Obrnuta logika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nezaustavljiva u prevari?
Ako je sklona prevari. O cemu je zapravo pitanje? Da li ako mi partnerka kaze idi slobodno spavaj sa kim hoces.. da li ce to imati na mene efekat da ja sad prestanem to da radim? Ne. Ako mi se to radi ja cu to da radim. Ako bih to radio ne bi radio to zbog partnerke nego zbog sebe. Samo ce mi to vise reci o prirodi te veze sa mojom partnerkom i pomislicu da joj je mozda za nijansu manje stalo do mene kad tako nesto kaze.

Pokusacu da vam opisem situaciju, pomalo je nezdrava za nase srpske prilike ali interesuje me sta vi dragiljisovci mislite o rezonima koji su okosnica ove čudne pričice

njih dvoje su dugo zajedno
on je oduvek imao manir da svoju partnerku ne proverava i nijednom se nije desilo da je pokazao sumnju u nju ili njeno vreme provedeno van kuce niti mu je padalo na pamet da čita krišom poruke na aplikacijama i mejlove koje razmenjuje sa drugim ljudima
reklo bi se skroz kul tip
cak joj je u nekim razgovorima rekao da bi potpuno razumeo kada bi joj neki muskarac toliko dopao da bi sa njim zelela da se upusti u seksualnu vezu.
i sta se sad desava?
nista braćo, jedno veliko nista jer Ona kaze
da uopste nije zanimljivo kad imas blagoslov od muskarca, kad te na neki nacin bodri da se upustis u seksualnu vezu sa drugim muskarcem, nije zainteresovan da te nadzire, njuska ti gaćice i otkrije te a posle da te ucenjuje iili da eventualno popijes samar sto si bila nevaljala

i evo sad ja vas pitam, da li je ovo normalna reakcija i normalan ljubavni odnos?
da li je stvarno ta muška taktika da zeni pruži neograniceno poverenje i mogucnost da radi sta god joj padne na pamet u stvari taktika za sopstvenu korist
zanimljiv je zenski rezon, koji u sebi vristi da mu nesto bude zabranjeno da bi mogao da krši zabranu
ali ako ima zeleno svetlo ona kaze
epa sad bas necu nije dovoljno dinamicno i opasno ne moram da smisljam izgovore, zvacem zvake ili prekrivam tecnim puderom male modrice koje mi je napravio ljubavnik tu nema energije koja podstice adrenalin.
ona kaze da tako lezeran stav za sve u zivotu pa cak i za njene eventualne izlete (dorucke na travi) njoj nije prihvatljiv jer u toj situaciji nema ni trunke uzbudjenja!

sta vi mislite o tome?
da li bi vas ako bi vam partner opusteno savetovao da se poiebete sa nekim drugim to motivisalo ili demotivisalo?
nevazno da li vas dvoje imate redovan i raznovrstan sex, poenta je u programiranju ženske vernosti koje nije uocljivo na prvi pogled
a efekat mu je maksimalan.....
Pogledajte prilog 748815
Oterala bih da u "tri lepe"!
Ali to je samo moje mišljenje. Ne znači da tako treba.

Pokusacu da vam opisem situaciju, pomalo je nezdrava za nase srpske prilike ali interesuje me sta vi dragiljisovci mislite o rezonima koji su okosnica ove čudne pričice

on je oduvek imao manir da svoju partnerku ne proverava i nijednom se nije desilo da je pokazao sumnju u nju ili njeno vreme provedeno van kuce niti mu je padalo na pamet da čita krišom poruke na aplikacijama i mejlove koje razmenjuje sa drugim ljudima
cak joj je u nekim razgovorima rekao da bi potpuno razumeo kada bi joj neki muskarac toliko dopao da bi sa njim zelela da se upusti u seksualnu vezu.
i sta se sad desava?
da uopste nije zanimljivo kad imas blagoslov od muskarca, kad te na neki nacin bodri da se upustis u seksualnu vezu sa drugim muskarcem, nije zainteresovan da te nadzire, njuska ti gaćice i otkrije te a posle da te ucenjuje iili da eventualno popijes samar sto si bila nevaljala

