljubite?

(harizma.bosie)

Није ту реч о простом вођењу игре већ о разумевању.
Пољубац је упознавање другог и давање прилике другом да нас упозна.
Ја не раумем људе који мисле да се љуби само уснама и језиком.
Цело тело учествује у пољупцу, бар моје.
Начин на који руке додирују и клизе, рамена која се савијају да заштите жену, затворене очи јер оне у том тренутку само ометају сазнање.
Мушкарац мора да дозволи жени да му се открије, да је он препозна и да одговори на њено отварање и њено, на неки начин, тражење у оној мери у којој може.
Пољубац је, у суштини, неописив доживљај.
Постоји тај део са техникама језика и усана који је преводив у речи и тај део се учи, као што човек учи да чита и пише.
Остатак који сам горе описао је нешто што се не учи, то просто исплива из нас...
pa jeste ucestvuje celo telo,ali po meni je najbitnije da zelis tu osobu koju ljubis.
bar je meni u suprotnom slucaju zadovoljstvo isto ko i da jedem tanjir pasulja - aposlutno nikakvo.

Kako izgleda poljubac kojim se dolazi do novca?
To mi bas nije najjasnije!
Mozda ovako:

kissafrogglittered.jpg

Upoznate nekoga ko vam se svidja i sve je ok ali ta osoba se ocajno ljubi .Strasno,a?
Moze li neko ili moze li se neko nauciti ljubiti ..ili je to prirodno i spontano..

Moze li se zaboraviti ljubiti?

Pogledajte samo starije ljude, podjimo prije svega od filmova, koliko god scena bila puna erotskog naboja, koliko god oni pokusali da docaraju strast, poljubac izgleda ocajno!!! Cvrsto stisnute usne, priljubljene, grcevit zagrljaj i samo pomjeranje glavom, nista drugo! Tako i u svakodnevnom zivotu!

Bas ne volim vidjeti dvoje starih kako se cmacu, slosi mi se nekako:-|

Back