- Poruka
- 7.234
Ja sam za
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam za
Ни под разно. Само Велика Србија!
Neco ne moze , ne ide znas i sam zasto, samo Rusija moze biti velika. A i nju su gamad 90ih cepali ...
Ни под разно. Само Велика Србија!
....и у ТИТОВОЈ ЈУгославији било је исто - сви Срби у истој држАви!Pa zar kraljevina jugoslavija nije u biti bila velika srbija ??? zar u njoj nisu ziveli svi srbi ?? u kraljevini jugoslaviji srbi su cinili preko dve trecine stanovnika !!!
....и у ТИТОВОЈ ЈУгославији било је исто - сви Срби у истој држАви!

Нестало Тити хледа па посло другове партизане да му донесу мало ...
....и у ТИТОВОЈ ЈУгославији било је исто - сви Срби у истој држАви!
Za bolje i nisi ...
А ти каки си не би вероватно стигао ни до Румуније....

Rumuni su ovih dana pokazali da su spremni za demokratiju da se bore itekako , mi smo zakazali i nama je se jedno a navodno slavimo sto smo ubili Jugoslaviju....komunizam ...
Deki je obisao pola Evrope , izmedju ostalog i Rumuniju![]()
Jes, izašli ljudi da demonstriraju protiv crvene kuge, a ti da pameti imaš bar bi sa avatara sklonio to đubre.
ali to necete videti skoro, na vasu Cetnicko-izdajnicku zalost 
da ali u titovoj jugoslaviji nismo bili u dvotrecinskoj vecini , mnogo je izginulo u drugom sv . ratu , makedonci muslimani i crnogorci su ispali iz srpskog korpusa , sto je direktna posledica kraljevog bekstva kojim je titu omoguceno da se nametne kao vodja naroda u ratu , da dinastija se nije razbezala sa prvim pucnjima i da su oni predvodili gerilski pokret otpora protiv okupatora danas bi u srpskom nacionalnom korpusu bili zitelji makedonije crne gore i muslimani bi ostali srbi muslimanske veroispovesti
n
da , za nas , to su bila vremena..
za ove mrzitelje -komunizma- , sve sto je bilo u to vreme , UVEK PISTE I KMECE...NIJE BILO SLOBODEEEEEEEE.
BIO JE DIKTATOR
i danas ...hmmm imaju sve i slobodu ili...
ma salim se, nemaju nista

Какве везе имају ови, заиста дивни људи, с "комунизмом" и Брозом, сем што су, случајно делили, и с њим један део свога животног земаљског времена, у истој држави?
Какве везе имају ови, заиста дивни људи, с "комунизмом" и Брозом, сем што су, случајно делили, и с њим један део свога животног земаљског времена, у истој држави?
Држави, која је, неким чудом, успела постати, и остати у неким стварима солидна управо, како већ рекох - УПРКОС Брозу...
Неки, очигледно, да ли случајно, да ли намерно, и даље бркају ствари...
Држави, која је, неким чудом, успела постати, и остати у неким стварима солидна управо, како већ рекох - УПРКОС Брозу...
Неки, очигледно, да ли случајно, да ли намерно, и даље бркају ствари...