Zak
Iskusan
- Poruka
- 6.408
======================================Luna.de:Zak:He Matori,napalio si klinke po forumu.
Pazi Zak sta pricas :wink:
Pozdrav, Luna...
Uvek. 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
======================================Luna.de:Zak:He Matori,napalio si klinke po forumu.
Pozdrav, Luna...
blondi::shock: to ono kao ...Chan Shaolin Si:Ej lisac najbolje je da jeßes onako skroz obucenu ribu zamisli osjecaja![]()
![]()
![]()
ON: jao da sam znao da si nevina bio bi još nežniji
ONA: e da sam znala da si tolko nežan skinula bi hula-hop čarape
![]()
=================================================Chan Shaolin Si:Stari Lisac:Pitanje glasia li se slazete da je ponekad divno ako je ne svucete do kraja i ostavite neki deo garderobe .Narocito gacice , brus , pa onda malo "krivudate"
i nadjete put ,pa polaaakoooo skidanje .Zguzvana suknjica , majca , hulahopke(znate dolazi zima ...prim. prev
koje su ostale oko clanka ....hmmmm da vas cujem....devojeke narocito...a za muski deo , koji je vas stil ? :wink:
Pozdrav od SL
Dodatak o hulahopkama malo razjasnjen![]()
Ej lisac najbolje je da jeßes onako skroz obucenu ribu zamisli osjecaja![]()
![]()
![]()
Zak:=================================================Chan Shaolin Si:Stari Lisac:Pitanje glasia li se slazete da je ponekad divno ako je ne svucete do kraja i ostavite neki deo garderobe .Narocito gacice , brus , pa onda malo "krivudate"
i nadjete put ,pa polaaakoooo skidanje .Zguzvana suknjica , majca , hulahopke(znate dolazi zima ...prim. prev
koje su ostale oko clanka ....hmmmm da vas cujem....devojeke narocito...a za muski deo , koji je vas stil ? :wink:
Pozdrav od SL
Dodatak o hulahopkama malo razjasnjen![]()
Ej lisac najbolje je da jeßes onako skroz obucenu ribu zamisli osjecaja![]()
![]()
![]()
Bruce Lee da li ti to zudis za nevinom.?.
Zak:Ma jok,nego na moju tetku iz Sangaja.![]()
Zak:Ma jok,nego na moju tetku iz Sangaja.![]()
====================================================Chan Shaolin Si:.Zak:Ma jok,nego na moju tetku iz Sangaja.![]()
A imas tetku u Sangaj![]()
![]()
![]()
![]()
ma jok jeßo ti nevine bre sto nijesu bolje ove razradjene mada sam spavao sa curom koja je bila nevina meni ti je sve jedno ja sam "ratni zlocinac sto se pi*ke tice jeßo bi i smrzlog cetnika.![]()
![]()
Zak:====================================================Chan Shaolin Si:.Zak:Ma jok,nego na moju tetku iz Sangaja.![]()
A imas tetku u Sangaj![]()
![]()
![]()
![]()
ma jok jeßo ti nevine bre sto nijesu bolje ove razradjene mada sam spavao sa curom koja je bila nevina meni ti je sve jedno ja sam "ratni zlocinac sto se pi*ke tice jeßo bi i smrzlog cetnika.![]()
![]()
Nisam znao da si pobornik veselih,masnih subara da ne budem bezobrazan i kazem subarica.
Zak:E bre Bruce Lee stvarno si...
Cetnik...subara...subarica...mojne samo da ti spelujem.
Tya:
Tya:
Stari Lisac:Da ja ponovim pitanje i kakve veze imaju ovi gabori sa pitanjem koje sam ja postavio ?
Pitanje glasi a li se slazete da je ponekad divno ako je ne svucete do kraja i ostavite neki deo garderobe .Narocito gacice , brus , pa onda malo "krivudate" i nadjete put ,pa polaaakoooo skidanje .Zguzvana suknjica , majca , hulahopke(znate dolazi zima ...prim. prev koje su ostale oko clanka ....hmmmm da vas cujem....devojeke narocito...a za muski deo , koji je vas stil ?
Pozdrav od SL
Zak:======================================Luna.de:Zak:He Matori,napalio si klinke po forumu.
Pozdrav, Luna...
Uvek. 8)
blondi:ja... on... mrak... pasaža u centru grada... palili se celo veče onako indiskretno bez nekog vatanja više ono zavođenje pogledima... "slučajni" dodiri ispod stola... igra reči... adrenalin high... velika očekivanja sa obe strane... polako se vračamo kuči... napetost i želja raste... izazivanje se pretvara u strast... kontorola postaje nemoguča i naizad... ne može se više nazad... nekontroliran mozag... sve se vrti u glavi... odjednom shvatim da stojimo usred pasaže... podignuta suknja... otkopčan njegov šlic i par dugmiča na mojoj košulji... moja noga oko njegovog struka... 8)
blondi:svako ima šansu u životu za sve... samo ako je ne upropasti... prilika izgubljena ne vrne se nobena kažu slovenci... 8)
Asocijacija: STRAST. Neobuzdana. Telo tek ponegde proviri ispod razdrljenih, razmaknutih, podignutih, skinutih, pokidanih delova odece. Rascupana kosa, ubrzano disanje. I...i...i... yes...Stari Lisac:Pitanje glasi a li se slazete da je ponekad divno ako je ne svucete do kraja i ostavite neki deo garderobe .Narocito gacice , brus , pa onda malo "krivudate" i nadjete put ,pa polaaakoooo skidanje .Zguzvana suknjica , majca , hulahopke(znate dolazi zima ...prim. prev koje su ostale oko clanka ....hmmmm da vas cujem....devojeke narocito...a za muski deo , koji je vas stil ?
Pozdrav od SL
lep je maribor ali mnogo lažu bre 8)The2ndSun:blondi:svako ima šansu u životu za sve... samo ako je ne upropasti... prilika izgubljena ne vrne se nobena kažu slovenci... 8)
Sve sto se jednom desi moze ponovo..to sam jednom cuo u Mariboru![]()