Obnova Jugoslavije

Bolje ti da ćutiš, kad pogledaš ko ti se okuplja i u kojoj državi se okuplja.
И Зелнгора је у тој држави па не првиш питање!
Хришћански је да се обнавља сећање на Дан погибије. Пијетет према изгинулима и наук за будуће генерације. Само атеисти то не раде.

И Зелнгора је у тој држави па не првиш питање!
Хришћански је да се обнавља сећање на Дан погибије. Пијетет према изгинулима и наук за будуће генерације. Само атеисти то не раде.

Nisam ja jugoslovenski autističar no vi dodole.

Upravo suprotno se pokazalo iz primera svih jugoslavija .

U poređenju sa onim koliko su tek oni krali i lagali, ovi sad su male mace.

Samo ti glorifukuj bedokratiju, zato nam i tako i ide....niz brdo. Pljackanje vremenom postaje sve vece i vece a toga nismo ni svesni, cim dodje neka druga vlada to se otkrije a opet niko ne zavrsi u prdekani.. Organizovani kriminal-Braca-Kumovi.

Bok.

Tema je jasna. Nemoj nitko da vas laže. Mi smo jedna narod, jedna krv. Mi Jugosloveni.

A lipa je bila Juga. Dobar standard, brdo para, crveni pasoš, šopinzi po Trstu i Solunu, makarska rivijera, moga si spavat na klupi u parku i ostale blagodeti.

Triba se to vratit. Narod je za tu opciju. Jugonostalgija je nikad jača. Titin grob nikad posjećeniji.

Samo ujedinjeni možemo bit jači. Veliko tržište, četvrta vojska u Europi, zemlja jak međunarodni igrač.

Sve nam se to nudi ka na dlanu, samo se tribamo ujedinit.

Pogledajte prilog 386566

- - - - - - - - - -

Ajme meni kak bi imali jaku reprezentaciju.

Kolarov, Džeko, Modrić, Samir Handanović, Đerdan Šaćiri.

Bili bismo jedan od favorita za osvajanje mundijala u Rusiji.

А не, нека фала. Једном се за*ебасмо па добисмо крњу државу која није чак ни национална. Паметном доста.

Samo ti glorifukuj bedokratiju, zato nam i tako i ide....niz brdo. Pljackanje vremenom postaje sve vece i vece a toga nismo ni svesni, cim dodje neka druga vlada to se otkrije a opet niko ne zavrsi u prdekani.. Organizovani kriminal-Braca-Kumovi.

Ali sunce moje, ovde si ti taj koji glorifikuje bedokratiju.

Ja sam za kapitalizam u kom te njuške i ostali lopovi završe u ćorki, a imovinu im zapleni država

Ja sam za kapitalizam u kom te njuške i ostali lopovi završe u ćorki, a imovinu im zapleni država
Е јеси buudala
user-online.png
са таквим резоновањем!
Па од 2000-те цвета нам капитализам и то онај нјсуровији. Краде се на све стране а још нико није чврсто заглавио у ћорку а од одузимања имовине стечене нелегално поготову нема ништа. Та имовина биће проглашена легално стечена па ће наследници (који већ изван Србије крцкају украдене паре) кад-тад потраживати ту имовину.
Слика и прилика капиталистичке крађе у време монархије Карађорђевића.

Gospodine budalo, mi ne mozemo sebi da priustimo takav kapitalizan , mi smo soudjeni na ovo sto je sada surovi kapitalizam, neo liberalizam.
Jasno je da nam drzava ne funkcionise u ovakvim uslovima. Odavno smo to shvatili, ti izgleda jos uvek nisi ...

To čemu ti pričaš, kapitalizma videlo nije.
To je klasična komunistička banda koja je prošla bez suda.
U kapitalizmu se zna red, a po tom kad počne da se ispituje poreklo imovine i plaćeni porezi, ćeš i znati da je kapitalizam došao u Srbiju.

To čemu ti pričaš, kapitalizma videlo nije.
To je klasična komunistička banda koja je prošla bez suda.
U kapitalizmu se zna red, a po tom kad počne da se ispituje poreklo imovine i plaćeni porezi, ćeš i znati da je kapitalizam došao u Srbiju.

Ok slazem se, ali mogu li fanovi cetnika Draze da naprave od ove zemlje tako sjajnu kapitalisticku zemlju?

