- Poruka
- 53.404
To je poenta. Ali kada nađeš takvu retkost počinje spektakularna vožnja rolerkosterom koja životu daje potpuno novu dimenziju.
Slažem se. Teoretski. Ali praktično to ne postoji, na žalost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je poenta. Ali kada nađeš takvu retkost počinje spektakularna vožnja rolerkosterom koja životu daje potpuno novu dimenziju.
I to do banalnostiTo je kao da tražiš partnera u ogledalu.
Postoji.Slažem se. Teoretski. Ali praktično to ne postoji, na žalost.
Tako je, nije razumeo. I ko uopšte može da otvori um ili srce toliko da bi razumeo.Postoji.
Meni nije problem da pricam prvom prolazniku na ulici,ali dzabe ako nece to da razume,jos manje da zna sta s tim da radi.
I tu je i tvoja kvaka,nije razumeo
Nasuprot tome smatram da je različitost partnera od ključnog značaja za stabilnost veze uz poštovanje i razumevanje.I to do banalnosti
Pa,ili onaj ko je prosao isto.Tako je, nije razumeo. I ko uopšte može da otvori um ili srce toliko da bi razumeo.
O tomw govorim.
Razbijeni krug koji savrseno klikceNasuprot tome smatram da je različitost partnera od ključnog značaja za stabilnost veze uz poštovanje i razumevanje.
Imati repliku sopstvenih svetonazora u njemu je deprimirajuće.
to su price za malu decu.Postoji. Zapravo svi ljudi to imaju u sebi samo sa druge strane retko stoji osoba koja nije prvenstveno narcisoidna. Ali primetio sam da se kultivisanija društva bolje nose sa takvim izazovima.Slažem se. Teoretski. Ali praktično to ne postoji, na žalost.
Naravno, a znam da sam na dobrom putu dok god su moji porivi zaista filanstropski i rasterećni predrasuda.A svoje?

Ne, reč je o jing jang principu i to uopšte nisu priče za malu decu.Razbijeni krug koji savrseno klikceto su price za malu decu.

ja ni slučajno ne bih voleo da znam da je sanjala kako se kresala ili bila intimna sa nekim ko nisam ja. Cenio bih iskrenost i ne bih pravio dramu, ali ne bih voleo uopšte.Govorim o snovima ili prošlosti, o iskrenosti..
Ne o prevari.
Ako ti neko govori o svojim snovima i najintimnijim mislima, valjda ga upoznaš toliko da imaš više poverenja,a ne manje.
Bruka beše nešto kao prezir celog sela prema preljubnici?Ali ljudi sa poremecenim sistemom vrijednosti koji pojima nemaju o zivotu pa pokusavaju 'zaostalim balkancima' da nametnu neki stil zvani 'udata svedjanka sa kolegom pored muza' kako bi (vjerovatno) opravdali neke svoje greske ili naveli i druge da grijese - kako bi bila manja bruka...![]()
Ne, nego los osjecaj u zelucu, crvenjenje u licu/povecanje temperature ili tako nesto...ubrzan rad srca (mozda), ne znam.Bruka beše nešto kao prezir celog sela prema preljubnici?

Ne, nego los osjecaj u zelucu, crvenjenje u licu/povecanje temperature ili tako nesto...ubrzan rad srca (mozda), ne znam.
Bruka nije prezir, sta je sa logikom? Ovaj psihologijom... o.O![]()

