Ocajno ljubljenje

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Moze li se neko nauciti ljubiti ?

• Da

glasova: 27 73,0%
  • Ne

glasova: 10 27,0%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
na faksu sam imala jednog decka koji mi se bas dopao ali kad smo se dohvatili on sve nesto guta, prekida, davi se...sex je bio super ali poljupci nikako...i vezbali smo i vezbali i uspela sam da ga naucim....iako je kratko trajala veza bas sam uzivala u njoj :D

Наравно да је могуће научити неког да се љуби.
Ако моје могуће научити неког да води љубав зашто га не би било могуће научити и да се љуби?

Kako je moguce da neko ne zna da se ljubi?
Moze jedino tebi da se ne dopadne njegova tehnika! Tada se obicno ni njemu ne dopada tvoja!
Tu ne postoje pravila!
Bivsi decko je imao uzasno tanke usne, pa ih nije ni koristio:D, samo jezik, i meni je bilo grozno, moram priznati da mi je trebalo vremena da se na to naviknem, ali nadjes nesto dobro i u tome, pa furas to! Trenutni ( je l' tako, ®:)) ima divne, pune usne, milina jedna, tako da jezik tu dodje samo kao ispomoc!
A i kada ti se nesto ne dopadne, zar je toliko strasno zamoliti osobu da to ne radi tako?

dusho, ako mozzesh da me ne yebesh tako...
evo ja sam dovela jednog batu da ti pokazze, kako bih ja volela da ti to radish...
ne brini dushice, ako ne ukachish iz prve, pokazace ti ovaj dobri momak vishe puta... :D

Лепа, ваљда постоје и суптилнији начини....:lol::lol::lol::lol:

По мени, за добар и леп пољубац потребно је обратити пажњу
на партнера.
И мислим да је одговорност за то увек на мушкарчевој страни....

Па, требало би мушкарац буде тај који угађа жени и самим тим требало би да обрати пажњу на њене потребе.
Бар ја тако мислим...

Ono i Ono.
Samog pojma vremena još nije bilo. Bilo je samo postojanje, i njegova suprotnost, ne-postojanje.

Da, bilo je tako jednostavno.
U jednom trenutku, u jednom biću rodi se prva misao.
Ono se približi drugom biću i, budući da reči još nisu postojale, kao ni usta koja bi ih izgovorila, prenese svoju misao na neki neuhvatljiv, i njemu nepoznat način.
Misao je glasila: "Hajde da se pretvaramo da imamo usta."
Drugo biće prihvati ovu ideju, te se bića stadoše pretvarati da imaju usta. Kroz to njihovo pretvaranje, nastalo je vreme.
Posle nekog vremena, prvo biće oseti neki nemir u sebi. Pretvaranje mu više nije bilo dovoljno. Zato se Ono opet približi drugom biću, i ovog puta glasno izreče svoju misao:
"Hajde da se pretvaramo da imamo i jezike. Onda ćeš ti otvoriti svoja usta, a ja ću na njih priljubiti svoja i probati ih jezikom."
"U redu", reče Ono.
I bića se stadoše pretvarati. Ono je otvorilo usta, a drugo Ono mu je prišlo i liznulo mu jezikom usne. Bića tad spojiše usne. I onda se počeše pretapati, biće u biće. Jedno je ulazilo u drugo, jedno se s drugim mešalo i jedno u drugom gubilo.
Tako je nastao prvi poljubac, u vreme kada još nije bilo ni ljubavi, ni objekta kome bi ljubav bila upućena.
Zato i danas postoji poljubac bez ljubavi, ali nema ljubavi bez poljupca.

I evo nas danas tu gde jesmo. Apokalipsa nam je bliža i razumljivija od Postanja. U nasleđe smo dobili poljubac, jedan od retkih preživelih simbola. Poljubac koji je sveprisutan, svemoguć.
Jer: bez njega nema iskazivanja ljubavi. Bez njega nema vođenja ljubavi. Bez njega nema ni laži, ni prevare, ni izdaje, ni licemerstva. Tamo gde prestaju reči, počinje poljubac.

(Harizma-Bosie)

Mozda i moze neko da se nauci ljubljenju....ali po meni..znati ljubiti je u nama ..ili znas dobro ili ne...ima muskaraca koji kada te poljube bukvalno te "izuju iz cipela" ehh da ..poljubac ima veze i sa leptiricima, zeljom,,dopadanjem i senzibilitetom..Super su muskarci koji znaju slatko da ljube..mmmmm..;)

pa dobro ali sta ako mi neplanski zavali jezik do krajnika i ne pusti me da vodim igru?

Није ту реч о простом вођењу игре већ о разумевању.
Пољубац је упознавање другог и давање прилике другом да нас упозна.
Ја не раумем људе који мисле да се љуби само уснама и језиком.
Цело тело учествује у пољупцу, бар моје.
Начин на који руке додирују и клизе, рамена која се савијају да заштите жену, затворене очи јер оне у том тренутку само ометају сазнање.
Мушкарац мора да дозволи жени да му се открије, да је он препозна и да одговори на њено отварање и њено, на неки начин, тражење у оној мери у којој може.
Пољубац је, у суштини, неописив доживљај.
Постоји тај део са техникама језика и усана који је преводив у речи и тај део се учи, као што човек учи да чита и пише.
Остатак који сам горе описао је нешто што се не учи, то просто исплива из нас...

Back