- Poruka
- 55.168
Kopiras,aBrate kako sam se uzeleo samoce,sva ta sablonska sranja i smaranja sam mislio da se desavaju drugima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kopiras,aBrate kako sam se uzeleo samoce,sva ta sablonska sranja i smaranja sam mislio da se desavaju drugima
Da,ne verujem ni u savrsene krugove a tek u poklapanjeNe, reč je o jing jang principu i to uopšte nisu priče za malu decu.
Ni jedan krug nije savršen. Da je savršenstvo beskrajno dosadno i bezlično shvatili još u antička vremena.Da,ne verujem ni u savrsene krugove a tek u poklapanje
Nadjemo se na 60.kad su ljudi u pitanju dobro je ako postoje mentalna poklapanja i do 40% u
prijateljskim vezama, rodbinskim vezama, poslovnim vezama pa cak i ljubavnickim
poklapanja od 100% ne postoje, bilo bi jezivo da je tako
Ta teorija podrazumeva da onda zajedno cine savrseno bice.Ni jedan krug nije savršen. Da je savršenstvo beskrajno dosadno i bezlično shvatili još u antička vremena.
Kvaka je u sinergiji i kompatiblnosti dva nesavršenstva koja se dopunjuju.
Ne moraju obavezno da idu u istom smeru.Ta teorija podrazumeva da onda zajedno cine savrseno bice.
Ili da tako nesavrseni idu u istom smeru
niko nista ne dajeNadjemo se na 60.
Ko daje vise?![]()

Perfi,idem da citam Strah od letenja,to je bas jedan propust.Hocu posle da proispitujem svoju monogamiju,mozda je i ona dosla na red?niko nista ne daje
svi oce da uzmu![]()
Iz mog iskustva,krajnje spektakularno,ko svi ratovi zajedno.Ne moraju obavezno da idu u istom smeru.
Ljudi često mešaju srodnost i sličnost. Ali se neretko dešava da dva dijametralno suprotna karaktera osete uzajamnu naklonost koju neretko izbagatelišu zbog predubeđenja da su suviše različiti i da to neće ići.
A mudrost je u tome da se drugačijem pruži prilika jer iz ličnog iskustva tvrdim da ishod ume da bude spektakularan.
dobar izbor,Perfi,idem da citam Strah od letenja,to je bas jedan propust.Hocu posle da proispitujem svoju monogamiju,mozda je i ona dosla na red?
"Bigamija je kada imate jednog muza previse.Monogamija je to isto."dobar izbor,
pre neki dan sam je pominjala, mozda cu je i ja ponovo procitati,
taj Benet njen muz je tako sjajan lik
vredi citati zbog njegovih zrelih reakcija
evo u istom momentu haha"Bigamija je kada imate jednog muza previse.Monogamija je to isto."vec mi se svidja

Pruži priliku drugačijem iskustvu.Iz mog iskustva,krajnje spektakularno,ko svi ratovi zajedno.
Volis odredjenu dozu ljubomore kod partnera to ti govori da si mu pozeljna.Znam da je mac sa dve ostrice, ali ne bih mogla da budem sa nekim ko ne ispoljava posesivnost. I sama sam takva, i pouzdano znam da me nezainteresovanost hladi. E, sad, sto je sa takvim parovima moguc scenario iz dnevne stampe, sta da mu radim...
Zene za razliku od muskaraca mogu varati iz vise razloga, nekad i ta ljubomora od strane partnera moze biti okidac za prevaru, strah od neizvesnosti dize adrenalin a to moze biti dovoljan afrodizijak da se upusti u prevaru.Naravno. I smatram da zenski svet mahom zbog toga svrlja - kada prestane da se oseca pozeljnom. To je nas esencijalni pokretac.
Ja sam "operisan od ljubomore", za druge ne znam, mogu da pričam samo u svoje ime.nemoj da diskusiju pretvorimo u licnu
pitanje je bilo sasvim jasno
da li su muskarci svesni da zabranama i nadzorom prouzrokuju upravo ono cega se najvise plase