- Poruka
- 73.935
Kopiraj iz mog posta, ne moraš da pričaš, i tako te ne čujemo....ne znam da li smrdi ali znam da ne znam ni da ga izgovorim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kopiraj iz mog posta, ne moraš da pričaš, i tako te ne čujemo....ne znam da li smrdi ali znam da ne znam ni da ga izgovorim
Jel to mora na svakoj temi?e cuo sam skoro da je kumkura .. kum na crnogorskoj gay svadbi![]()
I ja ću to sigurno da volim.Ја волим смоотхие од сладоледа и коњака
Ал ћемо једном да се преједемо смутија, брате мој, је л важиI ja ću to sigurno da volim.
Pisao već, m?Jel to mora na svakoj temi?
Važi, samo da još malo porastem.Ал ћемо једном да се преједемо смутија, брате мој, је л важи
A sad vidim nije isto, hteo si da kažeše cuo sam skoro da je kumkura .. kum na crnogorskoj gay svadbi![]()
lepse je da se pijeMrzi te da žvaćeš.. voće

Lakše. Ja volim da žvaćem i grizem.lepse je da se pije![]()
to.. ne snalazim se sa floromA sad vidim nije isto, hteo si da kažeš
kurKuma

jel sa konjakom ?Ал ћемо једном да се преједемо смутија, брате мој, је л важи

Gde ima da se kod nas kupi kumkvat,ali suseni,sa korom i useceren?Sve isto
Mislim da je samo blendirano voće, ali feensii, kao kumkvat, papaja...i to

Dezinfekcija organizma,ubijanje toksina.....Здрав живот на првом месту!
pobijes sve bakcileЗдрав живот на првом месту!
Ма јок брт, ја то због да се напијем.Dezinfekcija organizma,ubijanje toksina.....
Шта, отишли смо у офтопик? На љису?Slučajno sam kliknula na prvi post i samo da znate da će Cvetak sve da vas pobije što joj minirate temu.![]()
E to ne znam, jela svež..Gde ima da se kod nas kupi kumkvat,ali suseni,sa korom i useceren?![]()
I to o hrani i pićuШта, отишли смо у офтопик? На љису?
Немогуће !
#нијеседесилоI to o hrani i piću
Pa kako miniramo?Slučajno sam kliknula na prvi post i samo da znate da će Cvetak sve da vas pobije što joj minirate temu.![]()
Nije ti se svidelo?E to ne znam, jela svež..
Prokleta radoznalost..![]()