ObsCure - Igra li neko?

Ljudi pomagajte!Zapeo sam na delu gde pod puca i ako stanem na propuknuti deo, propadam.To sam presao.Onda sam uzeo onaj sef i pretpostavljam da moram da ga ubacim tamo u odzak ali opet moram da idem preko tog poda ali sada sa dva lika odjednom.To ne mogu da predjem,uvek mi jedan propadne.Sta da radim?

Ej nisam ja to presao u jednom dahu.Trebalo mi je par nedelja.Inace nisam je ni puno igrao (po 15-20 minuta) jer kad nadjem CD posle tumaranja po skoli snimim i predahnem. Sem ObsCura igram Silent Hill 2 (obrcem je ponovo) pa zatim Painkiller (zbog mjuze) onda volim stalno da obrcem King Kong demo (igra je prosto strava), BloodRayne sam presao, ObsCure sam presao....sta da uzmem sledece?Ajd preporucite mi nesto sto pasuje dole navedenoj konfiguraciji. Moj komp je:
AMD Sempron 2600+ radi na 1600 MHz
256 RAM(768 do godine)
ATI Radeon 9200 SE (dajte linkove za najnovije drajvere!)
A maticna mi je ABIT NF7 series

ako volis ratne, SNIPER ELITE (novije) , probaj ,ja sam skoro presao solinter cell 3 , quake 4, fear ne mogu da igram(imam slicnu konf. ko ti), sutra uzimam NFS MW , od starih igara moze wolfeinstein , undaying .......... ne mogu se sad sve setiti .....probaj silent hill 4 odlican je !!!!

poz.

Pa znas sta splinter cell 3 necu ni da probam (i kec mi koci!) wolfensteion sam presao, undying je star a silent hill 4 mi se ne igra.a sto se tice NFS MW...neka saceka.Quake 4 kazes? SALIS SE! Ja na ovoj...kanti ne mogu nista novo da igram a na f.e.a.r. da ne pomisljam.

Back