i evo sad ja vas pitam, da li je ovo normalna reakcija i normalan ljubavni odnos?
da li je stvarno ta muška taktika da zeni pruži neograniceno poverenje i mogucnost da radi sta god joj padne na pamet u stvari taktika za sopstvenu korist
zanimljiv je zenski rezon, koji u sebi vristi da mu nesto bude zabranjeno da bi mogao da krši zabranu
epa sad bas necu nije dovoljno dinamicno i opasno ne moram da smisljam izgovore, zvacem zvake ili prekrivam tecnim puderom male modrice koje mi je napravio ljubavnik tu nema energije koja podstice adrenalin.
ona kaze da tako lezeran stav za sve u zivotu pa cak i za njene eventualne izlete (dorucke na travi) njoj nije prihvatljiv jer u toj situaciji nema ni trunke uzbudjenja!

sta vi mislite o tome?
da li bi vas ako bi vam partner opusteno savetovao da se poiebete sa nekim drugim to motivisalo ili demotivisalo?
nevazno da li vas dvoje imate redovan i raznovrstan sex, poenta je u programiranju ženske vernosti koje nije uocljivo na prvi pogled

Što se mene lično tiče kad počnem vezu zbog ljubavi nema više guženje sa strane.
Ona je samo moja i ja sam samo njen.
Ljubav znači da imaš poverenja u ženu i ne kontrolišeš ju. Poverenje je deo ljubavi i meni je to normalno.
Pronjuškaću ja njene gaćice ali ne zato da proverim da li je na njima miris tuđeg kurrcca već zato jel volim njen miris.

Oni koji misle da vole svoju ženu i bodre ju da se hebe s drugim po meni nisu normalni, ili ne vole svoju ženu, ili su gejevi. Kako god okreneš, to su slučajevi za psihijatriju.

Ne bi dao auto da mi neko drugi vozi, nema šanse.
A gde bre ženu????? :mrgreen:

Ako veza nije iz ljubavi već kondicionog karaktera, tu pravila i zabrana ne bi smelo biti.
Pčela cvet, pčela cvet,....... :lol:

Stvari nisu samo materijalni predmeti.
ok njen polni organ takodje nije stvar, a teritorijalno pripada njoj a ne njemu
nije pitanje da li bi muskarci dali picku svoje zene nekom drugom
o ne
vec da ih labavi stavovi o tome sta ona radi sa svojom pickom da izvines u stvari cine muskarcima od integriteta koje je tesko prevariti iz potpuno iracionalnog razloga

Što se mene lično tiče kad počnem vezu zbog ljubavi nema više guženje sa strane.
Ona je samo moja i ja sam samo njen.
Ljubav znači da imaš poverenja u ženu i ne kontrolišeš ju. Poverenje je deo ljubavi i meni je to normalno.
Pronjuškaću ja njene gaćice ali ne zato da proverim da li je na njima miris tuđeg kurrcca već zato jel volim njen miris.

Oni koji misle da vole svoju ženu i bodre ju da se hebe s drugim po meni nisu normalni, ili ne vole svoju ženu, ili su gejevi. Kako god okreneš, to su slučajevi za psihijatriju.

Ne bi dao auto da mi neko drugi vozi, nema šanse.
A gde bre ženu????? :mrgreen:

Ako veza nije iz ljubavi već kondicionog karaktera, tu pravila i zabrana ne bi smelo biti.
Pčela cvet, pčela cvet,....... :lol:
nije to guzenje sa strane
to je samo mogucnost koja lebdi u vazduhu
a po pravilu se tumaci pogresno nedostatkom ljubavi
istina je negde dublje a ja pokusavam da od vas izvucem odgovor
da li on to radi namerno ako je ukapirao mehanizme koji se ukljucuju kod partnerke takvom ponudom

Zabranom se ne postiže ništa.
Sve zavisi od tebe kakav si. Kad ženi ne pada na pamet da te prevari zbog tebe i jer neće da rizikuje budućnost s tobom zbog jedne pa i u životu najbolje i najsanjanije ebačine onda si pobednik. Bez zabrane, već zato što si takav prema ženi da ona to oseti i ceni.

