Obnova Jugoslavije

38135286_10216456994878084_8804384396443385856_n.jpg

Shtovani kolega, da je valjalo, i opstalo bi.
postovani druze, a dali ti mislis da e ovaj nas sadasnji kapiralisticki sistem dobar ?.................A JA TI GARANTUJEM DA CE OVAKO OSTATI STOTINU GODINA..........UZ MEDIJSKO ISPIRANJE MOZGA NARODU, TERORU POLICIJE I ZAKONA, MAFIJOM............ Da li to znaci da je ovaj sistem dobar ako "izdrzi" 100 godina.?

Jednu važnu stavku drug Proka zaboravio i da ga potsetim kao i ostale poštene forumaše.
Radnik je bio zaštićen čak i u slučaju da je bio na privremenom radu u inostranstvu.

kome objasnjavas? Pola "stoke" je PRED TELEVIZOROM GLEDA snajke, farme, parove..................druga polovina je na FACOBOOK razmenjuju recepte za rucak i slicice sa mora................a ti , ja i jos nekoliko normalnih, ostalo je ovde da svedoci o dobrim vremenima................uz prisustvo citave armije americkih INTERNET-BORACA. ciji je cilj da niposto ne dozvole da tema o KOMUNIZMU poprimi pozitivne diskusije..................................nema ovo smisla.

Mi se odavno borimo na onom drugom, pravom frontu, gde leze resenja za sve svetske Probleme pa i taj danasnji "STAV" sveta prema komunizmu.

Jeste. Radi se o zastiti naroda. Narodi su u potpunosti ne zasticeni kad zive u okviru jedne granice. Kazu da je 250 hiljada Srbija raseljeno sa Kosova. To je velika cijena zajednickog zivota. To se ne smije vise dogoditi, pa je najbolje stalnu granicu napraviti.. Ja se samo nadam da ce Srbija zadrzati 4 sjeverne opstine. Ja bi cak Kosovu dao tu Tutinsku opstinu i Novi Pazar ako su tamo ljudi za to. To je u sklopu te osnovne ideje zastite naroda.
Gledam one klince na vjestima sto idu osnovnu u vrtice, rat im visi nad glavom. To je jezivo. Mraacni vilajeti. To ko rijesi treba dobit nobelovu nagrodu. A BiH je najvece slo na planeti trenutno.

najvece zlo na svetu je CRNA GORA...........od tamo je krenula jugoslovenska apokalipsa..................i trajace dokle god su crnogorci u sluzbi vasingtona na politickim funkcijama u SRBIJI.

Jednu važnu stavku drug Proka zaboravio i da ga potsetim kao i ostale poštene forumaše.
Radnik je bio zaštićen čak i u slučaju da je bio na privremenom radu u inostranstvu.

Тај броз је до 65-е на граници арбитрарно убијао па услед глади и предстојеће револуције идеолошки арбитрарно отворио границе и продавао бело робље уз уговоре о уплаћивању дела плата у југобанке и исплаћивање у динарима док је Србе терорисао преко конзулата и југословенских клубова мишу један који се и данас плашиш своје сенке.

.........са њима је све у реду , него је твој и испран и откуван кад после свега још верујеш у бајке о Југославијама, Дембелијама и сличним Утопијама.
Данашња деца са оправданим гађењем реагују кад им се спомене штафета или неки други облик наказности који се сматрао нормалним у тим злим временима.
- - - - - - - - - -
Управо тако, с тим да је свака југословенска брљотина подчињавање атисрпским интересима па био центар у антисрпском Би Џију или у било којој другој антисрпској локацији.

Ако ти је за гађење Југославија, ЦИА ти нуди ,,Православну или тзв. гасну Европу''!
Уживај и питај си ујку, колико је сати!

Ако ти је за гађење Југославија, ЦИА ти нуди ,,Православну или тзв. гасну Европу''!
Уживај и питај си ујку, колико је сати!

Naravno da mi je za gađenje i Jugoslavija i debili koji je onako skrnavu priželjkuju ponovo.

Ja sam iz fine familije, mi smo za Ujedinjeno Kraljevstvo Veliku Srbiju .

A najvažnija stavka je da danas mi i naša deca plaćamo te vaše kredite manje od kutije cigareta, bando lopovska.
Što se tiče poslednjeg, da, bolje živimo jer imamo više izbora.

CELA SFRJ JE DUGOVALA 20 MILIJARDI DOLARA OD TOGA NAPRIMER SLOVENIJA SAMO 4 MILIJARDE DOLARA.
DANAS SAMO SLOVENIJA DUGUJE 40 MILIJARDI DOLARA...................a cela bivsa juga verovatno i 200 milijardi................Istovremeno tada je u Sloveniji plata bila 500 dolara a danas 1500 dolara.................znaci danas po zaposlenom dug je 3,3 puta realno veci.......................NEOBAVESTENI KAO TI TREBA JEDNOM DA UKAPIRAJU DA KAPITALIZAM ZIVI OD ZADUZENJA I KREDITA A NE SOCIJALIZAM.
il si corav pored ociju ????

Nikad više, zakonski definisati da je takav pokušaj veleizdaja.

Što se tiče kralja Petra I Karađorđevića njemu suditi za nepromišljen čin i projektovanu nesreću u budućnosti.

Nikako da se otmem utisku da su nas najgori vodili u najbitnijim istorijskim momentima, tolika kratkovidost je fenomen.

Bok, Cao, Zdravo

Ta ili Takva Jugoslavija.

Prvo, Takva Jugoslavija ne bi bila Titova Jugoslavija. Jer,To je ono sto Vam propagiraju danasnji vladari Srbije, Hrvatske da bi vas drzali odvojene i sebe na vlasti dok vas ekonomski standard drze na minimumu. Ne mora se zvati Jugoslavija, jer vidim da Jugoslavija izaziva ruzna secanja kod generacija posle zadnjih Balkanskih ratova.

Drugo, u prvoj fazi, bi bila konfederacija zasnovana na ekonomskoj saradnji, da se digne standard ljudi , gde ce samim dizanjem ekonomskog standarda doci i do dizanja svesti o zajednistvu.

Trece, Takva jugoslavija bi bila socijalisticka, napredna zemlja u modernom 21 veku smislu reci bez neoliberalizma EU koja umire, bez sovinizma i populizma i bez Titova prefiksa.

Cetvrto, Takva Jugoslavija bi se prvo izvinila Srbima za Jasenovac, Ta Jugoslavija bi se izvinila Srbima i Hrvatima za cetnike, Ta Jugoslavija bi se izvinila Muslimanima za Srebrenicu.

Back