Obavezni vojni rok ponovo pokrenuo buru u Srbiji, oglasila se struka: Evo da li će ga služiti OBA POLA

1757951094552.jpeg

1757951137865.jpeg

1757951181062.jpeg

1757951231100.jpeg

1757951290763.jpeg

1757951334304.jpeg

1757951361127.jpeg

1757951467378.jpeg

1757951561523.jpeg

1757951601529.jpeg

Mada, lepo im stoji šajka i kokarda

Сваке две године ова иста вест, зар не?

Исти глупи аргументи, иста прича како ће војска направити људе од не знам којих тинејџерских млитаваца, исто млаћење о женама које је ће исто да... На крају ће у Србији преостати један мушкарац у позним шездесетим и две жене од по сто кила, и онда ће вероватно њих троје бити позвано у војску.

Зовите кад буде испраћај!

Сваке две године ова иста вест, зар не?

Исти глупи аргументи, иста прича како ће војска направити људе од не знам којих тинејџерских млитаваца, исто млаћење о женама које је ће исто да... На крају ће у Србији преостати један мушкарац у позним шездесетим и две жене од по сто кила, и онда ће вероватно њих троје бити позвано у војску.

Зовите кад буде испраћај!
Jedan muškarac u poznim šezdesetim

I dve žene od po sto kila

Dovoljno za trojku

A trojke su đuro šta

Sa svakom od na slici. Palo mi na pamet, odvedes je daleko negde u sumu i kazes joj da te bole ledja i da treba da iskopa rupu za bedeme protiv medveda. I kad iskopa kazes joj da ceka dole a da ces ti poterati medveda i nek javi kad naidje. I pobegnes. Daleko. U Australiju. Obrises fejzbuk sve.

Дакле, цените да би жене биле добри војници?

:ok:

Занимљиво. :think:

Морам признати да не могу да се сложим са вама.
Жене никад нису добри војници и убице, јер им је Бог дао другу службу у животу лечење, храњење, рађање и оживљавање...

Пример је забаговани Израелски АДФ, који и поред силне и најбоље технологије, обуке и тактике, баш због жена које на фронту тешко подносе слике зверстава и шокантних убистава из заседе, има пробелм са моралом, јер жене не подносе стојички губитке и непријатељску пропаганду превише примају емотивно... после ту апатију или хистерију преносе на мушкарце, који онда или зверују и убијају и кад не треба, или су превише плашљиви и траљаво воде рат...

Дакле, због слабе психе жена које прсну од ратних страхота, њих треба што даље од мушкараца склањати, који знају како да решавају тешке проблеме без емоција, сурово и прецизно

Back