- Poruka
- 18.738
dobro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није ту реч о простом вођењу игре већ о разумевању.
Пољубац је упознавање другог и давање прилике другом да нас упозна.
Ја не раумем људе који мисле да се љуби само уснама и језиком.
Цело тело учествује у пољупцу, бар моје.
Начин на који руке додирују и клизе, рамена која се савијају да заштите жену, затворене очи јер оне у том тренутку само ометају сазнање.
Мушкарац мора да дозволи жени да му се открије, да је он препозна и да одговори на њено отварање и њено, на неки начин, тражење у оној мери у којој може.
Пољубац је, у суштини, неописив доживљај.
Постоји тај део са техникама језика и усана који је преводив у речи и тај део се учи, као што човек учи да чита и пише.
Остатак који сам горе описао је нешто што се не учи, то просто исплива из нас...

ops:
ops:
ops:
ops:
ops:

Хвала.
Тако кажу...
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
pa jeste ucestvuje celo telo,ali po meni je najbitnije da zelis tu osobu koju ljubis.Није ту реч о простом вођењу игре већ о разумевању.
Пољубац је упознавање другог и давање прилике другом да нас упозна.
Ја не раумем људе који мисле да се љуби само уснама и језиком.
Цело тело учествује у пољупцу, бар моје.
Начин на који руке додирују и клизе, рамена која се савијају да заштите жену, затворене очи јер оне у том тренутку само ометају сазнање.
Мушкарац мора да дозволи жени да му се открије, да је он препозна и да одговори на њено отварање и њено, на неки начин, тражење у оној мери у којој може.
Пољубац је, у суштини, неописив доживљај.
Постоји тај део са техникама језика и усана који је преводив у речи и тај део се учи, као што човек учи да чита и пише.
Остатак који сам горе описао је нешто што се не учи, то просто исплива из нас...
Kako izgleda poljubac kojim se dolazi do novca?
To mi bas nije najjasnije!

kratko...brzo se prelazi na ostale radnje![]()

pa jeste ucestvuje celo telo,ali po meni je najbitnije da zelis tu osobu koju ljubis.
bar je meni u suprotnom slucaju zadovoljstvo isto ko i da jedem tanjir pasulja - aposlutno nikakvo.
Davao bih casove...Upoznate nekoga ko vam se svidja i sve je ok ali ta osoba se ocajno ljubi .Strasno,a?
Moze li neko ili moze li se neko nauciti ljubiti ..ili je to prirodno i spontano..

Mozda ovako:Kako izgleda poljubac kojim se dolazi do novca?
To mi bas nije najjasnije!
pa jeste ucestvuje celo telo,ali po meni je najbitnije da zelis tu osobu koju ljubis.
bar je meni u suprotnom slucaju zadovoljstvo isto ko i da jedem tanjir pasulja - aposlutno nikakvo.

Upoznate nekoga ko vam se svidja i sve je ok ali ta osoba se ocajno ljubi .Strasno,a?
Moze li neko ili moze li se neko nauciti ljubiti ..ili je to prirodno i spontano..
PIL, postuješ dijamtralno suprotno po energičnosti, od simbolike svog nick name-a![]()
Nemoj slučajno da poljubiš bilo koga, naročito ne herpesušu (devojku koja gaji herpes), jer ćeš ga nositi dok si živ. Nije mi jasno kako joj nije žao da te zarazi ako joj je stalo do tebe.