- Poruka
- 2.274
Eh, pa eto dokaza, što je brzo to je i kuso..
Da ste lagano, par meseci, godinicu..
Ne bi bila bivša.
Да,
мора прво да се направи студија изводљивости, акциони план и евалуација ...
... без тога љубав и секс не постојиDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, pa eto dokaza, što je brzo to je i kuso..
Da ste lagano, par meseci, godinicu..
Ne bi bila bivša.
... без тога љубав и секс не постојиE pa to je drugo, nije samo pogledkako mislis brzo kuso, pa mora se nekako zapoceti veza. sem toga, imali smo mi i proslost, smuvala me 10ak godina prije toga na zurci, doduse pobjegao sam od nje, sestra mi rekla ko ti je ova ludaca
pogled nakon 10 godina. a izlazili smo mi tad davno, isli na par aftera, pusili maru na vrbasu i tako to. svidjao sam joj se. a i ona je imala 19 godina hot klinkica.E pa to je drugo, nije samo pogled
A el ideš s kim na 'dejt' pa bi da se prebrineš il mi ovde palimo vatru a zercovi po šumama i gorama još?Pa nisam dejtovala 6 g
Sad sam na nivou tinejdzerke
Nema se kad, i omatorilo se, da ne ponavljam film koji sam već gledao i nije mi se dopao ni prvi put. A ni petnaesti.Što bi zaobilazio
Prepusti se nek te isprobavaju
Svašta
Idem valjdaA el ideš s kim na 'dejt' pa bi da se prebrineš il mi ovde palimo vatru a zercovi po šumama i gorama još?
---
Nema se kad, i omatorilo se, da ne ponavljam film koji sam već gledao i nije mi se dopao ni prvi put. A ni petnaesti.
Nem pojma, da vidi ovu temu verovatno bi digo ruke. Mslm ja bih tako, ko zna šta je drugima u glavi.Pa ne,ako sam rekla.
Otkud znas da nece on da se predomisli?
Maada i pre sam se predomisljala![]()
TjaPa ako te je pozvao, onda se ne predomišlja. Važi i za tebe.
Predomišljaš se posle, kad središ utiske.
A brate mirođijo,ja ih posmatram pre nego što bi eventualno došlo do dejta.
Tu otpadaju, otpadaju, otpadaju.... Jbg..
Maada i pre sam se predomisljala![]()

Pa ako te je pozvao, onda se ne predomišlja. Važi i za tebe.
Predomišljaš se posle, kad središ utiske.
Tu otpadaju, otpadaju, otpadaju.... Jbg..

a mi koji ne pijemo pivo?Grešiš. Ti su jedini normalni.

a mi koji ne pijemo pivo?
nismo normalni?![]()

ti mu dodjes ko olimpijacrecko sam, i reckam jos. ali kad se pojavi neka onda ne reckam nego volim i uzivam. to se obicno desava svakih 5 godina)

Brate i da ima dvojica,nece biti daj sta dasВи причате као о неком непрегледном крду мушкараца, којих има бесконачно за бирање и закерање...
Па нема толико, чак је мало, ако нема мушкараца нема ни вас жена и обрнуто !...![]()
Brate i da ima dvojica,nece biti daj sta das![]()

a mi koji ne pijemo pivo?
nismo normalni?![]()
Ви причате као о неком непрегледном крду мушкараца, којих има бесконачно за бирање и закерање...
Па нема толико, чак је мало, ако нема мушкараца нема ни вас жена и обрнуто !...![]()
A pa rodila sam dvojicu.Gotovanke!
Sve ste vi zaboravile, da "napravite" svoje muškarce....![]()
Ali To je već Alhemija "Velikog dela" ...![]()