Bruka je stigma.Ne, nego los osjecaj u zelucu, crvenjenje u licu/povecanje temperature ili tako nesto...ubrzan rad srca (mozda), ne znam.
Bruka nije prezir, sta je sa logikom? Ovaj psihologijom... o.O![]()
Stvar adrenalina koji proizvodi strah od otkrivanja. U ovom slucaju nema adrenalina jer je muzu svejedno hoce li mu neko ebati zenu ili ne, bar tako pokazuje.Pokusacu da vam opisem situaciju, pomalo je nezdrava za nase srpske prilike ali interesuje me sta vi dragiljisovci mislite o rezonima koji su okosnica ove čudne pričice
njih dvoje su dugo zajedno
on je oduvek imao manir da svoju partnerku ne proverava i nijednom se nije desilo da je pokazao sumnju u nju ili njeno vreme provedeno van kuce niti mu je padalo na pamet da čita krišom poruke na aplikacijama i mejlove koje razmenjuje sa drugim ljudima
reklo bi se skroz kul tip
cak joj je u nekim razgovorima rekao da bi potpuno razumeo kada bi joj neki muskarac toliko dopao da bi sa njim zelela da se upusti u seksualnu vezu.
i sta se sad desava?
nista braćo, jedno veliko nista jer Ona kaze
da uopste nije zanimljivo kad imas blagoslov od muskarca, kad te na neki nacin bodri da se upustis u seksualnu vezu sa drugim muskarcem, nije zainteresovan da te nadzire, njuska ti gaćice i otkrije te a posle da te ucenjuje iili da eventualno popijes samar sto si bila nevaljala
i evo sad ja vas pitam, da li je ovo normalna reakcija i normalan ljubavni odnos?
da li je stvarno ta muška taktika da zeni pruži neograniceno poverenje i mogucnost da radi sta god joj padne na pamet u stvari taktika za sopstvenu korist
zanimljiv je zenski rezon, koji u sebi vristi da mu nesto bude zabranjeno da bi mogao da krši zabranu
ali ako ima zeleno svetlo ona kaze
epa sad bas necu nije dovoljno dinamicno i opasno ne moram da smisljam izgovore, zvacem zvake ili prekrivam tecnim puderom male modrice koje mi je napravio ljubavnik tu nema energije koja podstice adrenalin.
ona kaze da tako lezeran stav za sve u zivotu pa cak i za njene eventualne izlete (dorucke na travi) njoj nije prihvatljiv jer u toj situaciji nema ni trunke uzbudjenja!
sta vi mislite o tome?
da li bi vas ako bi vam partner opusteno savetovao da se poiebete sa nekim drugim to motivisalo ili demotivisalo?
nevazno da li vas dvoje imate redovan i raznovrstan sex, poenta je u programiranju ženske vernosti koje nije uocljivo na prvi pogled
a efekat mu je maksimalan.....
Pogledajte prilog 748815
Pa totalno nisam ljubomoran i to bi svakoj rekao da ne bih trosio energiju i vreme na takva caprkanja,jer svejedno sta nadjem odnos je zavrsen odavno ako se i pomisli na drugog,a onda bi one da me naprave ljubomornim pa mi prenose kako im neki stalno nude brakove i kako one propustaju neke mnogo bolje prilike jel,i sve to jer meni ne puca dovoljno k za njih na nacin koji bi one htelePokusacu da vam opisem situaciju, pomalo je nezdrava za nase srpske prilike ali interesuje me sta vi dragiljisovci mislite o rezonima koji su okosnica ove čudne pričice
njih dvoje su dugo zajedno
on je oduvek imao manir da svoju partnerku ne proverava i nijednom se nije desilo da je pokazao sumnju u nju ili njeno vreme provedeno van kuce niti mu je padalo na pamet da čita krišom poruke na aplikacijama i mejlove koje razmenjuje sa drugim ljudima
reklo bi se skroz kul tip
cak joj je u nekim razgovorima rekao da bi potpuno razumeo kada bi joj neki muskarac toliko dopao da bi sa njim zelela da se upusti u seksualnu vezu.
i sta se sad desava?
nista braćo, jedno veliko nista jer Ona kaze
da uopste nije zanimljivo kad imas blagoslov od muskarca, kad te na neki nacin bodri da se upustis u seksualnu vezu sa drugim muskarcem, nije zainteresovan da te nadzire, njuska ti gaćice i otkrije te a posle da te ucenjuje iili da eventualno popijes samar sto si bila nevaljala
i evo sad ja vas pitam, da li je ovo normalna reakcija i normalan ljubavni odnos?
da li je stvarno ta muška taktika da zeni pruži neograniceno poverenje i mogucnost da radi sta god joj padne na pamet u stvari taktika za sopstvenu korist
zanimljiv je zenski rezon, koji u sebi vristi da mu nesto bude zabranjeno da bi mogao da krši zabranu
ali ako ima zeleno svetlo ona kaze
epa sad bas necu nije dovoljno dinamicno i opasno ne moram da smisljam izgovore, zvacem zvake ili prekrivam tecnim puderom male modrice koje mi je napravio ljubavnik tu nema energije koja podstice adrenalin.
ona kaze da tako lezeran stav za sve u zivotu pa cak i za njene eventualne izlete (dorucke na travi) njoj nije prihvatljiv jer u toj situaciji nema ni trunke uzbudjenja!
sta vi mislite o tome?
da li bi vas ako bi vam partner opusteno savetovao da se poiebete sa nekim drugim to motivisalo ili demotivisalo?
nevazno da li vas dvoje imate redovan i raznovrstan sex, poenta je u programiranju ženske vernosti koje nije uocljivo na prvi pogled
a efekat mu je maksimalan.....
Pogledajte prilog 748815
Slobodno ti imaj seks sa mackom i pusti tamo zaostale komsije sto te osudjuju, sta oni znaju, primitivci zaostali...ako se tebi seksa sa mackom, ti to treba da uradis! Taj osjecaj bruke je izmisljen.Bruka je stigma.
A stigmatizacija nečije intime je mnogo primitivan običaj.

Kazi ti njima,pazi sta zelis,mozda ti se to i ostvariPa totalno nisam ljubomoran i to bi svakoj rekao da ne bih trosio energiju i vreme na takva caprkanja,jer svejedno sta nadjem odnos je zavrsen odavno ako se i pomisli na drugog,a onda bi one da me naprave ljubomornim pa mi prenose kako im neki stalno nude brakove i kako one propustaju neke mnogo bolje prilike jel,i sve to jer meni ne puca dovoljno k za njih na nacin koji bi one htele

Nemoj da projektuješ svoju zoofiliju na sagovornike.To je porpuno primitivno.Slobodno ti imaj seks sa mackom i pusti tamo zaostale komsije sto te osudjuju, sta oni znaju, primitivci zaostali...ako se tebi seksa sa mackom,