Obucena , svucena ili ?

Chan Shaolin Si:
Stari Lisac:
Pitanje glasi :Da li se slazete da je ponekad divno ako je ne svucete do kraja i ostavite neki deo garderobe .Narocito gacice , brus , pa onda malo "krivudate" :lol: i nadjete put ,pa polaaakoooo skidanje .Zguzvana suknjica , majca , hulahopke(znate dolazi zima ...prim. prev :) koje su ostale oko clanka ....hmmmm da vas cujem....devojeke narocito...a za muski deo , koji je vas stil ? :wink:
Pozdrav od SL :lol:

Dodatak o hulahopkama malo razjasnjen :)

Ej lisac najbolje je da jeßes onako skroz obucenu ribu zamisli osjecaja :lol: :lol: :lol:
=================================================
Bruce Lee da li ti to zudis za nevinom.?.

Zak:
Chan Shaolin Si:
Stari Lisac:
Pitanje glasi :Da li se slazete da je ponekad divno ako je ne svucete do kraja i ostavite neki deo garderobe .Narocito gacice , brus , pa onda malo "krivudate" :lol: i nadjete put ,pa polaaakoooo skidanje .Zguzvana suknjica , majca , hulahopke(znate dolazi zima ...prim. prev :) koje su ostale oko clanka ....hmmmm da vas cujem....devojeke narocito...a za muski deo , koji je vas stil ? :wink:
Pozdrav od SL :lol:

Dodatak o hulahopkama malo razjasnjen :)

Ej lisac najbolje je da jeßes onako skroz obucenu ribu zamisli osjecaja :lol: :lol: :lol:
=================================================
Bruce Lee da li ti to zudis za nevinom.?.

Da li se ovo na mene odnosi?

Chan Shaolin Si:
.
Zak:
Ma jok,nego na moju tetku iz Sangaja. :lol:

A imas tetku u Sangaj :?: :?: :lol: :lol:

ma jok jeßo ti nevine bre sto nijesu bolje ove razradjene mada sam spavao sa curom koja je bila nevina meni ti je sve jedno ja sam "ratni zlocinac sto se pi*ke tice jeßo bi i smrzlog cetnika. :lol: :lol:
====================================================
Nisam znao da si pobornik veselih,masnih subara da ne budem bezobrazan i kazem subarica.

Zak:
Chan Shaolin Si:
.
Zak:
Ma jok,nego na moju tetku iz Sangaja. :lol:

A imas tetku u Sangaj :?: :?: :lol: :lol:

ma jok jeßo ti nevine bre sto nijesu bolje ove razradjene mada sam spavao sa curom koja je bila nevina meni ti je sve jedno ja sam "ratni zlocinac sto se pi*ke tice jeßo bi i smrzlog cetnika. :lol: :lol:
====================================================
Nisam znao da si pobornik veselih,masnih subara da ne budem bezobrazan i kazem subarica.

:?: :?: :shock: :shock: :shock: :?: :?:

Da ja ponovim pitanje i kakve veze imaju ovi gabori sa pitanjem koje sam ja postavio ?

Pitanje glasi a li se slazete da je ponekad divno ako je ne svucete do kraja i ostavite neki deo garderobe .Narocito gacice , brus , pa onda malo "krivudate" i nadjete put ,pa polaaakoooo skidanje .Zguzvana suknjica , majca , hulahopke(znate dolazi zima ...prim. prev koje su ostale oko clanka ....hmmmm da vas cujem....devojeke narocito...a za muski deo , koji je vas stil ?
Pozdrav od SL

Stari Lisac:
Da ja ponovim pitanje i kakve veze imaju ovi gabori sa pitanjem koje sam ja postavio ?

Pitanje glasi a li se slazete da je ponekad divno ako je ne svucete do kraja i ostavite neki deo garderobe .Narocito gacice , brus , pa onda malo "krivudate" i nadjete put ,pa polaaakoooo skidanje .Zguzvana suknjica , majca , hulahopke(znate dolazi zima ...prim. prev koje su ostale oko clanka ....hmmmm da vas cujem....devojeke narocito...a za muski deo , koji je vas stil ?
Pozdrav od SL

ma pusti ti sad tvoju temu vidis da e radi o vrhunskim ribama na slici sta ti je Lisac bre.

blondi:
ja... on... mrak... pasaža u centru grada... palili se celo veče onako indiskretno bez nekog vatanja više ono zavođenje pogledima... "slučajni" dodiri ispod stola... igra reči... adrenalin high... velika očekivanja sa obe strane... polako se vračamo kuči... napetost i želja raste... izazivanje se pretvara u strast... kontorola postaje nemoguča i naizad... ne može se više nazad... nekontroliran mozag... sve se vrti u glavi... odjednom shvatim da stojimo usred pasaže... podignuta suknja... otkopčan njegov šlic i par dugmiča na mojoj košulji... moja noga oko njegovog struka... 8)

Dajem pola zivota za ovo...a pola cu potrositi ponavljati ovo:))

Stari Lisac:
Pozdrav od SL
Asocijacija: STRAST. Neobuzdana. Telo tek ponegde proviri ispod razdrljenih, razmaknutih, podignutih, skinutih, pokidanih delova odece. Rascupana kosa, ubrzano disanje. I...i...i... yes...
:D

Back