proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druže proko,fali ti trt fašizmu u postu
не каже се ,,panflet''.Drug Proka misli da će neko da mu poveruje u baljezgarije sa panfleta.
Kaže se baljezgarija.Неписмени, не каже се ,,panflet''.
Jugoslaviju su kreirali najumniji ljudi naših naroda, a uništili su je najgori."
Napravio kralj Aleksandar, uništio Tito.

postovani druze, a dali ti mislis da e ovaj nas sadasnji kapiralisticki sistem dobar ?.................A JA TI GARANTUJEM DA CE OVAKO OSTATI STOTINU GODINA..........UZ MEDIJSKO ISPIRANJE MOZGA NARODU, TERORU POLICIJE I ZAKONA, MAFIJOM............ Da li to znaci da je ovaj sistem dobar ako "izdrzi" 100 godina.?Shtovani kolega, da je valjalo, i opstalo bi.
Jednu važnu stavku drug Proka zaboravio i da ga potsetim kao i ostale poštene forumaše.
Radnik je bio zaštićen čak i u slučaju da je bio na privremenom radu u inostranstvu.
Jeste. Radi se o zastiti naroda. Narodi su u potpunosti ne zasticeni kad zive u okviru jedne granice. Kazu da je 250 hiljada Srbija raseljeno sa Kosova. To je velika cijena zajednickog zivota. To se ne smije vise dogoditi, pa je najbolje stalnu granicu napraviti.. Ja se samo nadam da ce Srbija zadrzati 4 sjeverne opstine. Ja bi cak Kosovu dao tu Tutinsku opstinu i Novi Pazar ako su tamo ljudi za to. To je u sklopu te osnovne ideje zastite naroda.
Gledam one klince na vjestima sto idu osnovnu u vrtice, rat im visi nad glavom. To je jezivo. Mraacni vilajeti. To ko rijesi treba dobit nobelovu nagrodu. A BiH je najvece slo na planeti trenutno.
Jednu važnu stavku drug Proka zaboravio i da ga potsetim kao i ostale poštene forumaše.
Radnik je bio zaštićen čak i u slučaju da je bio na privremenom radu u inostranstvu.
.........са њима је све у реду , него је твој и испран и откуван кад после свега још верујеш у бајке о Југославијама, Дембелијама и сличним Утопијама.
Данашња деца са оправданим гађењем реагују кад им се спомене штафета или неки други облик наказности који се сматрао нормалним у тим злим временима.
- - - - - - - - - -
Управо тако, с тим да је свака југословенска брљотина подчињавање атисрпским интересима па био центар у антисрпском Би Џију или у било којој другој антисрпској локацији.
Ти си само buudala !Naravno da mi je za gađenje i Jugoslavija i debili koji je onako skrnavu priželjkuju ponovo.
Ja sam iz fine familije, mi smo za Ujedinjeno Kraljevstvo Veliku Srbiju .
Neki ne mogu nikad da se opamete.
A najvažnija stavka je da danas mi i naša deca plaćamo te vaše kredite manje od kutije cigareta, bando lopovska.
Što se tiče poslednjeg, da, bolje živimo jer imamo više izbora.