Ја мислим да си ти архи-глупак. Колинда то каже, јер је покварена ко мућак, а ја зато што сам поштен човек. А знаш зашто? Зато што југослоавија није сто за једног хрвата, и за једног Србина. Дакле оно што је југоносталгично у хрватској, то је најпоштеније и најчасније што се тамо рађа. Оно што је југоносталгично у Србији, то је накарадно, поквареночак и зло. А по некад само глупаво. Тврдим дакле, да су Словенци и хрвати који су југоносталгични сасвим исправни људи, а да су они који су српског порекла а при том су југоносталгични, или покварењаци и шљам, или невероватне глуперде. МИ Срби смо ту југослаавију нарпевили , преко читавих планина наших, српски лешева, у мору наше српске крви. У њу смо унели и нашу државност и наше воничке победе и нашу, српску Академију Наука и Уметности.... ма све. Ни хрвати ни словенци у њу ништа нису унели. АЛи су у њој добили државност. Дакле резултати југославије су решење хрватског и словеначког националног питања, на штету српског. Него, да ли знаш ти ша је то нацизам, кад га већ помињеш? Обзиром како користиш тај термин, рекао би да појма немаш о чему причаш. А знаш зашто? Зато што си архи-глупак.