Gospodine budalo, mi ne mozemo sebi da priustimo takav kapitalizan , mi smo soudjeni na ovo sto je sada surovi kapitalizam, neo liberalizam.
Jasno je da nam drzava ne funkcionise u ovakvim uslovima. Odavno smo to shvatili, ti izgleda jos uvek nisi ...

Nisam ja budala nego buudala, a razlika je kao kad bih ja tebe zvao Drki.

Upravo ti i objašnjavam kako je u Austriji mnogo lepši život iako su izgubili rat, zato što nisu imali abadžijske kalfe na vlasti

- - - - - - - - - -

Ok slazem se, ali mogu li fanovi cetnika Draze da naprave od ove zemlje tako sjajnu kapitalisticku zemlju?

Nema to veze sa četnicima ni sa Dražom.

Nisam ja budala nego buudala, a razlika je kao kad bih ja tebe zvao Drki.

Upravo ti i objašnjavam kako je u Austriji mnogo lepši život iako su izgubili rat, zato što nisu imali abadžijske kalfe na vlasti

- - - - - - - - - -

Nema to veze sa četnicima ni sa Dražom.

Ne moze biti isto, buudala i budala je jako slicno posto fali jedan dodatni karakter ... Drki je vec iskrivljen nadimak ...

Nisi mi odgovorio , mogu li cetnici da vode tako naprednu drzavu ? Da li imaju kapaciteta za tako nesto?

Ne moze biti isto, buudala i budala je jako slicno posto fali jedan dodatni karakter ... Drki je vec iskrivljen nadimak ...
Iskrivljen je i na to ti i ukazujem.
E je na tastaturi odmah pored R, tako da , ako ćemo da se pravimo blesavi, greška je još manja.

Nisi mi odgovorio , mogu li cetnici da vode tako naprednu drzavu ? Da li imaju kapaciteta za tako nesto?

Četnika i Draže nema već pola veka.

Razumljiva je tvoja fascinacija, ali danas ekonomija ne može da bude bazirana na podelama iz prošlog milenijuma.

Ti što su danas na vlasti glorifikuju tita, Dražu, Klintone i svakog ko im treba u datom trenutku.
Srbiji spas leži u otklonu od najveće greške u istoriji, Jugoslavije.
Dakle kad prestaneš da svet gledaš iz perspektive navijača , oni-mi, onda ćeš polako početi da shvataš da su Srbi tu vrstu podela prevazišli odavno i da danas nikakva retkost nisu brakovi potomaka četnika i partizana.
Šansa Srbije leži i u otklonu od NWO tvorevine SFREU ili SSSREU kako je neki zovu.
To za početak, a teško da nam neka nova jugo perverzija sa jučerašnjim i sutrašnjim koljačima ponovo treba.

Poslednja izmena:
Ti što su danas na vlasti glorifikuju tita, Dražu, Klintone i svakog ko im treba u datom trenutku.
Srbiji spas leži u otklonu od najveće greške u istoriji, Jugoslavije.
Dakle kad prestaneš da svet gledaš iz perspektive navijača , oni-mi, onda ćeš polako početi da shvataš da su Srbi tu vrstu podela prevazišli odavno i da danas nikakva retkost nisu brakovi potomaka četnika i partizana.
Šansa Srbije leži i u otklonu od NWO tvorevine SFREU ili SSSREU kako je neki zovu.
To za početak, a teško da nam neka nova jugo perverzija sa jučerašnjim i sutrašnjim koljačima ponovo treba.
Е јеси баш buudala
user-online.png
!
Како то мислиш да отклониш наведено без прекрајања историје. Управо то нео-четници и раде. Преправка и ,,монтирање'' нео-историје је тренутни хит нео-четника.

Nije prepravka nego ispravka.
Mnogo ste znaš falsifikovali, pa to tako u istorijskoj nauci ide, kad neko falsifikuje, pre ili kasnije .

Evo jedan video o tome, al za one koji su u stanju da razumeju.

Lepo kaže gospodin Jovan da postoje dokumenta da se hrvat josio sastajao sa hrvatom pavelićem više puta tokom 1942 godine u zagrebu!Gledati od 33:40
Када један познати и признати историчар каже да постоје документа да су се хрвати павелић и броз лизали,шта више има да се расправља о намерама и деловању црвеног усташе!!

