Obrnuta logika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda treba da pocnem da se navikavam na macke
O ne, mada je i to regularno.

Možda samo treba da promeniš malo ugao gledanja na ljude.

Oskar Vajld je rekao da je život suviše važan da bi smo ga uzimali preozbiljno.

Ovi dobri ljudi što veruju da imaju kontrolu nad bilo čime pa i onima koji su im bliski grdno se varaju.

Najvažnije je da se partneri jedan pored drugog osećaju slobodno. To ne udaljava već zbližava. Većina se ne usuđuje da bezrezervno veruje neretko zbog pređašnjih loših iskustava ali veoma je važno imati pored sebe osobu od poverenja koja razume sva naša nesavršenstva i potrebe. I koju mi moramo na isti način da razumemo.

Grč ne vodi ničemu.

shvatila sam,
ispali su iz kalupa opsteg stava da se partneri upisuju u katastar nepokretnosti uz posedovni list
i zato svima deluju disharmonicno
meni izgledaju kao uigrana ekipa
znas ono kad sretnes neki par koji se uvek spontano dodiruje shvatis da se redovno kresu i da im nista
ne remeti zovot osim sto ona moze ako hoce kad sretne nekoga ko joj se mnogo dopadne da ga proba makar jednom

eto i šta je tu lose:lol:
sa njegovim blagoslovom?

Razumem gore opisani scenario gde sam ja taj koji može da proba bar jednom.

Da, kad ti muškarac kaže "nemam ništa protiv da imaš nekog sa strane", to uglavnom znači da i on želi da ima nešto sa strane.
Većina osoba oba pola koje su u vezi ne usuđuje se da prizna da u određenim intervalima maštaj o intimnim momentima sa nečim sa strane kako ti to veliš.

Tako da je čin davanja apsolutne slobode partneru nešto naizgled suprotno od prstenovanja kao obeležavanja teritorije ali suštinski mnogo stimulativnije za vezu jer je odraz poverenja i samopouzdanja partnera.

Ljudima koji drže do toga da je seks opravdan samo iz emotivnih pobuda teško to mogu da razumeju na pravi način ali oni koji ga doživljavaju kao zdrav sport koji donosi samopuzdanje, vitalnost i osećanje sreće koji u kontekstu ne mora imati fatalnu zaljubljenost možda mnogo bolje razumeju unutrašnji život i potrebe svog partnera.

Jer ma koliko ljudi bili različiti po mnogo pitanja su slični.

nisam shvatila da stvari idu u oba smera, nikad mi se nije pohvalila da ne bi imala nista protiv kad bi on zaždio negde na vikend
nisam ni ja shvatio da može samo ona da dobije propusnicu?!
Inače te stvari se redovito dešavaju u Skandinaviji, Švedskoj specifično. Problem je kad se Švedjanka uda za našeg i krene na vikend sa "kolegom" a ovaj naš se izbezumi.

nisam ni ja shvatio da može samo ona da dobije propusnicu?!
Inače te stvari se redovito dešavaju u Skandinaviji, Švedskoj specifično. Problem je kad se Švedjanka uda za našeg i krene na vikend sa "kolegom" a ovaj naš se izbezumi.
znam pricali su mi ljudi koji su se u mojoj firmi obucavali za neke poslove u norveskoj, svedskoj...
sretnu zenu u kafani, ona ih odvede na gajbu, a tamo sedi muz i gleda Tv
ona ljubazno kaze dobro vecei odvede tipa u sobu

Većina osoba oba pola koje su u vezi ne usuđuje se da prizna da u određenim intervalima maštaj o intimnim momentima sa nečim sa strane kako ti to veliš.

Tako da je čin davanja apsolutne slobode partneru nešto naizgled suprotno od prstenovanja kao obeležavanja teritorije ali suštinski mnogo stimulativnije za vezu jer je odraz poverenja i samopouzdanja partnera.

Ljudima koji drže do toga da je seks opravdan samo iz emotivnih pobuda teško to mogu da razumeju na pravi način ali oni koji ga doživljavaju kao zdrav sport koji donosi samopuzdanje, vitalnost i osećanje sreće koji u kontekstu ne mora imati fatalnu zaljubljenost možda mnogo bolje razumeju unutrašnji život i potrebe svog partnera.

Jer ma koliko ljudi bili različiti po mnogo pitanja su slični.

Pa jbg, meni seks nije nužno opravdan ljubavlju, Bog zna da sam ga imao i iz zabave, al kada sam u ozbiljnoj vezi sa nekim, toj vrsti zabave nisam baš sklon. Neke druge stvari mi donose samopouzdanje, vitalnost i sreću.

Sad, možda sam ja ograničen, al šta da radim. Igram sa kartama koje su mi podeljene.

Motivisalo, momentalno bih ga ostavila i trazila drugog.
Misliš da te takav manje voli od onog koji ti recimo pretura po porukama na telefonu ili ganja profile na društvenim mrežama.

To što ti neko da apsolutnu slobodu ne znači da te primorava da je konzumiraš.

Zar ne vidiš u činu davanja apsolutne slobode partneru apsolutnu naklonost prema njemu zapravo?

Ultimativnu spremnost da ugađaš čak i njegovim najsrivenijim maštanjima?

Za mene od toga ne postoji veća bliskost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back