Obuka

A pa rodila sam dvojicu.
To je sve sto cu da pravim.
Odrasli ljudi se ne prave.

Вино се не прави већ се спрема - оно што му је дато од Бога... (зато сам ставио у наводнике "прави", а ти ниси)

Дакле, мила мајко оној, која прави дал вино, ракију или мушкарца (јел ти додајеш шећера?)

Tako je. To je za one mlade curice koje imaju volje za gradnju.

Тако је!

Да би спремила себи мушкарца треба да буде млада жена, која има енергичности, сексуалности и живота, да зида своју стварност домаћинства и породице. (а мушкарац ће већ бити спремљен)

Она која није та, треба јој пролазник, љубавник, крадљивац њеног срца...и сл.:cool:

Тако је!

Да би спремила себи мушкарца треба да буде млада жена, која има енергичности, сексуалности и живота, да зида своју стварност домаћинства и породице. (а мушкарац ће већ бити спремљен)

Она која није та, треба јој пролазник, љубавник, крадљивац њеног срца...и сл.:cool:

Moj je stav da nema loših namirnica, već samo loših domaćica..

A ipak se desi da je meso prežilavo, pa koliko god ga sa ljubavlju spremala opet nije ukusno. Jestivo, ali ne i da prste oližeš

Pa jesu nepregledna oba krda..
I vi posmatrate i procenjujete.. Markirate ili deselektujete... Pre..
Ne znači da su zainteresovani.
Ali,ja mislim da svaka žena ako hoće može da smuva muškarca kojeg hoće, a i obrnuto.

Pri tom vi vidite atribute, a mi slušamo i gledamo.
I od krda ostane skoro ništa.
Jer su kriterijumi.. pa, zaebani

Слушајте и гледајте мало више у Благодат.

Па ћеш добити веру, колико је то Благо

Moj je stav da nema loših namirnica, već samo loših domaćica..

A ipak se desi da je meso prežilavo, pa koliko god ga sa ljubavlju spremala opet nije ukusno. Jestivo, ali ne i da prste oližeš

Али ја не кажем мој став, твој став, увек полазим из виших начела, из женских принципа из мушких принципа, метафизике и религије. (од обичајних, моралних и културних норми)

Кога овде интересује индивидуално мишљење: твој став - мој став??

То можемо на ПП

- -
(Мишљења су као гузице - свако их има) ... :malav: + :mrgreen: = :pivce:

Poslednja izmena:
Kako prepoznati dileju,prevaranta,lelemuda,psiha i sve ostalo za zaobilaziti?
Koji su po vama,ti mali detalji u kojima se ljudi odaju,dok se foliraju da su ok?
nikada nisam jurila te male detalje naprosto nemam nos za njih ali mise cini
ako ih pustis oni vrlo brzo akumuliraju i dobijes velike detalje uocljive na prvu
ako ih trazis indiskretno sakrice se sve dok se ne udas
a onda ce se prvo zajednicko jutro probuditi zajedno s njima kumulativno
i nastavice da ti zagorcavaju svako ebeno jutro kad otvoris oci dok si ziva

Тако је!

Znaci i muskarac mora da bude mlad,energican,pun seksualnosti i zivota.
Decu vise ne diram pa je to ok.
Posle 35 te slabo su to sve,pa se nadjemo

Back