Poslednja izmena:
nema sanse za obnovu karadjordjevici su zajebali stvar

- - - - - - - - - -

hteli su da vode veliku drzavu ali nisu bili kadri za to a moglo se da su bili malo vestiji u politici jugoslavija je bila tada skoro sa dve trecine srpskim stanovnistvom , austrijanci su 600 godina odrzavali austrougarsko carstvo u kojem su nemci bili tek trecina stanovnistva

nema sanse za obnovu karadjordjevici su zajebali stvar

- - - - - - - - - -

hteli su da vode veliku drzavu ali nisu bili kadri za to a moglo se da su bili malo vestiji u politici jugoslavija je bila tada skoro sa dve trecine srpskim stanovnistvom , austrijanci su 600 godina odrzavali austrougarsko carstvo u kojem su nemci bili tek trecina stanovnistva

Опет лупетања без икакве везе с историјским чињеницама, и истинским познавањем конкретних историјских контекста и (не)прилика...

Ти, као ни већина овде, површних и олаким судовима склоних, појма немаш какве су заправо биле околности стварања Југославије, и ко је ту имао пресудни утицај, а ко је морао да пристане на нову геоплитичку карту света...

Нашао си да поредиш, а не знаш ни основне ствари -да то није никада било никакво "аустроугарско царство", већ Хабзбуршка монархија, с државама Аустријом и Угарском, које су и саме пролазиле кроз различите фазе и нивое државно-политичких односа и савеза...

Teško je ispraviti tu propagandu o Karađorđevićima kao nekom ko je odlučio o Jugoslaviji.
Ne možeš baš svakog da opasuljuješ od teme do teme po forumi...........z:hm:

Poslednja izmena od moderatora:
Опет лупетања без икакве везе с историјским чињеницама, и истинским познавањем конкретних историјских контекста и (не)прилика...

Ти, као ни већина овде, површних и олаким судовима склоних, појма немаш какве су заправо биле околности стварања Југославије, и ко је ту имао пресудни утицај, а ко је морао да пристане на нову геоплитичку карту света...

Нашао си да поредиш, а не знаш ни основне ствари -да то није никада било никакво "аустроугарско царство", већ Хабзбуршка монархија, с државама Аустријом и Угарском, које су и саме пролазиле кроз различите фазе и нивое државно-политичких односа и савеза...

a iz ovog sto ste napisali vidi se i vase poznavanje istorije , dakle po vasoj nakaradnoj verziji istorije , koju sami kreirate u skladu sa vasim licnim i TRENUTNIM interesima hazb. carstvo i austruugarsko carstvo nije isto ili mislite da to sto ga razlicito nazivate menja cinjenicu da su njegovi vladari vekovima uspevali odrzavati i siriti drzavne granice u kojima njihov etnicki deo nije bio znatno visi od jedne trecine , sto je po vasoj logici mnogo veci procenat od stpskog udela u kraljevini shs koji je bio tek oko dve trecine , zaista retki su vladari koji su uspevali da odrze skoro tri decenije drzavu u kojoj je njihovo stanovnistvo cinilo tek dve trecine ukupne populacije , oni su jedva stigli da se kraljevski obogate za to vreme , uostalom ako ste vi upravu pa im je jugoslavija nametnuta kako to objasniti? kao da srpska vojska nije usla u nesrpske krajeve saveznici bi srbiji objavili rat i terali onako udruzeni nasu vojsku sa juga sve dok je nebi oterali preko hrvatske u sloveniju!?:-) :-) :-) :-)
i tako nasilnim putem ugurali pod srpski suverenitet i hrvate i slovence protiv srpske volje ,

sve faze kroz koje je prolazila ustro ugarska se svode na jedno resenje zavadi pa vladaj prvo neistomisljenike , suparnike ili protivnike oko neceg podele pa u izmisljenom sporu podrze slabiju stranu i eto resenja slabiji postaju zavisni od njihove pomoci i za istu su slepo poslusni , isto su to nesrecni karadjordjevici trebali da primene da nadju nesto oko cega bi suprotstavili slovence i hrvate pa lepo podrze slabije slovence s kojima bi hrvati u potpunosti postali zaokupljeni i mogli bi mirno vladati i jednima i drugima narednih 600 godina bas kao austrijanci

Back