Oblacenje i dobacivanje ne ulici

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Kontraverzna tema za neke, stoga hajde da budmo civilizovani.

Gledam ovaj klip, devojka normalno obucena (nista provokativno) ide gradom i tu neki muskarci dobacuju.
Sutradan, ista devojka obucena u hidzab, ide gradom niko nista, ma ni da zucne.

Koliko je odeca tu presudan faktor (napominjem devojka je bila "propisno" obucena prvog dana, nista provokativno)?
Zasto nikakva reakcija na hidzab, jer pokriva celo telo, ili jer je religijska nosnja, pa odbija, ili mozda jer salje poruku "ja sam Muslimanka" pa to odbija muskarce?

I da napomenem, poenta teme nije "zene da se oblace i pokrivaju, obucimo zene u hidzabe".

neki jos nisu shvatili da je priroda nesto dala ljudima ko nagon i tako to
a nekima nije dala kulturu, ili su to roditelji bili
a to dobacivanje mu dodje ko like na FB, pa ti vidi sad

Slazem se, normalno je da se prokomentarise u 4 oka lepo zensko, ljudska priroda, pa i da se malo zabiberi tipa komentari "joj kume, da mi je ova na jedno vece sta bi joj radio :per: ", ali moras da budes tezak seljober da dobacis devojci koju ne znas (ili znas) sta bi joj radio. Sto kazes, nekultura.
Sto se lajka i dobacivanja tice, nisam nikada razmisljao na tome na taj nacin, ali ima smisla. Devojka izbaci sliku, neki tamo sto ga ima na FB a nikada ga nije videla lajkuje ili prokomentarise "lepa si" mada ima i onih slobodnijih "sexy si, koja riba". Nisam video da se neko zensko buni za obican lajk, ali vec na FB komentare ne ostaju ravnodusne, jer ima dosta glupih, ko i dobacivanja.

Slazem se, normalno je da se prokomentarise u 4 oka lepo zensko, ljudska priroda, pa i da se malo zabiberi tipa komentari "joj kume, da mi je ova na jedno vece sta bi joj radio :per: ", ali moras da budes tezak seljober da dobacis devojci koju ne znas (ili znas) sta bi joj radio. Sto kazes, nekultura.
Sto se lajka i dobacivanja tice, nisam nikada razmisljao na tome na taj nacin, ali ima smisla. Devojka izbaci sliku, neki tamo sto ga ima na FB a nikada ga nije videla lajkuje ili prokomentarise "lepa si" mada ima i onih slobodnijih "sexy si, koja riba". Nisam video da se neko zensko buni za obican lajk, ali vec na FB komentare ne ostaju ravnodusne, jer ima dosta glupih, ko i dobacivanja.

kao i uvek, ton cini muziku

Gledam ovaj klip, devojka normalno obucena (nista provokativno) ide gradom i tu neki muskarci dobacuju.

Koliko je odeca tu presudan faktor (napominjem devojka je bila "propisno" obucena prvog dana, nista provokativno)?
Zasto nikakva reakcija na hidzab, jer pokriva celo telo, ili jer je religijska nosnja, pa odbija, ili mozda jer salje poruku "ja sam Muslimanka" pa to odbija muskarce?

I da napomenem, poenta teme nije "zene da se oblace i pokrivaju, obucimo zene u hidzabe".

Video klip koji si postavio nije bas merodavan primer jer ovi americki getoi (ili kako se vec kaze mnozina od reci geto) su sredine u kojima se ni ja ili ti ne bi smo osecali bezbedno cak i u sred bela dana a kamoli jedna zena.A kada je bila obucena u muslimansku nosnju,nisu joj dobacivali jer,pogotovo u danasnje vreme i pogotovo u megalomanskim gradovima kao sto je Nju Jork,ljudi prilicno cvikaju da imaju bilo kakva posla sa osobama koje nose izrazena muslimanska obelezja.
Isto tako,da se pojavi obican tip u obicnom odelu,ovi likovi ne bi prezali da se i za najmanju sitnicu pokace sa njim ali ako nosi oni musku muslimansku nosnju (one bele haljine i one marame sa obrucima oko glave,ne znam kako se to zove) onda bi verovatno gledali da ga zaobidju u sto vecem luku.

Ince to dobacivanje po ulicama je totalno seljacki i nekulturno kako god da pogledas ali ima nas svakakvih...
Verovatno bi zene bile adekvatnije da o tome donesu sud i iznesu svoja iskustva.Ja samo mogu da kazem da to nikada nisam radio a,iskreno,ne mogu da kazem da sam nekada prisustvovao takvoj sceni.Jedino mozda prilikom nekog nocnog izlaska kada ljudi popiju malo vise.

npr :lol:

tumblr_mhek92LibH1qda125o1_r1_500.gif

pa kod ove sto je obucena u hidzab nece videti reakciju cak je ni ne ocekuju a mozda na nekom nivou postuju njenu rezervisanost tj religiju..a mozda je gledaju kao ugrozeno pa ono necu ni da je ja jos visemaltretiram..a ima i ono cemu da zvizdim kad ne vidim ni lice ni telo...
zasto da zvizdim kad moje zvizdanje nece biti primeceno i iskomentarisano..moje muzjacko privlacenje paznje ostace bez efekta..

meni je zvizdanje privlacenje paznje ko u zivotinja kad laju i hoce da privuku paznju..
a lajk od stranaca verovatno ribe dozivljavaju kao pohvalu zato sto ne tu neka distanca..a zvizdanje vise ko pred napad:lol:tj ja bi zvizdanje pre izjednacila sa smaranjem u fb komentarima a lajakove sa ebozovnim pogledima od muskarca...
jbt sto smo tehnoloski napredovali:rotf:
sad mozemo biti zivotinje na sasvim novom nivouXD