S druge strane ako si mufljuz, makar i sedeo na njenoj picki i čuvao ju kao buldog ( :mrgreen: ) naći će načina da te prevari.
Makar kad zaspeš. :lol:

ipak mislim da se izostankom svih zabrana postize bas ono sto zabrana donosi sama po sebi
ne uraditi nesto bas zato sto imas mogucnost jer nema adrenalinskog naboja

na primer kad bi on reko
otputuj negde na nedelju dana i odmori se ona bi sva sretna kupila aranzman to je u granicama pristojnosti
a ako joj kaze imas svu slobodu ovog sveta da potrosis jednokratno neko musko ona se rastuzi jer ju on ne voli dovoljno

kako smo stigli do ovde?
da li su zene zaista toliko nemastovite kad zamene starog ljubavnika kojizna trista cuda decakom koji je pet minuta na terenu?
Prosto, izvezbati muskarca da misli na ovaj nacin....

Nije neobično da se žene zagrcnu kada u moru bilmeza nalete na svetskog čoveka čiji im je rezon potpuno neverovatan u poređenju sa većinom.

Pritom, moj je utisak da muškarci u mladosti nisu skloni toj vrsti visokoumnosti već da vremenom shvate da se stabilnost veze ne sastoji u ugnjetavanju, uskraćivanju i posesivnosti već isključivo na principu apsolutne uzajane slobode.

Niko nema prava da ti uskrati ono što želiš a naročito nemaju dečko ili muž.
I jos ga upotrebljavati kao argument...iliti rekvizit....

I jos ga upotrebljavati kao argument...iliti rekvizit....

Ne treba se mešati u partnerkinu romasu ukoliko to nije izričito zatraženo od tebe. I ne bih se upuštao u njene motive jer će mi jedng dana svakako sama reći ono što smatra da treba da znam.

Suština je ne ugnjetavati.

Jer ako ti je suđeno da te na kraju žena štutne zbog nekog drugog onda računaj da si imao sreće, i onako nije bila za tebe, služio si kao taksi.

ipak mislim da se izostankom svih zabrana postize bas ono sto zabrana donosi sama po sebi

To je pitanje percepcije i karaktera.

Veći deo života se sastoji kod mnogih iz štopovanja iz ovog ili onog razloga.

Neki ne dobiju priliku da mladost prožive onako kako treba i u zrelim godinama to ume da bude ozbiljna hipoteka.

Ako žena ima neki neiživljen san a on podrazumeva nešto više ili drugačije od mene - ko sam ja da to sprečavam?

Muž tiranin koji kada se oseti nesigurno preuzma ulogu restriktivnog oca?

To nije civilizovano.

Dobar film na tu temu su Bergmanove Scene iz braka.

i sta se sad desava?

sta vi mislite o tome?
Pogledajte prilog 748815
E, mila, ne lozi muskarce da se samoispaljuju, sta ti je:lol:

To je pitanje percepcije i karaktera.

Veći deo života se sastoji kod mnogih iz štopovanja iz ovog ili onog razloga.

Neki ne dobiju priliku da mladost prožive onako kako treba i u zrelim godinama to ume da bude ozbiljna hipoteka.

Ako žena ima neki neiživljen san a on podrazumeva nešto više ili drugačije od mene - ko sam ja da to sprečavam?

Muž tiranin koji kada se oseti nesigurno preuzma ulogu restriktivnog oca?

To nije civilizovano.

Dobar film na tu temu su Bergmanove Scene iz braka.
To je dobro pitanje a jos bolje je
Sta onda radi ta zena u vezi sa nekim muskarcem ako ima neizivljene snove?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back