Sto se tice Jugoslavije tacno je da je bila neuporedio bolja od bilo cega sto je nastalo na ovom prostorima posle njenog raspada i sto se kaze bilo je lepo dok je trajalo , ali zar danas neko zaista misli da cemo ili da bi trebalo da opet pravimo drzavu sa onima koji podizu spomenike ustaskim teroristima, slave etnicko ciscenje nad Srbima kao nacionalni praznik, lome cirilicne table ili sa onima sto koketiraju sa islamskim ekstremizmom, otvaraju kampove za obuku terorista i masu zastavama islamske drzave, mislim ko misli da bi sad trebalo opet da stvaramo zajednicku drzavu sa njima je ili mazohista ili nema mozga ili je prethodnih 25 godina proveo izolovan na nekom pustom ostrvu.
Mislim i ja sam isto jugonostalgicar iako sam mozda isuvise mlad da bi bio jugonostalgican (s obzirom da sam bio maltene jos u pelenama kada je poceo raspad zemlje) , moji roditelji su isto deca partizanskih prvoboraca i vojnih lica, ali sto je realno realno je , uostalom i Vladimir Putin je rekao svojevremeno da onaj ko ne zali za vremenom Sovjetskog Saveza taj nema srca a onaj ko misli da ce opet ziveti u novom SSSRu taj nema mozga, a ja mislim da se to isto i na SFRJ odnosi, pre svega na mogucnost eventualnog novog stvaranja zajednicke drzave sa Hrvatima, Bosnjacima i Slovencima.