Objašnjenje o preljubi.

Ena 97 --- Ena,kako se vidi iz tvog posta,nameravas da se udas,a bojis se preljube (buduceg muza).E,stvar stoji ovako.Ako se ti vec sada,pre nego sto si obavila
tu otrcanu formalnost,sklapanja braka,vec sada bojis preljube tvog buduceg muza,onda bi bilo najbolje,da se nikada ne udajes.Pretpostavljam,da tvoj verenik,sada
ima oko dvadeset pet godina.Pa zar ti mislis,da on moze sa tobom (ili bilo kojom drugom),da bude u braku i doceka starost,a da nema nikakvog seksualnog iskustva
sa nekim prolaznim ljubavnim susretima. Moras znati jednu istinu.Svaki muskarac,da bi ostao u psihickoj,fizickoj (i seksualnoj) kondiciji,mora s vremena na vreme,
da se upusti u seks izvan braka.To je prava istina.Svaki muskarac,koji se mlad ozenio,a kaze da nikada nije "prevario" zakonitu ili nezakonitu zenu,sa kojom zivi
znaj da LAZE.!!!:ok:..

Kao što znate veca polovina muskaraca i žena je neverno,to je danjašna stavrnost.Svakodnevno se prica kako je neko nekoga prevario.
Je l' to posledica današnji filmovi,serija,reklame? Ne znamo...

Citala sam jedan tekst gde naucnici kažu kako je normalno dok ste u braku da flertujete sa drugim/drugom,normalno je razmisljati nekoga drugom (cak i u seksu)...
Ja mislim skroz suprotno...

Mislim da je preljuba sve ono što radite iza ledja svom parnetru.

Kako vi razmisljate?
Ti se bojiš. U strahu si. Izjeda te krivica. Prepusti se malo uživanju.

Kao što znate veca polovina muskaraca i žena je neverno,to je danjašna stavrnost.Svakodnevno se prica kako je neko nekoga prevario.
Je l' to posledica današnji filmovi,serija,reklame? Ne znamo...

Citala sam jedan tekst gde naucnici kažu kako je normalno dok ste u braku da flertujete sa drugim/drugom,normalno je razmisljati nekoga drugom (cak i u seksu)...
Ja mislim skroz suprotno...

Mislim da je preljuba sve ono što radite iza ledja svom parnetru.

Kako vi razmisljate?

Normalno je jako subjektivna stvar. Dok je nekom normalno da osim svoje žene ne vidi nijednu drugu, drugome je normalno da mu žena ne izlazi iz kuće jer to rade samo kurrve, ali da je okej da on redovno posećuje te kurrve.
Ti nađi sebi onakvog muškarca sa kojim deliš onakvo normalno kakvo i ti imaš.
Preljuba je ljubav prema drugoj osobi. Pijančenje iza ledja, laganje, kockanje a da ti ne znaš, pa čak i seks sa nekom nasumičnom - to su prevare.

Back