Izvini ali da nisi malo zastranio....
Ovo tvoje propisno obucena je samo tumacenje uobicajenog droljastog oblacenja.....koje vise nije ni droljasto....po nekima....
A vidis ovo pokazuje da ipak jeste droljasto....
Nabrekli guzovi, ocrtavanje medjunozja, nekad i usmina, da ne upotrebljavam socnije izraze, sastavni je deo donjeg dela.
Gore takodje, wander bra, pa nekad jos i namerno povuku na gore grudi, jeste malo vestacki izgleda ali za laika ispada brdo sisa.
Ili se koristi onaj nipple bra ili cak i bez brusa....
Sve mi to vidimo svakog dana....

A sta bi rekli stariji sugradjani....ova deca izlaze u pidzamicama na ulicu....

Sa druge strane , mene zadovoljava to sto su gradjani ispostovali religioznu odecu, tj drugaciji kulturni obrazac oblacenja...

--------------------------------------------------------------------------------------
Prica iz hale Aca Lukas Beograd docek 2016te.

Dve drugarice, obe obukle minic dopi.cnjak , jedna cak i bez hulahopki jer je zeljna da nadje decka, stoje podnapite i pecaju da ih neko smuva.
Smuvati decka na takvoj zurci znaci za mnoge devojke, da se povataju i ljube, znaci izmese ih ko Jagodinku , izljube se krljanjem jezika, pola sata ili malo duze i onda to je to....nit se znaju nit ce se znati....i on i ona idu dalje...
Tako ova jedna , iskusna u izgledu drolje, znaci ne samo nogice...nego utucen pogled, izgleda pijanija, kur.vicast pogled i slicno, smuvala tri deckica, ovo gore navedeno...
A druga , zeljna, ali niko da joj pridje i izvata je....il izkrlja....
Razlog, izgleda kao postena sto izgleda, a i zeli ozbiljnijeg, samo eto doslo vreme takvo pa zelela za novu godinu da casti sebe vacarenjem i mozda i seksom kres shemom....ako je neko ubedi....a lepa je iznad proseka...cak lepsa od ove sto je ulovila trojicu...

U droljasto vreme prednost uvek ima droljica.....jer razlika , gledano na period od mesec dana, dva meseca i ne postoji, obe ce prevariti, samo ova prva to radi na nedelju dana, a ova druga posle mesec dana...ili mesec i po , znate onaj zlatan period kad dosadi hiperaktivnim osobama ista osoba...

Boze kakvih jadnika ima. Vozim kola u gradskoj guzvetini, a tip u kolima ispred mene zamalo da lim nije probio glavom koliko se uzvrpoljio da sa svih strana pogleda ribu uz cestu. Ali ono, spustanje prozora, svira, ustaje u sedalu, upire se nogama... A riba obundana, vidis joj samo noge i oci, nista vise.
Jos gore, tip vozi malo dete pored sebe na sedistu, cerkicu mozda 3-4 god. Pa iz koje je rupe ovaj ispao da skace na svako zensko?

Video klip koji si postavio nije bas merodavan primer jer ovi americki getoi (ili kako se vec kaze mnozina od reci geto) su sredine u kojima se ni ja ili ti ne bi smo osecali bezbedno cak i u sred bela dana a kamoli jedna zena.A kada je bila obucena u muslimansku nosnju,nisu joj dobacivali jer,pogotovo u danasnje vreme i pogotovo u megalomanskim gradovima kao sto je Nju Jork,ljudi prilicno cvikaju da imaju bilo kakva posla sa osobama koje nose izrazena muslimanska obelezja.
Isto tako,da se pojavi obican tip u obicnom odelu,ovi likovi ne bi prezali da se i za najmanju sitnicu pokace sa njim ali ako nosi oni musku muslimansku nosnju (one bele haljine i one marame sa obrucima oko glave,ne znam kako se to zove) onda bi verovatno gledali da ga zaobidju u sto vecem luku.

Ince to dobacivanje po ulicama je totalno seljacki i nekulturno kako god da pogledas ali ima nas svakakvih...
Verovatno bi zene bile adekvatnije da o tome donesu sud i iznesu svoja iskustva.Ja samo mogu da kazem da to nikada nisam radio a,iskreno,ne mogu da kazem da sam nekada prisustvovao takvoj sceni.Jedino mozda prilikom nekog nocnog izlaska kada ljudi popiju malo vise.

U nekim mjestima omjer muških prema ženskim je ogroman, pa kad prođe ženska kroz ulicu k'o da su Isusa vidjeli. Da ne pričam ako prođe neka koja malo više ističe ono što joj je priroda podarila, uh. Recimo takvih mjesta imaš u Indiji, đe su ti ženske ređe nego dobar i stabilan posao ovdje (e jesam našao poređenje :D). Pa onda zna biti svašta, od zviždanja, pogleda k'o da su Isusa vidjeli pa i do silovanja. Nekada je okruženje presudno...

Dobacivanje je meni levatsko iskreno, mada mnogi poistovjećuju dobacivanje s davanjem komplimenata pa se nađu uvrijeđeni kada ih cura zatjera u ***** materinu poslije silnih "komplimenata". To vala nikada nije niti će biti isto. Imaš ti tu dosta i do pristupa, ako sliniš za njome normalno da će se osjećati neugodno pogotovo ako se negdje žuri...

Back