- Poruka
- 14.604
eto, to smo onda rešili.Mogu to oduvek. Ko im brani?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto, to smo onda rešili.Mogu to oduvek. Ko im brani?

Prije za odvlačenje pažnje.Jedinica za samounistenje

Povećaće se i natalitetPrije za odvlačenje pažnje.![]()
Sram te bilo! Stara vojničina. Stidi se svih pohvala i priznanja, koji si dobio od države.Povećaće se i natalitet

Ja nemam sta da se stidim.Sram te bilo! Stara vojničina. Stidi se svih pohvala i priznanja, koji si dobio od države.![]()
Odavno je krenulo, samo ti nisi osjetio!Zene u policiji
Zene u vojsci
Sutra će da im raste brada i da nas ebu kako je krenulo

Sjećam se toga. To je bilo onda kada ste se trudni vraćali iz vojske.Ja nemam sta da se stidim.
To su činjenice zbog kojih je u jna bio povucen eksperimentalni zenski dobrovoljni rok...
Kod nas cetnicina starih ta skola ne prolaziOdavno je krenulo, samo ti nisi osjetio!![]()
Mi smo to uvezli 90-tih iz Srbije.Bosanska posla.
Hrvat o kakvim poslovima pričaš i šta te tangira?Bosanska posla.
Dođoš sikter!Hrvat o kakvim poslovima pričaš i šta te tangira?

Ne bih imao nista protivSutra će da im raste brada i da nas ebu kako je krenulo

Ybmti sunce. Ovo potrosis hiljadu i po kalorija samo da se sporazumes s njom a onda skapiras da nije ni trebalo.
Sa kojom?Ybmti sunce. Ovo potrosis hiljadu i po kalorija samo da se sporazumes s njom a onda skapiras da nije ni trebalo.
Jedan muškarac u poznim šezdesetimСваке две године ова иста вест, зар не?
Исти глупи аргументи, иста прича како ће војска направити људе од не знам којих тинејџерских млитаваца, исто млаћење о женама које је ће исто да... На крају ће у Србији преостати један мушкарац у позним шездесетим и две жене од по сто кила, и онда ће вероватно њих троје бити позвано у војску.
Зовите кад буде испраћај!
Sa svakom od na slici. Palo mi na pamet, odvedes je daleko negde u sumu i kazes joj da te bole ledja i da treba da iskopa rupu za bedeme protiv medveda. I kad iskopa kazes joj da ceka dole a da ces ti poterati medveda i nek javi kad naidje. I pobegnes. Daleko. U Australiju. Obrises fejzbuk sve.Sa kojom?
Жене никад нису добри војници и убице, јер им је Бог дао другу службу у животу лечење, храњење, рађање и оживљавање...Дакле, цените да би жене биле добри војници?
Занимљиво.
Морам признати да не могу да се сложим са вама.